Şimdi Ara

hp psc 2355 all-in-one

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar,xp pro dan win7 ye geçince orjinal kurulum cd si ile yazıcıyı pc ye tanıtamadım daha sonra sitesine gidip yazıcım açıkken sürücüyü yükledim ve şu anda yazma işlemini güzel bir şekilde yapıyor,benim sorum daha önce cd den kurulum yaptığımız zaman masa üstüne tarayıcıyı atardı bende oradan tarama işlemini gerçekleştirirdim şu anda hp den yazdırma işi haricinde istifade edemiyorum yakın zamanda tarayıcı işlerim olacak biraz uzun yazdım kusura bakmayın ben bu tarama işini nasıl gerçekleştireceğim?

• üstadlar konuya bir el atsak
  • FORUMDA ANLAYAN BİR ALLAHIN KULU YOKMU YAHU...
  • Windows '7 de tam özellikli sürücü gözükmüyor sadece windows'un programlarından ve 3rd party programlardan tarama işlemi yapabilirsiniz. Vista ve Xp'de hp'nin programlarını kullanabilirsiniz sadece bu yazıcı ile ilgili..
  • win 7 nin kendi tarayıcısını buldum oradan tarattırabiliyorum win7 tümünü tarıyor,fakat kendi cd sinden kurduğum proğramda taradıktan sonra istediğim yeri kare içine alıp ikinci defa sadece orayı tarıyordu benim böyle bir şeye ihtiyacım var,hadi bir omuz daha LÜTFEN...
  • tüm forum oruç tutuyor herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.