Şimdi Ara

HP TEKNİK SERVİS REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd a8 işlemcili hp cihazımın bir gün fanı çalışmamaya başladı,

ön kayıt yaptırıp cihazı gönderdim,yaklaşık 4 günde konyadan istanbula gitti,

işlemci fanı arızasından çok çok önce cihazın bir yerini çarpmıştım,çok küçük bir kırık olmuştu üst kapakta,

1 hafta sonra arayıp sordular,"kırıgı teyit ediyor musunuz" diye,evet dedim.

uzunca bir bekledim,teklif sunmuşlar ben arayınca ögrendim,hiçbir şekilde haber etmediler,

dediler ki "cihazın garanti kapsamı içerisindeki yerler yapıldı,kırık yeri onaralım mı" diye sordular ve 250 lira istediler,

ben istemedim,tek ,istedigim cihazımın fanının yapılması ve bana tekrar gönderilmesiydi,

"tamam ,zaten tamir süresi dolacağından dolayı cihazı yarın gönderecegiz" dediler

ben 2 haftadan fazla bir süre boyunca cihazımın gelmesini bekledim,hatta bir ara kaybolduğuna emindim neredeyse,

arayıp sorduğumda benden hala teklif bekliklerini söylediler şaka gibiydi,kırık yerin onarılmasını istemedigimi sadece fanın yapımasını istedigimi bir kez daha belirttim,

hatta bana denilenleri söyledim(fanın onarıldıgını).

"tamam cihazını geri gönderiyoruz dediler,bana gelen mesajlarda onarımın iptal oldugu yönünde mesajlardı,kırık yerleri yapmadıkları için oldugunu düşündüm.

sonra cihaz geldi ve ne göreyim FAN ÇA-LIŞ-MI-YOR.

1 aydan fazla bekledim,neden ? istanbulda kadar tamir olmadan gezdi geldi laptop.

şaka mı bu abi ne bu kim yönlendiriyor kimler bakıyor bunlara,şimdi tekrar göndermek zorundayım cihazı,daha yeni ısındıgı için kapattı kendini.

hakkımı nerede aramalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 20 Mart 2017; 22:1:37 >

• Adaptör ile bilgisayar fanı al ikisini birbirine bagla yazıcının neresine fan gerekiyorsa oraya tak servisle uğraşmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Adaptör ile bilgisayar fanı al ikisini birbirine bagla yazıcının neresine fan gerekiyorsa oraya tak servisle uğraşmazsın

lütfen saçmalamaz mıyız rica ediyorum.

Tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. Sıkı çalışıyorlar. Harley botlarım ayagımı vuruyor diye geri göndermiştim kalıba soktular geldi olmadı. Harleyin kendi fabrikasında gönderdiler topuk yükseltildi yine olmadı. İade istiyorum dedim almadılar. Hakem heyetine gittim para iadesi veya yeni ürün teklif ettiler. Para mı aldım sonra gidip yine harley aldım suan giyiyorum hiç bir sıkıntı yok :D
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    nasıl başvuracağım
  • Hp Teknik Servis konusunu bu bölümde açman daha büyük rezillik
  • Cihazın garantisi yok ise kendin aç fanını değiştir. Anakarttan gelen kısımda problem yoksa zaten yeni fan alıp değiştirebilirsin.

• SpEeDy! kullanıcısına yanıt
    garantisi olmasa öyle yapacaktım ama 1 yıl kadar garantisi var hala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP teknik servis tamir süresi.
    18 yıl önce açıldı
    Teknik servis
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: geranimo486

nasıl başvuracağım

http://lmgtfy.com/?q=t%C3%BCketici+hakem+heyetine+nas%C4%B1l+ba%C5%9Fvurulur%3F
  • quote:

Orijinalden alıntı: geranimo486

garantisi olmasa öyle yapacaktım ama 1 yıl kadar garantisi var hala.

Var da noluyor ? Bir ise mi yqriyor hocam , salla gitsin

• HP kadar sorumsuz iğrenç bir teknik servis daha göremezsiniz laptop alacaklar bunu okuyorlarsa HP logosunu gördüğünüz anda ordan hızla adımlarla uzaklaşmaya çalışın

• haklısınız,parçasını alıp 1 günde yapardım,ugraşmazdım bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 20 Mart 2017; 21:59:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.