Şimdi Ara

HP QJ684AA 2311GT 3d Monitör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
735
Cevap
9
Favori
54.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lookingglass

yalnız duvara monte etmek isteyen arkadaşlara belirtmeliyim ki sorunsuz performans almak için monitörün diyagonal durması gerekli 90 derece açı tam randıman almak için uygun değildir.

Hocam bi arkadaş duvara monte edilemiyor demişti sanırım. Arkada duvara monte için 4 tane vida yuvası var mı?

Orijinalden alıntı: fatality-one

quote:

yalnız duvara monte etmek isteyen arkadaşlara belirtmeliyim ki sorunsuz performans almak için monitörün diyagonal durması gerekli 90 derece açı tam randıman almak için uygun değildir.

Hocam bi arkadaş duvara monte edilemiyor demişti sanırım. Arkada duvara monte için 4 tane vida yuvası var mı?

duvara monte için vida yuvası yok evet. başka bir şekilde sabitlemek isteyen olursa diyerek söylemiştim.

Orijinalden alıntı: jumbooo

arkadaşlar bu monitörde ses çıkışı varmı(kulaklık girişi veya audio out) bana bilgi verebilirmisiniz hdmi dan audio ses i nasıl veriyor bu monitör(ps3 için sordum)

monitörde ses çıkışı (kulaklık girişi veya audio out) yok maalesef.

Sen Aldınmı Monitörü ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatality-one

quote:

duvara monte için vida yuvası yok evet. başka bir şekilde sabitlemek isteyen olursa diyerek söylemiştim.

Ya hayrına bir arkadas su monitörün arkadan görüntüsünün resmini koysa ne güzel olurdu . İnternette adam gibi detaylı bir resmini bulamadım. Biri yardımcı olursa ona göre isime yarayacaksa yarın sipariş vereceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Yok üstadım ben IPS panelli Lg monitörü tercih ettim. Daha gelmedi yalnız =)

Hangi Monitör Link Varmı...
    O Kadar Yazdın Yazdın Ve Almadın Hee

http://www.netsiparis.com/detay/40061180115/LG-23INCH-IPS236V-PN-IPS-DVI-HDMI-MONITOR

Orijinalden alıntı: shumin

Vallahi üstadım, şöyle bir baktım. Asıl aradığım doğru düzgün renkleri vermesiydi ve Tn panel bir monitör ile bunu yapamayacağımı anladım. O yüzden IPS panelli LG'nin monitörünü seçtim.

http://www.netsiparis.com/detay/40061180115/LG-23INCH-IPS236V-PN-IPS-DVI-HDMI-MONITOR

Güle Güle Kullan.
    Ben Karar Veremedim Daha.

• Bu monitörün PS3, XBox gibi oyun konsollarına 3D destek sağlamadığnı okumuştum. 3D fonksiyonu yazılımla aktifleşiyormuş. Kullanan varsa bu konuda bir bilgi geçse bize iyi olur.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Bu monitörün PS3, XBox gibi oyun konsollarına 3D destek sağlamadığnı okumuştum. 3D fonksiyonu yazılımla aktifleşiyormuş. Kullanan varsa bu konuda bir bilgi geçse bize iyi olur.

3D ninde yazılım donanım olayı mı varmış.. Yazılımla aktif oluyorsa sıradan bir LCD de bu yazılımlar işe yaramalıydı. Dememk ki 3D ile ilgili monitorde donanımsal bir şeyler var bence..
  • Tabii ki donanımsal bir şeyler var. O monitörün önünde sizin kullanacağınız gözlükle adaptasyon sağlayacak polarize panel olmazsa zaten 3D görüntü alamazsınız. Bu yazılımları 3D uyumu olmayan LCD'lerde kullanamazsınız zaten.

