Gectigimiz günlerde dünyanin dört bir yaninda "sözde ermeni soykirimi" ile ilgili onlarca panel-konferans düzenlenmis. Bunlarin ana sponsorlari kim biliyor musunuz? HSBC ve British Airways Bizim Ülkemizde bizden elde ettikleri para ile bize karsi sözde ermeni soykirimini destekleyen bu kuruluslarla olan iliskilerinizi gözden gecirmeye davet ediyorum. Saygilar.
VARSA HSBC HESAPLARINIZI KAPATIN VE ADVANTAGE KARTLARINIZI İPTAL EDİN.. YA DA EN AZINDAN BU MAILI FORWARDLAYARAK TEPKINIZI GÖSTEREBILIRSINIZ.
EVET. COK DOGRU. BIZIM HASTANEDEKI BUTUN DOKTORLARIN HSBC KREDI KARTLARINI VE HESAPLARINI KAPATTIRDIKLARINI GORUNCE BANKANIN GENEL MUDURLUGU OLAYA EL KOYDU. AMA KIMSE VAZGECMEYINCE ADAMLAR TUTUSTU. BIR SURU FAKSLAR FALAN. OZUR YAZILARI. AMA BU BIZIM HASTANE ILE SINIRLI KALMAMALI. ULKEMIZDE BIR SURU YATIRIM YAPIYORLAR, BIZIMLE IYI GECINMEK ISTIYORLARSA BIR TERCIH YAPSINLAR. ERMENILERMI, TURKIYE MI? BENCE HIC DUSUNMEYIN KARTLARINIZI IPTAL ETTIRIN. AMA EN ONEMLISI BU OLAY SEBEBIYLE OLDUGUNU BELIRTIN
alıntıdır.....
+1 HEMEN YARIN İPTAL EDİYORUM sebebini sorarlarsa bu maili vercemsizde öyle yapın tepkinizi belirtin tepkisiz kalmayın
saol kardeşim
ben zaten iptal ettirecemde borcu var.ama borcu kapanasıya hiç kullanmayacam iptal ettirmeye gittiğimdede bu maili göstereceğimden emin olabilirsiniz
bu mail bayağı eski,ben bu mailden sonra kapattırmıştım
ben 6 aydır kullanmıyorum..yakında kapattırıyorum..gerek yok zaten kullanmaya...
kredi kartım daha yeni geldi kurye ile.Daha şifresi elime geçmedi.Madem böyle bir durum var hiç kullanmadan kartımı iptal ettiriyorum.,
Bu bilgiler için teşekkürler
Kredi kartimla odemem gereken 2 taksit daha var...En kisa surede nasil kapattirabilirim??
Bu konuda bilgi veren olursa sevinirim...Hemen kapattirmak istiyorum...
Bende kapattırırdım inanın ama onlar benden önce kapadı. ( Borcundan dolayı )
Aldım kartı gittim dedim siz kapatmadınız ben kapattırdım.
Biraz paralanayım bi daha gidecem. Hani fakir ama gururlu bi genç vardı
ben zaten almam hsbc den
Kaynak öğrenmek mümkünmü?
valla benim karta ihtiyacım var ama napsamki.lap top almam gerek öğrenciyim ben.
Tüm bankalar yabancıların eline geçerse olacağı budur.. Bizim paralarımızla bizi sırtımızdan vururlar. yunanların Finansbanktandan da uzak durmak lazım..
Bu iddia doğru mu peki ?
Danone "Çocuklarımızı beyinsiz olması için özel çaba sarfediyor" iddiası ne kadar doğruysa...
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Danone "Çocuklarımızı beyinsiz olması için özel çaba sarfediyor" iddiası ne kadar doğruysa...
çocuk doktorlarına sorun bakalım ne diyecekler danone hakkında...
ikisi de doğruya yakın bence..
Onca kredi kartı kullandım, en iyisi HSBC.
Hayatta değiştirmem, hem 10 ytl yıllık aidat.
quote:
Orjinalden alıntı: darker
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
çocuk doktorlarına sorun bakalım ne diyecekler danone hakkında...
ikisi de doğruya yakın bence..
Sordum:
"Kendi çocuğuma yediriyorum"
dedi.
HSBC bankasına rakip bankaların bu işi organize ettirmediği nerden belli. herkese mail atıp o bankayı karalamadıkları nerden belli? kaynak gösterin.