Şimdi Ara

HP W1907V Monitör Çözünürlük Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu gün hediye bir monitör geldi.Eski monitörüm çöpe gitmişti. Markası HP Modeli ise w1907v. 19'' 5ms gerçekten güzel bir monitör.Fakat monitörün üzerindeki Tuşlardan menüyü açıyorum.Çözünürlük ile ilgili hiç bir bölüm yok. 1400X900 60Hz de çalışıyor.Oyuna falan girip 1600x1200 yaptığımda ekrana mesaj geliyor. Input signal diye.Görüntü gitmiyor fakat önerilen çözünürlük 1400x900 olduğu için mesaj geliyor ekrana.Çok sinir bozucu bir durum. Ayrıca 60 hz olduğu için ayarlarda ekranda karıncalanma oluyor. 75 Hz çıkaramıyorum.Bulamadım ayarları heryeri kurcaladım monitörde. Nasıl çözünürlüğü yükseltebilirim lütfen cevap verin. Çok eskiden kullandığım kalın ekran monitörlerde bile karıncalanma dahi çözünürlük konusunda bir sıkıntı olmamıştı. İsterseniz anında resimleri atabilirim. Saygılarımla..

Knk öncelikle hayırlı olsun. Monitorun cok guzel hemde bayagı parlak ekran guel gosterıyor. Apple'larla yarıstıgı soylenıyor zaten o monıtorun. Sana soyle soylıgım monıtorun en fazla 1440x900 destekledıgı ıcın o ayarda oynayabılırsın daha fazlasını yapmayı denersen uyarı yazısı gelır. Uğraşma salla yapamazssın
  • farukkert kullanıcısına yanıt
    O karıncalanma kablodandır usta 60hz sorun olmaz
  • 11 yıl sonradan yazıyorum. dün elime geçti bende uyduramadım bu monitörü. vga ile bağladım çözünürlük sıkıntısı var. sinyal beğenmiyor monitör. 1440x900 60 hz seçsem bile oyun içinde görüntü gidiyor uyarı geliyor. salak mı bu monitör?

PC de 1080p ekranı söküp bunu takınca da görüntü gelmedi. başka ekran takıp 1440x900 e adım yine gelmedi aç kapa yaptım karma karışık ekran geldi sonra windows görüntü ayarlarından değiştirerek düzelttim masaüstü geliyor düzgün bir şekilde şuan. ama her oyunda 1440x900 yok. olsada uymuyor. hot pursuit 2 de 1024x768 de açıyor. 1440x900 de sinyal yok.

aptalmı bunlar böyle monitörmü varmış zamanında. daha düşük çözünürlükleri görüntülemiyor.

kablodan falansa birkaç farklı kablo ile deneyeceğim. alt tarafı vga kablosu yani. kabloddan olsa diğer monitörlerimdede sorun olurdu.

kendi üzerindeki tuşlarla menüyede girilmiyor sinyal yokken. ekranda yazı geziyor öyle. menüsündede ayar yok zaten çözünürlükle ilgili. yada aspect ratio.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.