Bildirim
HP S2231a
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
acil yardım 3 saat sonra almaya gideceğim -
http://www.exa.com.tr/acer/monitorlcd/acer_215-407-12985.html
bu dahamı iyi sizce acil cevap -
HP S2231a alındı.. -
Dostum nerden ve ne kadara Aldın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: WonLt
Dostum nerden ve ne kadara Aldın ?
Ve memnunmusun? Bende özellikle film ve oyun ıcın almayı düsünüyorum ve fazla da vermek istemiyorum. kisa bi inceleme yaparsan sevinirim. -
240 a aldım mükemmel çıktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: raver
240 a aldım mükemmel çıktı.
kıza ve öz bi inceleme yapmişsin tesekküler -
tavsiye sordum günlerce kimse yardımcı olmadı bende olmayacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: raver
tavsiye sordum günlerce kimse yardımcı olmadı bende olmayacağım.
Belki de kimsenin bir fikri yoktu. Ama sen şu anda sahibisin ve yorum yapabilirsin.
Biraz daha detaylı yorum yapma imkanın var mı? 2 aydır kullanıyorsun, artı ve eksilerini görmüşsündür. -
bende bunun 23 inç alcam monitörün tasarımı çok güzel ama daha almadığım için görüntü hakkında bilgi veremiycem -
Ben aldım monitörü, dvi çıkışlı olması ve 250 tl civarı olması beni cezbetti. Monitörü şöyle tanımlayabiliriz, eğer benim aldığım fiyata alırsanız eşi benzeri zor rastlanır. Yani monitör renkleri canlı gösteriyor, tepki süresi fena değil, ha çok mu iyi monitör tabii ki değil ama 350-400 liralık muadillerinden pek bir eksisi yok gibi(led monitörü olan tanıdıklarımda var). Ben bu fiyata tavsiye ederim... -
Aynı monitörü ben de aldım.Büyüklüğü olsun dvi çıkışı olsun fiyat/performans açısından gerçekten zor rastlanacak cinsten bir monitör.Bu modeli internetten bulmuştum ancak satın almadan önce teknosaya uğradım yakından diğer modelleri de görmek amacıyla.Görevli ps3 için deyince samsungun adını hatırlayamadığım bir modelini tavsiye etti 22' 450 500tl civarıydı.Ben bu modeli söyleyince ve stoklardan bakınca kendisi de bana hak verdi.Ps3 için merak edenler olursa hiç fena sayılmayacak görüntü aldım hdmi to dvi kablo yardımıyla.Ses olayına gelirsek tabi ki hepsini ps3 için söylüyorum ufak ve maliyetsiz bir aparatla(3.5 mm to rca yanlış hatırlamıyorsam) hali hazırdaki ses sisteminizi kullanıp; monitörde hoparlör olmaması açığını da kapatabiliyorsunuz.İnanın beklentilerinizi çok çok yukarıda tutmazsanız verdiğiniz paraya pişman olmazsınız.İlgilenenler olursa ps3 görüntülerini de paylaşabilirim.Zamanında buralarda çok araştırdık pek çok kişinin doğrudan olmasa da dolaylı olarak çok yardımı dokundu.Bizim de dokunursa ne mutlu bize.
-
quote:
Orijinalden alıntı: battusai
Aynı monitörü ben de aldım.Büyüklüğü olsun dvi çıkışı olsun fiyat/performans açısından gerçekten zor rastlanacak cinsten bir monitör.Bu modeli internetten bulmuştum ancak satın almadan önce teknosaya uğradım yakından diğer modelleri de görmek amacıyla.Görevli ps3 için deyince samsungun adını hatırlayamadığım bir modelini tavsiye etti 22' 450 500tl civarıydı.Ben bu modeli söyleyince ve stoklardan bakınca kendisi de bana hak verdi.Ps3 için merak edenler olursa hiç fena sayılmayacak görüntü aldım hdmi to dvi kablo yardımıyla.Ses olayına gelirsek tabi ki hepsini ps3 için söylüyorum ufak ve maliyetsiz bir aparatla(3.5 mm to rca yanlış hatırlamıyorsam) hali hazırdaki ses sisteminizi kullanıp; monitörde hoparlör olmaması açığını da kapatabiliyorsunuz.İnanın beklentilerinizi çok çok yukarıda tutmazsanız verdiğiniz paraya pişman olmazsınız.İlgilenenler olursa ps3 görüntülerini de paylaşabilirim.Zamanında buralarda çok araştırdık pek çok kişinin doğrudan olmasa da dolaylı olarak çok yardımı dokundu.Bizim de dokunursa ne mutlu bize.
ben bu monitörde dahili hoparlör var sanıyordumBen de ps3 için bu monitörü düşünüyordum,dahili hoparlörü var diye.
Bimeks'in sitesine baktım entegre hoparlör var yazıyor.
Neyse olmazsa bunu alırım, 1+1 hoparlörüm ps3' e bağlanır mı dediğiniz kabloyla?
-
yanlış yazmış olmalılar.evet ben de şimdilik 1+1 hoparlörü bağladım.Kablo gibi değil scarttan bile ufak bir aparat.Elektrikçiye gidip iki ucu da dişi 3.55 mm rca derseniz yardımcı olurlar size. -
quote:
yanlış yazmış olmalılar.evet ben de şimdilik 1+1 hoparlörü bağladım.Kablo gibi değil scarttan bile ufak bir aparat.Elektrikçiye gidip iki ucu da dişi 3.55 mm rca derseniz yardımcı olurlar size.
teşekkürler -
Güzel monitör ama şimdi pek bulunmuyor...Bimekste mağazada var webe yok.......... -
quote:
Orijinalden alıntı: arsenal-fabregas
quote:
ben bu monitörde dahili hoparlör var sanıyordumBen de ps3 için bu monitörü düşünüyordum,dahili hoparlörü var diye.
Bimeks'in sitesine baktım entegre hoparlör var yazıyor.
Neyse olmazsa bunu alırım, 1+1 hoparlörüm ps3' e bağlanır mı dediğiniz kabloyla?
Bende 4-5 aydır kullanıyorum cok memnunum DVI çıkışlı en ucuz monitor bu acıkcası ve renkleride başarılı,
Ayrıca Dahili hoparlor var, içinden hoparlor kablosuda cıkıyor, monitorun arkasındaki jack'dan ses kartının jack'ı arasına takılıyor tabiki çok başarılı değil ama kulaklıkla oyun veya film izlemek istemeyen PC kullanıcılarının işini gorur (yakınlık acısından PC diye yazdım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzMan -- 18 Aralık 2011; 11:38:53 >
-
Şimdi buna bakıyorum full Hd....Alanlar çok iyi diyorlar bimekste 318 liraydı.......Hp 2211x....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilter -- 20 Aralık 2011; 10:17:30 > -
quote:
üstadım bende ps3 bağlamaya çalışıyorum aynı model monitör ama benimki siyah ekranda kalıyor. hdmi-dvi ile deniyorum atladığım bişeymi var ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X