Şimdi Ara

HP15-AC108NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB-500GB HDD-15.6''-2GB-W10 - 1399

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
5.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1427 ye istinye teknosa dan aldım (teknosa.com.tr 750 tl üzeri 75 tl de puan veriyor sanırım... )

teknosa linkihttp://www.teknosa.com/urunler/125033041/hp-15-ac108nt-n9t17ea-metalik-gri-notebook#product-features

ikinci el araştırdım millet çıldırmış:) i3 makinalara bu fiyatlar isteniyor:))) alan oluyormu bunlardan çok merak ediyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/hp15-ac108nt-gri-core-i5-5200u-22ghz-4gb-500gb-hdd-156-2gb-w10-notebook.html

İşlemci Tipi : Intel Core i5
    İşlemci : Intel Core i5 5200U
    İşlemci Hızı : 2.2 GHz / 2.7 GHz Turbo ile
    İşletim Sistemi : Windows 10
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Dokunmatik Ekran : Yok
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ekran Kartı Hafızası : 2 Gb
    Ekran Kartı : AMD Radeon R5 M330
    Bellek Hızı : 1600 MHz
    Ram Tipi : DDR3L SDRAM
    Bellek(RAM) : 4 Gb
    HDD Hızı : 5400 RPM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 30 Aralık 2015; 13:52:29 >

• Merhaba.
    Bu ara firmalar ciro kapatmak için güzel kampanyalar yapıyor:
    Dün Teknosa' dan Acer i3 işlemcili notebooku 739 TL' ye sipariş geçtim bu sabah teslim edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Dün Teknosa' dan Acer i3 işlemcili notebooku 739 TL' ye sipariş geçtim bu sabah teslim edildi.

Link verebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunumm

quote:

Merhaba.

Link verebilirmisiniz?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113132935

• hplerde ısınma sorunu oluyor pavilionlarda bunda nasıl ve şarjı ne kadar gidiyor acaba?
  • 15 serilerinde ısınma sorunu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1xer

15 serilerinde ısınma sorunu yok

teşekkürler peki şarjı ortalama ne kadar gidiyor bilginiz var mı? pavilion'da 1 buçuğu görürsek iyi, bir daha hp almayacağım diyordum ama bu bilgisayar hoşuma gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu cihaza ram/ssd ekleyebiliyor muyuz bilgisi olan var mı?
  • eklenebiliyor hocam fakat kasayı açmanız gerekiyor.
    kullanıma bağlı olarak 3 4 saat gidiyor
  • İ5 işlemciye o ekran kartı yakışmamış.

• HP alacak kadar kafayı yediyseniz güzel fırsat.

• Yahu şu donanımhaberdeki bilmişlere bayılıyorum. Adamda bir önyargı, bir mal ile kısa bir tecrübe oluştuysa hemen basıyor yaftayı. Ya süper, ya çok kötü! Buralara gelip, alacağı ürünü araştıran insanlar emin ol kafayı yememiştir. Adam ne alırım, kaça alırım diye araştırıyorsa vardır bir çapı, senin kahvehane cümlelerine de ihtiyacı yoktur emin ol. Ama sen her markaya kafanda bir kulp taktıysan, ben senin ruh sağlığınla ilgili iki çift laf ederim.

Sen ve senin gibisi burada çok, hepiniz sadece bilgi çöplüğü yaratıyorsunuz. Madem çöpünüzü atıyorsunuz, her başlığı kirletiyorsunuz, altına link koyun, örnek verin, biz de "he adam boş sallamıyor" diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerfuat

Yahu şu donanımhaberdeki bilmişlere bayılıyorum. Adamda bir önyargı, bir mal ile kısa bir tecrübe oluştuysa hemen basıyor yaftayı. Ya süper, ya çok kötü! Buralara gelip, alacağı ürünü araştıran insanlar emin ol kafayı yememiştir. Adam ne alırım, kaça alırım diye araştırıyorsa vardır bir çapı, senin kahvehane cümlelerine de ihtiyacı yoktur emin ol. Ama sen her markaya kafanda bir kulp taktıysan, ben senin ruh sağlığınla ilgili iki çift laf ederim.

