Şimdi Ara

HSBC Advantage ile 100 TL NAKİTPUAN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-30 Eylül tarihleri arasında 100 TL NakitPuan hediye! Farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri taksitli alışverişinize 10, toplamda 100 TL NakitPuan hediye!

Katılmak için TAKSİT yaz, 4477’ye gönder.

Eylül ayı boyunca HSBC Advantage üye işyerlerinde kredi kartlarıyla farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 100TL ve üzeri taksitli alışveriş işlemleri kampanya kapsamındadır.

Gönderilen her SMS, operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için müşterilerin “TAKSİT” yazarak 4477’ye SMS göndermeleri gerekmektedir.

Kampanya müşteri bazlıdır. Bir müşterinin tüm kredi kartlarıyla yaptığı alışveriş işlemleri kampanya dahilinde sayılacaktır.
    Ek Kart harcamaları, asıl karta sayılacaktır.

Müşterinin NakitPuan’a hak kazanabilmesi için en az 1 adet 100 TL ve üzeri taksitli alışveriş yapması gerekmektedir.
    Aynı gün, aynı iş yerinde yapılacak alışverişlerden sadece biri kampanya kapsamındasayılacaktır.
    Kampanya, sadece bireysel müşteriler için geçerlidir.
    Sonradan taksitlendirme işlemleri taksitli olarak sayılmamaktadır. İşlemin POS üzerinde taksitli olarak yapılması gerekmektedir.

SMS ile kaydolarak kendisine belirtilen harcama tutarını gerçekleştirmiş müşterilerin hak kazandığı NakitPuanlar 4 Ekim’de yüklenecek ve kullanılmayan NakitPuan’lar 18 Ekim’de silinecektir.
    Bir müşterinin kazanacağı maksimumum NakitPuan 100 TL’dir.

Concept kartlar için katılım ücretsizdir.

http://www.advantage.com.tr/faydalan/firsatlar_dunyasi.asp#!/genel-kampanyalar

• Taksit şartı nerden çıktı şimdi yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık aidat yansıtnanın en kolay yolu

• hsbc üye iş yeri
  • Kampanya sacma olmus kac tane uye isyeri varki taksit yapilsin.Kredi kartina basvurmayi dusunuyorum aidatsiz karti da kampanyaya ucretsiz katilim sagliyor mu?

• 2008 yılından beri advatage kart kullanıyorum bugüne kadar hiç kart aidatı almadılar. Alıp iade değil yani hiç yansımadı ekstreye. Yeni yaptıkları anlaşma ile CardFinans posları olan yerlerde aynı zamanda Advantage üye işyeri sayılıyor
  • ThePolarBear T kullanıcısına yanıt
    Sizden almamaları önemli değil. Ben 2007 yılından beri kullanıyorum, benden de yerı geldi almadılar, yeri geldi iade ettiler., yeri geldi şikayet vara yazınca iade ettiler. Bankaların taksitliye puan vermelerinin büyük çoğunluğunda aidat yatar. Ben çok kişi duydum hsbc, ing, axess ve bonus dan aidat alındığına. Bazen bankalar Nuh diyor peygamber demiyor. Şahsen ben bana kazandırdığına bakarım işime gelmezse kapatarım. Bu bankaların başında da hsbc gelir bu sene de aidatı aldım, seneye hayır ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat34 -- 2 Eylül 2017; 20:51:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceryeni

hsbc üye iş yeri

200.000 üye iş yeri var artık. QNB Finansbank olan heryerde alışveriş yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hsbc mi kaldı yahu?

Advantage mi kaldı yahu?

• bu bankayı yeni duyuyorum.
    yeni mi kuruldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePolarBear

2008 yılından beri advatage kart kullanıyorum bugüne kadar hiç kart aidatı almadılar. Alıp iade değil yani hiç yansımadı ekstreye. Yeni yaptıkları anlaşma ile CardFinans posları olan yerlerde aynı zamanda Advantage üye işyeri sayılıyor

Finansbank uye is yerleri sayilmasi iyi olmus.Kart basvurusunu subeye gitmeden internet uzerinden yaptigimizda degerlendiriliyor mu?Bazi bankalar subeye gitmeden kart vermiyor.cevabiniz icin tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

2008 yılından beri advatage kart kullanıyorum bugüne kadar hiç kart aidatı almadılar. Alıp iade değil yani hiç yansımadı ekstreye. Yeni yaptıkları anlaşma ile CardFinans posları olan yerlerde aynı zamanda Advantage üye işyeri sayılıyor

Finansbank uye is yerleri sayilmasi iyi olmus.Kart basvurusunu subeye gitmeden internet uzerinden yaptigimizda degerlendiriliyor mu?Bazi bankalar subeye gitmeden kart vermiyor.cevabiniz icin tesekkur ederim.

