Şimdi Ara

# HP R837 İncelemem By Tej90 #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, bu hafta Hp'nin R837 modelini aldım.Forumda baktım kimse bu makine hakkında bir konu bile açmamış.Ben fiyatına göre çok başarılı bulduğum makineyi sizler için küçük çaplı inceledim.
    Makineyi Gold'dan aldım.1 Gb hafıza kartı + Taşıma çantasıyla beraber 325 YTL'ye aldım.Peşin olduğu için % 6 indirim olduğundan taksitele alan arkadaşlarda 350 YTL civarı alırlar heralde.Hepsiburada fiyat biraz fazla ama neden anlamadım :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd93384
    Vatan Bilgisayar'dada 350 civarında olması lazım 1 Gb hafıza kartı ve taşıma çantası ile.Neyse incelemeye geçelim :
    Kutusu ve makinenin resimleri :

Öndeki lens kapağı gayet sağlam ve bu kapak sayesinde makineyi açıyoruz on/off tuşu bulunmuyor ama bu bir dezajantaj değil bence gayet hoş oluyor şak şuk
    3"lik ekranıda gayet başarılı renkler çok canlı çok güzel video izleniyor
    Türkçe dil seçeneği mevcut değil ama kullanımı çok kolay , 3x optik zoom da başarılı buldum ben, şimdi gelelim çektiği fotoğraflara :
    Gece modunu çok beğendim ben tamamen karanlık bir odada fotoğraf çektim sanki ışık açıkmış gibi çekti çok beğendim.Makro modu sanyo kadar güzel olmasada gayet güzel yani yabana atılır cinsten değil
    Fotoğrafların boyutunu küçülttüm 640x480 yaptım forumda kirlilik olmasın diye bu şekilde bile güzel fotolar

İlk Resim hariç diğer resimler makro modunda çekilmiştir.Ayrıyeten video çekimleride güzel 640x480~30 fps.
    Sonuç olarak 325 YTL'ye 1 Gb hazıza kartı + taşıma çantasıyla beraber çok uygun bir fiyatı var.Lens kapağı ve 3 " lik ekranı makinenin artıları , benim gördüğüm tek eksi tarafı hatta oda çoğu kişiye göre eksi sayılmaz Türkçe dil desteği yok ama dediğim gibi çoğu kişi için sorun olmaz çünkü çok basit kullanımı var.Boyutlarıda çok ufak ve ince direk cebinize koyup gidebilirsiniz.Ben gerçekten çok beğendim verdiğim para sonuna kadar helal olsun.Anladığım kadarıyla forumda HP ye karşı düşünceler var kulağıma geldi ama ben aldım ve çok mutluyum hiç bir kötülüğünü görmedim HP'nin adam gibi makine yapmışlar.İnş. alıcak arkadaşlara bir faydası dokunur .......

Not: Kutu ve makinenin resimleri K750i cep telefonundan çekilmiştir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tej90 -- 30 Haziran 2007; 13:26:04 >

• Fotoğraf makinan hayırlı olsun fakat hp fotoğraf konusunda pek tavsiye edilmiyen bir marka
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Fotoğraf makinan hayırlı olsun fakat hp fotoğraf konusunda pek tavsiye edilmiyen bir marka

Teşekkür ederim kardeş , bence fiyatına göre çok iyi
  • makinenizi hayırlı günlerde kullanın inşallah. (aman @antique hocam duyması; fotoğrafa resim demişsiniz.)
  • Makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın test için teşekkür ederiz.
    Ama telefonun k750i normale göre biraz kötü çekiyo sanki fotoları...
  • Üşenmeden güzel bir inceleme inceleme yapmışsınız. Emeğinize sağlık. Yaptığınız gece çekimleri, flaşlı ve flaşsız örnekler ile, incelemenizi daha da modifiye edebilirsiniz
  • Hp

Ürünü almışsın hayırlı olsun, fiyatı özellikleri belki iyidir ama benim HP 850 makinam var, Fotoğraf çekebilmesi dışında çok şikayetçiyim.

Chip dergisinin öve öve bitiremeyerek gaza getirdiği alıcılardanım, Aldım ürünümü kullandığım ilk ayda OBJEKTİFİN içi tozla doldu kapalı yerde muhafaza edip çok temiz kullandığım halde, üstelik 200 resim çektim veya çekmedim. Garantiye yolladım, geri geldi yine aynı şey devam edip durdu, şikayetvara şikayet ettim müşteri hizmetleri ulaştı bana, yine yolladım garantiye geri geldi, yine aynı şey devam edip duruyor.!

Elektrik süpürgesi gibi tozu içine çekiyor, soğuk ortamdan sıcak ortama geçişte ise içi buğulanıyor objektifin, tam antika yani.

HP firması 850 modelini üreteceğine elektrik süpürgesi işine girseydi daha hayırlı olurdu diye düşünüyorum.

Hp ye tekrardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citizen AW5005-12X Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın test için teşekkür ederiz.
    Ama telefonun k750i normale göre biraz kötü çekiyo sanki fotoları...

K750 mi ilk çıktığı zaman almıştım 2 yıl oldu galiba ondandır çok video çektim , fotopraf çektim hırpaladık biraz.K850 nin çıkmasını bekliyor şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet1980

Üşenmeden güzel bir inceleme inceleme yapmışsınız. Emeğinize sağlık. Yaptığınız gece çekimleri, flaşlı ve flaşsız örnekler ile, incelemenizi daha da modifiye edebilirsiniz

1 hafta oldu alalı makineyi zamanla onlarıda eklicem inş.
  • Hayırlı olsun:)
    Genelde hepimizde olan bir saplantı, sony, nikon,canon olsun gerisi yalan gibi bir saplantı. Hatta nikon ,canon gerisi yalan deyip iyice daraltanlar da var:)

Fiyatına göre özellikleri iyi bir ürün...Ben bir iki hp makine kullandım, photosmart 635, r707, r827...özellikle r707 iyi bir makineydi....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.