Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankara daki servis te 2.el parça takıyorlar söylüyeyim,30 iş günü dolan makinaların parçalarını kullanılıyor
  • @K4TL14M

o HP fanboylarından değilim, o yüzden seni kaale almıyorum. (:

@selcuk_0606

öyle bir şey olursa mahkemeye gider bu iş.
  • Yok yok 2.el takmıyorlar.Bizzat eski laptobumdaki değiştirilen anakartın tarihi o zaman göre yeniydi ve 0 idi.2.el kendini baya belli ettiriyor. Eski tip numerik klavyeli laptop kullandım hiçbir sorunla karşılamadım gayet iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

@K4TL14M

o HP fanboylarından değilim, o yüzden seni kaale almıyorum. (:

@selcuk_0606

öyle bir şey olursa mahkemeye gider bu iş.

ben ne dedim ya şimdi
  • Arkadaşlar bende klavye sorunu yaşadım. tuşları biraz seri bastığınızda *8 yapıyordu. veya mesela en son ecs ye bastınız paso esc ye basıyordu. veya enter a bastınız en son hep enter yapıyordu. v.b . Birde acaip ısınıyor makina Silkroad açtığımda 10 dkk sonra fön makinasından beter oluyordu. Servise verdim 10 iş günü oldu daha haber yok.
    Şikayet kısmına tuş sorununu yazdım ve aşırı ısınmasını yazdım. Sizce bu işin sonu ne olur :))) Bu gün arıcam bakalım. tamir takip numarası istiycem.

Herkese selam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTalon

Arkadaşlar neden herkes hp servise bu kadar ön yargılı anlamıyorum.
    3 kere servise işim düştü şimdiye kadar.
    ***İlkinde şarj adaptörüm bozuldu. Servisi aradım ve gayet nazik bir şekilde 5 iş gününde elinizde olur dediler 2 gün sonra ups kapıma kadar getirdi.
    ***Bir sonraki sorunum pildeydi. Şarjım 5 dk kadar gidiyordu. Aradım bir kaç batarya testi yaptık telefonda ve yine aynı şekilde 5 iş günü içinde elinizde olacak dendi hafta sonu dahil 4 günde elimde oldu. Eskileride talep etmiyorlar bu arada.

***Sonuncusu ise geçen haftaydı. Bilgisayarım tuhaf bir şekilde şarjdan çekince işlemciyi %100 e getiriyor ve hiç bir işlem yapamıyordum. Servisi aradım sorunumu anlattım ayrıca oyun oynarken ısınıp kapanıyor dedim (Bu her notebookta var olan bir sorundur ve pc nin arka ayaklarına 2 adet kola kapağı koyarak sorunu zaten çözüyorum). 2 gün içinde ups kapıma geldi. Hiç bir şekilde ne ups nede hp den takip yaptım. 6 gün sonra (hafta sonuda dahil) pc kapıma geldi yılbaşı günü. Şimdilik hiç bir sorunum yok.

Ayrıca bir not: Tamamen kullanıcı hatası yüzünden touch padin sol tuşu kırılmıştı. Benim hiç bir talebim olmamasına rağmen komple touchpad değişip gelmiş.

Bu arada bilgisi olan arkadaşlara bir sorum var. Hp servis tutanağında değişen parçalar için TC,HS yazıyordu. TC touchpad onu anladımda HS nedir bilen varmı arkadaşlar???? Teşekkürler

Bu işlemlerden sonra yarın (pazartesi) ilk işim hp servisi arayıp kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek olacaktır.

Bir arkadaşımın benq (siemens) laptopu vardı geçen sene. Servis yüzünden neler çektiğini bilirim. Adamların küfür etmediği kalıyordu telefonda.

Teşekkürler HP

hs=Heatsink
    o parçada fan-soğutucu oluyor.

• Arkadaşlar Ben hp dv6 laptop umu BestBuy'dan almıştım. 33. gününde bazı problemlerden dolayı garantiye göndermek zorunda kaldım. Şu anda 11 iş günü geçti sanırım. 3 gün önce falan bestbuy ı aradım cihazı hala göndermediklerini söyledi. Vewww.pavilion.servisportal.com/ dan cihazın durumuna baktığımda Arıza bulunamadı 1 ! yazıyor. Bunun anlamı cihazın oraya ulaşmadığımı yoksa başka bir anlamımı var.
  • Sanırım göndermemişler. Ben bu yüzden bozulan cihazları satın alınan yere değil, direkt olarak ilgili servise götürme taraftarıyım. Satın alınan yere götürüldüğünde kafadan 3-5 gün kaybınız oluyor. Olmasa bile 30 iş günü geçtikten sonra para iadesi istediğinizde "Bimeks bize ürünü şu kadar gün önce getirdi, bizim suçumuz yok, 30 gün daha dolmadı" tarzında kıvırmalar yaşanabiliyor. O yüzden cihazı bizzat muhattabına götürmekte yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Sanırım göndermemişler. Ben bu yüzden bozulan cihazları satın alınan yere değil, direkt olarak ilgili servise götürme taraftarıyım. Satın alınan yere götürüldüğünde kafadan 3-5 gün kaybınız oluyor. Olmasa bile 30 iş günü geçtikten sonra para iadesi istediğinizde "Bimeks bize ürünü şu kadar gün önce getirdi, bizim suçumuz yok, 30 gün daha dolmadı" tarzında kıvırmalar yaşanabiliyor. O yüzden cihazı bizzat muhattabına götürmekte yarar var.