Maalesef Şube dışında başvuru kanalı yok gözüküyor bende birkaç yıldır kenarda duran ücretsiz Concept kartları vardı normal Advantage karta başvurayım dedim ama ne İnternet Şubeden ne de Sitelerinden başvuramadım şubeye yönlendiriyor.

Bu arada kampanyaya kayıt oldum ve n11'den Advantage'e taksit seçeneği olmamasına rağmen 6 taksitli bir işlem gerçekleştirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Maalesef Şube dışında başvuru kanalı yok gözüküyor bende birkaç yıldır kenarda duran ücretsiz Concept kartları vardı normal Advantage karta başvurayım dedim ama ne İnternet Şubeden ne de Sitelerinden başvuramadım şubeye yönlendiriyor.

Bu arada kampanyaya kayıt oldum ve n11'den Advantage'e taksit seçeneği olmamasına rağmen 6 taksitli bir işlem gerçekleştirdim.

Finansbank pos cihazi taksit yapmis o zaman.

• Üyelik aidatını her yıl kesip, tek bir maille iade ediyorlar.

Senede 6-7 kere market-akaryakıt kampanyası oluyor ve üye işyeri sınırlaması yok. Havadan 50 TL'yi kapıyorsunuz bu şekilde ilgili aylarda.

Bazen de denk gelen güzel kampanyaları oluyor. Bu sene Ağustos'ta tatil kampanyası vardı, 1000 TL üzeri tatil harcamasına 100 TL puan. Onu da kaptık.

Axess ve Paraf gibi aktif değil ama bence ikincil grupta avantajlı bir kart olarak kabul edilebilir. Geçmişte de sürekli olarak puan kullanabilinen yerler azalıyordu ama Finansbank entegrasyonuyla bu da durdu. Şu anda gayet iyi.

Bu taksitli işleme puan kampanyasını sevmesem de, gelecekte de kampanya hızının belli bir seviyede olacağını gösteriyor en azından.
  • Concept kartlar için katılım ücretsizdir.

Arkadaşlar bu durumda concept kart sahiplerinin sms göndermesine gerek yok mu? veya sms gönderince mesaj ücreti mi kesilmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

Concept kartlar için katılım ücretsizdir.

Arkadaşlar bu durumda concept kart sahiplerinin sms göndermesine gerek yok mu? veya sms gönderince mesaj ücreti mi kesilmiyor?

SMS atmak zorundasın.
    "Concept kartlar için katılım ücretsizdir." derken Kampanyaya dahil olmak için ücret talep etmiyoruz demek istiyorlar, önceden bu kampanyalara Concept kartlar ile dahil olmak için SMS atınca ekstreye 1,99 TL mi ne ücret yansıyordu.

Eğer heryöne SMS paketin varsa " 0532 750 4477 " ye atarsan paketten düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 11 Eylül 2017; 16:19:39 >
  • teşekkürler
  • Fiziki mağaza olarak nakitpuanlar nerelerde kullanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V3CiHi

Fiziki mağaza olarak nakitpuanlar nerelerde kullanılıyor?

Artık Cardfinans'ın Parapuanlarının geçtiği heryerde geçiyor, mesela ben ŞOK'ta kullanıyorum, bazı akaryakıt firmalarında da geçiyor.

@ahbap "faizsiz ve ücretsiz 3 taksit fırsatı"na da dahil olun derim;

Ay sonuna kadar yapacağınız 100 TL ile 10.000 TL arasındaki peşin alışverişlerinize faizsiz ve ücretsiz 3 taksit fırsatı!

Katılmak için YURTICI boşluk kredi kartınızın son 6 hanesini yazın, 4477’ye gönderin.
  • Migros,kipa,hb,gg hiçbir yerde geçmiyor. Finans birleşmesinden önce hb de ve kipada geçiyordu. Puanlar pos cihazında görünmüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.