Şimdi Ara

Hp USB Recovery Flash Disk Oluşturma [Tekrar Tekrar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle recovery atıp laptopunuzu veyahut masaüstünüzü stabil hale getirin. Ardından güncelleştirmeleri ister yükleyin ister yüklemeyin, gereksiz program varsa program ekle kaldırdan temizleyin. her zaman kullandığınız programları kurun.

Her şeyi tamamladıktan sonra, önceden yazılmış olan recovery`yi tekrar yazdırılabilir hale getirmek için aşağıdaki işlemleri uygulayın;

1) Klasör seçeneklerinden "gizli dosya ve klasörleri göster"e tik at, "korunan işlerim sistemi dosyaları"ndaki tiki kaldırın.

2) Bilgisayarım/Recovery(D:) kısmına girip HPCD.SYS yazan dosyayı bulup silmek.

3) C:\Program Files\SMINST klasörüne gidip HPCD.SYS yazan dosyayı bulup silmeliyiz.

Bu HPCD.SYS bizim recovery yaptığımızı gösteriyor. Silinmesi ile program recovery yapılmadığına karar veriyor ve tekrardan yapmamıza imkan sağlıyor.

Hp`nin kendi sitesinden bilgisayarınızın modelini girip "yazılım ve sürücülerden" işletim sisteminizi seçin. Açılan pencerede "Yardımcı Programlar - Araçlar"`dan USB Kurtarma Flash Diski Yardımcı Programını indiriyoruz.

8GB veyahut daha üstü bir flash belleğe sahip oluyorsunuz. [Bazen 8 GB`ler yetersiz kalıyor, 16GB veya 32GB almakta fayda var]

Flash diski taktıktan sonra, indirdiğimiz USB Kurtarma Flash Diski programını kuruyoruz ve otomatik olarak Flash diskin bağlı olduğu sürücüyü görüyor. Sistemi flash diskin içine atıyoruz ve keyfimizi sürüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th13teen -- 9 Aralık 2012; 12:45:27 >

• ben daha önce kurtarma dvdleri oluşturmuştum fakat artık dvd okuyucum çalışmıyor ben de usb ye aktarmayı araştırıyordum Tam da aradığım şey bu dedim ama olmadı
    C:\Program Files\SMINST klasörü bende yok
    D:\Recovery\HPCD.SYS sildim

sonuç: cd/dvd/usb oluşturmaya izin vermiyor...
  • tamam SMINST klasörünü buldum PROGRAM FILESda değil WINDOWS klasöründeymiş. Artık tekrar disk oluşturmaya izin veriyor... şimdi de 32 gb usb edinmeliyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Flash ile MS-DOS boot disk
    16 yıl önce açıldı
    Windows 10 Kurtarma USB'si ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.