bu konularda çok acemiyim. Zaten ilk kez bi laptop aldım. Oda böyle bi sorun yaşattı. 1 ay sonra tercihim kabul olursa askere gidicem. pc Kardeşime kalıcak. bestbuy ve hp yetkili servisi garanti süreci bestbuy a verdiğiniz andan itibaren başlıyor demişti bide öyle kıvırırlarsa baya madur olurum

Bundan sonra direk muattabıma göndericem

Peki Arıza Bulunamadı 1 ! ne anlama geliyor bi fikriniz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JiOxP -- 10 Ocak 2011; 20:08:14 >

• arıza bulunamadı demek arıza yok demek onlara göre..gönderdiğiniz ürünü inceleyip yada incelemeyip direk size yollayacaklar..kargoya vermediyseler arızanızı net bit şekilde bildirin...arayın deyin bu bu arzılar var niye arıza yok diyor diyin..hesap sorun şayet bir arızası varsa..kargo verdiklerinde tüm olanları baştan yaşayacaksınız 1 haftanız boşa gidecek telefon parasıda cabası..
  • Dün gece tekrar denedim karşılığı olmayan bi ürün no ve seri no'lar yazdım Arıza bulunamadı 1 ! yazıyor. Demekki ürün oraya gitmediği içinmi öyle yazıyor acaba :D
  • Benimde HP ile tanışmam 2010 eylül ayında gerçekleşti..HP G72 a50et adlı 17 inch, 500gb HDD, 4gb ram, i3 core 2.26ghz işlemcili laptop aldım..Fiyat özellik baritesine göre gayet makul bir makineydi..Kullanmaya başladıktan 3 ay sonra ekran titremeye başladı bir akşam ansızın gitti...ve bir daha gelmedi..Neyse servise verdikten 36. günü bana ulaştılar ve değişim sürecine girdiğim için bana gayet düzgün bir makine önerdiler..Burda hayret verici şeyler okudum, ama bana önerdikleri makine gayet güzel HP DV7 4100st üst limitlerde bir makine ..Umarım elime bir an önce geçer :)) Bence HP müşteri memnuniyeti ön planda tutuyor...Umarım tüm mağdur arkadaşlar bir an önce makinelerine kavuşur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat_g5 -- 5 Şubat 2011; 2:40:32 >
  • Hoppaaa Hocam sen bu forumun en ballı üyesisin :D benim 3 gün sonra doluyo 30 iş günü. Bana cihaz önermesinler boşuna Çünkü imza'm yeter
  • beyler bugün 30 iş günü doldu best buy ı aradım laptop ordamı diye. Hayır dedi daha sonra 30 iş günün dolduğunu söyledim. Onlarda daha dolmamış dedi. Sen cumartesi ve pazarlarıda sayıcaksın dedi. Ben sadece pazarı saymıştım xs cumartesidemi sayılıo artık xs lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiOxP

beyler bugün 30 iş günü doldu best buy ı aradım laptop ordamı diye. Hayır dedi daha sonra 30 iş günün dolduğunu söyledim. Onlarda daha dolmamış dedi. Sen cumartesi ve pazarlarıda sayıcaksın dedi. Ben sadece pazarı saymıştım xs cumartesidemi sayılıo artık xs lütfen yardım

iş günü olarak geçiyor.yani pazartesi - cuma...c.tesi ve pazarı saymıyorsun sanırım.yine de kesin bilgi sahibi olan birinden duymak lazım
  • Tam 42. gün oldu bakalım 7ila 10 gün içinde makineye kavuşacakmışız. Demekki 50 günü göze almak gerek her hangi bi değişim konusunda.:) Hayırlısı Allahtan...:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat_g5 -- 5 Şubat 2011; 2:39:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: talat_g5

Tam 42. gün oldu bakalım 7ila 10 gün içinde makineye kavuşacakmışız. Demekki 50 günü göze almak gerek her hangi bi değişim konusunda.:) Hayırlısı Allahtan...:))

hayırlısı olsun bende ayın 12sini bekliorum
  • Hadi senin içinde hayırlısı..Umarım istediğin gibi bi makine alırsın...Benim son 6 günüm bakalım gelir mi ? son dakika karar değiştirmezlerse...

http://d.pr/XPrI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat_g5 -- 5 Şubat 2011; 14:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talat_g5

Hadi senin içinde hayırlısı..Umarım istediğin gibi bi makine alırsın...Benim son 6 günüm bakalım gelir mi ? son dakika karar değiştirmezlerse...

http://d.pr/RGRW

sende ne wardıda bunu isticeksin hadi hayırlısı snnde az kalmış xD

• hp hala 30 iş gününde yapamıyor mu cihazları

kaç yıldır aynı hp sürekli millete yeni notebook veriyor en çok da bizim forum yüzünden zarar edecekler
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.