Sen ve senin gibisi burada çok, hepiniz sadece bilgi çöplüğü yaratıyorsunuz. Madem çöpünüzü atıyorsunuz, her başlığı kirletiyorsunuz, altına link koyun, örnek verin, biz de "he adam boş sallamıyor" diyelim.

Eğer sözünüz banaysa bir hafta önce konusunu açtığım 959 liralık hp den oyun kalitesi olarak pek üstün olacağını sanmıyorum. Kullanıma bağlı olarak da a6 -i5 farkı 500lira edicek gibi hisdedilmeyebilir günlük kullanılacaksa.

• quote:

eklenebiliyor hocam fakat kasayı açmanız gerekiyor.

hocam alt kasa komple çıkıyor dedi teknosada ki görevli bana pek öyle gelmedi
    klavyesi falan sökmeye gerek kalmaz inşallah ssd için
  • gayet güzel makina :)

HP15-AC108NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB-500GB HDD-15.6''-2GB-W10 - 1399 HP15-AC108NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB-500GB HDD-15.6''-2GB-W10 - 1399 HP15-AC108NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB-500GB HDD-15.6''-2GB-W10 - 1399 HP15-AC108NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB-500GB HDD-15.6''-2GB-W10 - 1399 HP15-AC108NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB-500GB HDD-15.6''-2GB-W10 - 1399 HP15-AC108NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB-500GB HDD-15.6''-2GB-W10 - 1399

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 30 Aralık 2015; 16:36:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

quote:

Geçen arkadaşın klavyesini söktük fan değişimi için, nazikçe yapmamıza rağmen takarken bir türlü tam görmedi klavyeyi.Farklı farklı tuşlar eksik kaldi her seferinde. Klavye sökmek gerekiyorsa bulaşılmasın bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal-Drogba

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

quote:

Geçen arkadaşın klavyesini söktük fan değişimi için, nazikçe yapmamıza rağmen takarken bir türlü tam görmedi klavyeyi.Farklı farklı tuşlar eksik kaldi her seferinde. Klavye sökmek gerekiyorsa bulaşılmasın bence :)

satıcının dediği klavye sökmeye gerek yok alt kasa komple çıkıyor:)
    evde tecrübe edip yazarım...

normal hdd ram vs kapakları yok alt kasa tek parça

• quote:

Merhaba.

Yahu sen nasıl sıcak fırsatcısın. Öyle bi sıcak fırsat yakaladın da burada paylaşmadıysan pes diyorum ben sana.Seni sıcak fırsatlardan banlıyalım diyorum. İnsan forumdaşlarını bu haberden mahrum bırakır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

quote:

Merhaba.

Yahu sen nasıl sıcak fırsatcısın. Öyle bi sıcak fırsat yakaladın da burada paylaşmadıysan pes diyorum ben sana.Seni sıcak fırsatlardan banlıyalım diyorum. İnsan forumdaşlarını bu haberden mahrum bırakır mı ?

Dün 739tl fırsatını ben de şansa gördüm, sipariş geçtik sayfayı F5 ile refreshleyerek, 15-20dk ya kalmadan siparişi iptal etmişler, teknosayı aradık fiyat hatası dediler üstelemedik bugün karta iade yapmışlar çekilen miktarı. Mytohology arkadaşa göndermişler, hayırlı olsun diyelim.

Bu arada HP nin ram ve ssd değiştirmek için komple kasa ve anakartı sökmek gerekiyor. Bu kasanın en kötü yanı bu. sırf ram takmak için ne var ne yok söküyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 30 Aralık 2015; 17:17:29 >

• Çöp oğlu çöp.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.