Şimdi Ara

Hp910 Siyah Kartuş 5.21TL Renkli 7.30TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• çok sıcak fırsat!

bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyae

çok sıcak fırsat!

bilgi için teşekkürler

Rica ederim, valla üçer beşer alıp stoklamak lazım ben 2şer tane aldım daha birkaç ay kartuş ihtiyacım olmaz herhalde
  • Hakikaten güzel bir fırsat.Bakalım yakında bu kartuşları bedavaya verecekler mi?
  • Bu yazıcı nerde bulunur yav
  • Ben Tansaş'dan 70 TL ye almıştım.Ellerinde hala var mıdır bilemiyorum.

İlgili konu:

http://forum.donanimhaber.com/m_37539693/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37539693
  • Evet mesele yazıcısını bulmakta...
    Sakaryada yok.
    Teknosa sordurdum onlarda da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow3804 -- 15 Mart 2010; 11:04:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • magazadada gecerliherhalde .... baya ucuzmus son kullanma tarihi ne ki bunların nerde saklamak lazım
  • renklisi bu fiyat diyor :(
    KDV Dahil: 14,28 TL **
  • fiyatlar eskiye dönmüş tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

renklisi bu fiyat diyor :(
    KDV Dahil: 14,28 TL **

bende şimdi kontrol ettim fiyatları değiştirdiler siyah 10.18 renkliyi 14.28 yaptılar
  • Ben biraz önce Yeşiköy Bimeks'deydim.Orada fiyatlar normal seviyelerdeydi.İnternet fiyatını gösterdim kem küm ettiler,merkezle görüştüler.Bana oraya kadar gittiğim için renkli-beyaz 900 serisi ile hp21,hp22 kartuşu %50 indirimli verdiler.4 kartuş 40 tl ye geldi.Ancak uyandılar demek ki eve gelene kadar fiyatlar eski seviyelerine çıkmış.Bilseydim webden sipariş verirdim.Böylece uyanmaları daha uzun sürerdi.

Edit:Ayrıca belirteyim webde bütün hp kartuşlar %50 indirimliydi.Hakikaten çok güzel bir sıcak fırsattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 15 Mart 2010; 12:45:00 >
  • Hp 910 yazıcıyı arayan arkadaşlar bazı nt mağzalarında ürünü bulabilirsiniz. Bulunduğunuz ildeki tüm nt mağzalarını telefonla
    arayarak sorun. Ben iki hafta önce nt den almıştım.
  • Tüh be kaçırdık kartuşu. Gerçi 2şer yedek almıştım. Ama bu fiyatı yakalasaydım 5'er tane daha alırdım yazık oldu. :(
  • Bu arada Migros'larda bütün HP kartuşları %50 indirimliydi. Sadece bugün için mi geçerlidir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elisa38

Bu arada Migros'larda bütün HP kartuşları %50 indirimliydi. Sadece bugün için mi geçerlidir bilmiyorum.

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web//showProductDetail.do?psi=10015711&shopCategoryId=19541
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web//showProductDetail.do?psi=10015712&shopCategoryId=19541

Evet indirimli ama 11 kusür tllik kargo fiyatı tüm fırsatı alıp götürüyor

• Şaka gibi fiyatlarla, orijinal kartuş. Migrostaki %50 indirim kampanyası yarın sona eriyormuş, belki de genel bir kampanyadır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.