Şimdi Ara

HP PSU upgrade sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim ofiste kullandığım ve oyunda oynadığım HP elitedesk 800 g1 twr bilgisayarım var. 320 watt psu var ve 2014 yılından beri kullanıyorum. Ekran kartı olarak ise gtx 760 ekran kartım var. Geçen güne kadar herhangi bir problem yoktu oyun oynuyordum işlerimi hallediyordum taki bir anda ekran kararana kadar. Şimdi ise bilgisayarı açtığımda açılırken fan hızı ile alakalı bir hata alıyorum ve F1 boot bastıktan sonra normal bilgisayar açılıyor. Bütün işlerimi yapabiliyorum oyun açtığımda herhangi bir oyun ekran kartına yük bindiğinde ekran kararıyor ama pc çalışıyor. Herhangi bir problem görünmüyor bunun dışında. Şimdi problemlemin bir diğeri ise şu, pcnin psu su tuhaf bir psu. Sadece 3 tane kablo çıkıyor powerdan. Biri anakarta giriyor. Biri işlemciye gidiyor bir diğeride anakartın farklı bir yerine giriyor. Ekran kartı, hdd ve dvd ye anakarttan çıkıpta gidiyor başka bir kablo. Normal piyasada satılan powerlar olmuyor. Aldım birtane 500 watt power ama olmuyor.
    Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim destekleriniz ve yorumlarınız için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP LAPTOP RAM YÜKSELTME YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    1660 Super için psu öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.