Benim sormak istediğim olay, 3D destekli ekran kartı ve PC üzerinden kontrol edilen bir yazılıma ihtiyaç duymadan, direkt HDMI bağlantı ile oyun konsollarına bağlanıp, bağlanamadığı. Ben bağlanamadığını, yani bağlandığında 3D görüntü vermediğini okumuştum yabancı kaynaklarda. Yine araştıracağım tabii ki, linki de bulup, çevirince eklerim.

Ha sadece PC için kullanacaklar adına sorun olmaz elbette bu.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Playstation 3'te çalışıp çalışmadığını ben de merak edeyorum.
    yanlış bilmiyorsam lg'nin benzer modelinde monitör üzerinden tuşlar vasıtasıyla 3d aktifleştirme veya iptal etme ayarı var. yani bs playerla bir 3d filmi tam ekran yapıp ekranda yanyana duran iki görüntüyü 3d olarak elle ayarlayabiliyorsunuz. 3d playere ihtiyaç duymadanda monitör üzerinden 3d izleme yapabiliyorsunuz yani. ancak maalesef bu monitörde bu özellik yok sadece yazılım desteğiyle 3d görüntü elde edebiliyorsunuz. bilgisayardan bağımsız kullanmak bu yüzden mümkün değil...
  • arkadaşlar şimdi benim kafam baya bi karişti :) bu monitorden almak istiyorum bu hp nin sundugu 3d kalıtesi diger lg yasa samsungun sunduguyla aynı mi ? peki bu arkadan aydınlatma işi ne oluyor led monitorlerde boyle bir olay yok sanırım.Aydınlatırsanız sevinirim.

Türkiye hp;
    http://www8.hp.com/tr/tr/products/monitors/product-detail.html?oid=5178397#null

amerika hp;
    http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/product_detail.do?product_code=QJ684AA%23ABA&aoid=14655&srccode=cii_10043468&cpncode=18-93583286-2

almanya hp;
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/de/de/ho/WF06b/382087-382087-3284302-215012-215012-3770740-5178397.html?jumpid=reg_r1002_dede&lang=de&cc=de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lideramca -- 19 Kasım 2011; 0:15:29 >

• goruntu kalitesi ile ilgili karsılastırma var mı?
  • Bende de Samsung UE22D5000 LED TV var. Bilgisayar monitörü olarak kullaniyorum ancak hic memnun degilim. Alirken pek uyarilamadim. Piyasa bu konuda cok bilgisiz. Dedim madem o kadar para beriyorum hem tv özelligi de olsun hem de son teknoloji olsun istemistim. Ama windows ekranindayken rezalet goruntu kalitesi aliyorum. Adam akilli renk ve cözünürluk alamadim.

Simdi ise onu tv olarak kullanmaya karar verdim. Yeni bir monitor alacagim. Acaba bu HP veya IPS monitorlerin ekran goruntu kalitesi nasildir. Oyun oynarim, film izlerim ama asil amacim fotograf cektigim icin guzel bir fotograf kalitesi. Bu konuda en cok iMac ekrani hosuma gidiyor disarida gordugum zaman. Acaba bu monitorlerin de ekran kalitesi onlar gibi midir? Ya da onlara yakin hangi monitor dersiniz??

|| Sony 46HX850 - Denon 3312 AVR - B&W CMC2 Center - B&W CM8 Front - B&W CM1 Surround – Samsung UE22D5000 - Digitürk HD Plus - Chord Carnival Silver Screen – Audioquest FLX-SLiP 14/4

|| NIKON D5100 DSLR - Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX - Nikon 55-200mm f/4-5.6G ED-IF AF-S DX VR - Braun 340SCA Flash

|| INTEL Core i5 2500K 3.3GHz 6MB Cache 32nm - ASUS P8P67 LE - MSI GTX560 Twin Frozr II/OC - GSKILL 4GB DDR3 1600MHz CL9 - SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 32MB Cache 7200Rpm - HP x2301 - CORSAIR TX 80 PLUS 650W - THERMALTAKE ELEMENT G MID TOWER ATX
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.