Şimdi Ara

HP w2207 22 inç & HP w2408 24 inch YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki ekran arasında kararsız kaldım, Beni en çok HD si olması çekti. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

• Almışken 24'' al.
    Ne de olsa büyük ekran trendi başladı.
  • Taksitle alınca aradaki fiyat farkı fazla yansımıyor ama avantaj ve dezavantajlarını merak ediyorum... teşekkürler
  • İlk yazdığın hp w2207 modelini ben kullanıyorum fakat halen satılıyormu bilmiyorum.Sonradan hp w2207h modeli çıktı hdmi girişli olanı.
    Sanırım konsol felan belirtmediğine göre pc ' ye bağlayıp kullanacaksın.Ben ps3 bağlayıp kullanıyorum. Son zamanlarda artan backlight sorunu dışında genel olarak memnunum.Laptopumuda ara sıra vga kablosuyla bağlıyorum 1680x1050 çözünürlük seçerek çok kaliteli görüntü alabiliyorum.boyut sorununa gelirsek , 22'' gayet yeterli sırf pc bağlayacaksan bana pc için fazla bile geliyor , kendı adıma söylemek gerekirse.Ama konsol işin içine girecekse 24'' olan modelinide değerlendirmende fayda var.
  • ben iki ekranıda yan yana gördüm 24" gerçekten çok daha çekici duruyor... Backligt sorunu beni korkutuyor...
  • O sorun hp samsung v.s butun monitorlerde var gördüğüm kadarıyla fakat kabul edilebilir düzeylerde.Bendeki sorun benim monitorumden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle senın için rahat olsun.Benden başka hp kullanıp backlight sorunu çok arttı diyen başka görmedim yada gözümden kaçmış olabilir.
  • Karar verdim ama indirime girmesini bekliyorum, babalar gününde %18 indirim yapmıştı bimeks ama ellerinde kalmamış... aslında tek satmak istemiyorlar genelde hp makinalarla veriyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    19 inch monitör
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babalar gününde ben bimeksten aldım %18 indirim + 12 taksit iyi bir kampanyaydı.
    Monitörle ilgili olarak, eğer konsol bağlamıyacaksan bence 22" almakta fayda var sonuçta bu ekranların panel kalitesi belli ve ekran büyüdükçe çok az da olsa görüş alanının köşelerinde renk farkları oluyor, açıkçası bende 22 ve 24 arasında kalmıştım aradaki farkı verip fullHD 24 almak daha cazip geliyordu son anda vaz geçtim, şimdi 22 aldığıma çok memnunum FullHD olmamasına rağmen HDMI dan fullHD görüntü verdiğimde hayran oldum görüntüye. Backlight sorunu bendede var ama çok rahatsız edici değil gibi, sanırım benim dikkatimi çekmesinin sebebi wallpaper kullanmadan direkt siyah ard alanda çalışıyor olmam.

Beni hayal kırıklığına uğratan tek nokta pivot özelliğini kullanınca karşılaşılan kötü görüntü, malum bu panellerde alttan baktığında çok düşük bir açı bile olsa görüntü izlenemez durumda oluyor, doğal olarak pivot özellliğini kullanınca panelin altı sol tarafa denk geliyor ve 5-10 derecelik açıyla bile soldan baksan görüntü tahammül edilemez bir hale geliyor :(

Sözün özü güzel bir monitör seçmişsin, görüntü kalitesi epey üst düzey, çok ışık alan bir yerde kullanmamak şartıyla parlak ekran ciddi sorun olmuyor. Ergonomik olarakda mükemmele yakın bir tasarımı var, bir iki ufak eksik dışında ergonamik kusur bulamadım (mesela panelin önünde bir kulaklık çıkışı olsa çok iyi olurdu, böylece HDMI dan bağladığımız harici bir görüntünün sesini kulaklıktan alabilirdik çünkü monitörün en yetersiz yanı sesi, hiç koymasalarmış daha iyi olurmuş.)

• @sertuyn güzel ve açıklamalı yorumun için teşekkürler... sanırım 22" ile 24" arasında seçimi yaptım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

@sertuyn güzel ve açıklamalı yorumun için teşekkürler... sanırım 22" ile 24" arasında seçimi yaptım...

Rica ederim, yardımım dokunabildiyse ne mutlu.
  • Arkadaşlar ben de 24" HP monitörden almak istiyorum ama hiç bir yerde bulamıyorum. Haftasonu carrefourdaki Bimekse sordum, HP 24" yoktu, zaten bilgisayarla beraber satıyoruz dediler. Nereden alabilirim bu monitörü?
  • Banada bimeksde aynı şeyi söyledir. Stokların artmasını bekliycez...
  • bende bugüün yarın alacaktım vazgeçtim tatile gideceğim dönüşte alayım belki ucuzlar o zamana 24 inçler olmazsa 22 inç hpw2207h modelini bimeks ten alacağım 590 ytl şuan gayet iyi oldu

24 kullananlardan öneri veya görüş alabilirmiyizz
  • 24" kullanmaya gerek yok sanırım oneri icin.Yapacagın is amacın onemli.Bence 22" ve 24" olarak degilde cozunurlukler olarak karsılastırmalısın 1680x1050 yeter diyorsan 22" yetmiyorsa zaten digerini alacaksın.
  • valla benim düşüncem o çözünürlük birşey farketmeyecek oyun ve hd film ve malum internet için kullanılacak başka bir amacı yok zaten bunların hepsi tam ekranda olacağı için 2 inçl ik bir farka 400 ytleden fazla fark ödemek saçma geliyor çünkü 200 ytl daha verip iki monitör alabiliyorum 2207h tan ve bilgisayarda olacağı için 22 yeter zaten konsol için plazma olacak diye düşünüyorum
  • işte 22 evde 24 kullanıyorum.
    çok fark var. çözünürlük yüzünden.
    artı, 24 lerde genelde daha kaliteli panel kullanılıyor.
    ben de tereddüt etmiştim ama aradaki fiyat farkına değiyor.
  • Piyasada nerden bulabilirim her yer yok diyor... internetten de ölü pixel yüzünden almak istemiyorum...
  • ben şuradan almıştım:
    http://www.nettemarket.com/gm712aa-w2408h-parlak-ekran/p/6499.html

ölü pixel testi yapıp öyle göndermelerini talep ettim.

online müşteri hattı iyi çalışıyor. forumdan bir kişi daha oradan aldı diye hatırlıyorum.
  • quote:

ben şuradan almıştım:
    w2408h-parlak-ekran/p/6499.html">http://www.nettemarket.com/gm712aa-w2408h-parlak-ekran/p/6499.html

ölü pixel testi yapıp öyle göndermelerini talep ettim.

online müşteri hattı iyi çalışıyor. forumdan bir kişi daha oradan aldı diye hatırlıyorum.

selam bende 22" ile 24" arasında kalanlardanım çok fark var çözünürlükte diyorsanız bende 24" tercih edeceğim birde size sorum monitöre ölü piksel testi nasıl yapılıyor ?
  • ben 22 sini kullanıorum ve cok memnunum eger oyun oynıcaksan 24 alma cun ku gorus mesafesi filan cok etki yapıo ekran daha buyuk oldugundan herseyi yakalayamıyosun.ancak lcd den biraz daha uzaklasarak bunu kapatabilirsin.ama film daha cok izlerim diosan 24 inc al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.