Şimdi Ara

HP PHOTOSMART c6280, C7280, C8180 363 serisi yazıcılar test ve inceleme, sorunlar ve çözümleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
27.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yapmış olduğum araştırmalar sonucunda canon pm610 almaya karar verdim.. kartuşlarının doldurulması diğer markalara göre daha zor olsada resim kalitesi olarak sınıfının en iyilerinden birisiymiş.. Nasipse bir kaç gün içerisinde almış olurum... Alınca mutlaka görüşlerimi sizlerle paylaşacağım... Bu arada burası yerimidir bilemiyorum ama... joe_black kardeş, dvd kapağı basarken hangi kağıdı kullanıyorsun.. Benimde çok iyi bir arşivim var ve çoğu kağıtsız makineyi alınca kendime kutulu bir arşiv yapmak isityorum.. sıtandart kullandığımız 80 gr A4 fotokopi kağıdımı kullanıyorsun???
  • bulabilirsen hp nin semi gloss fotoğraf kağıtları var a4 100 tanesi 9.90 dı geçensene teknosada almıştım
  • @erkannhl kardeşimin önerdiği kağıtları kullanıyorum. Ama şu aralar piyasada pek bulunmuyor. Yazıcının tarayıcısıyla biraz işim var, Cuma günü servisi arayacam bakalım ne diyecekler. Bu arada HP fiyatları resmen uçmuş.
  • kardeş hayırlı olsun.mp610 iyi bi tercih olmuğunu düşünüyorum.görüşlerini bekliyoruz.
  • arkadaşlar hp, canon derken nasip epson r285 e oldu.... epsonu tercih etmemim sebebi oto reset kartuşlar ve kolay dolum imkanı... makinayı alalı 2 gün oldu cescesor firmasındanda epson oto reset kartuş takımı ve mürekkep de aldım... iki gündür a4 ebatlarında resimler alıyorum.... özellikle fotoğraf kağıdına yapmış olduğum çıktılar mükemmel denecek kadar güzel.... hem orjinal hemde oto reset kartuşlarla yapmış olduğum denemeler, hiç ayırt edilmiyor... hatta sanki cessecor mürekkeple almış olduğum fotoğraflar daha canlıymışlar gibi duruyor... işin en güzel tarafı hayatında hiç kartuş doldurmamış birisi olarak oto reset kartuşları 15 dakika gibi kısa bir sürede kolayca doldurabildim bu forumda beni değerli bilgileriyle aydınlatan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..




  • hayırlı olsun. fiyat öğrene bilirmiyiz?
  • Arkadaşlar bende de c5180 var. Sonunda kartuşlarım bitti. Dolan kartuşlar konusunda kararsızım. Genel olarak insanlar memnun gibi ama son bir görüş daha alırsam iyi olur. Bir de Dolankartuşların içerisinden kullanma kılavuzu çıkıyor mu? Fotoğraf basmamama rağmen sarı ve macentayı çok fazla kullanmış. Onların mürekkeplerinden bir kutu fazla mı almalıyım?
  • epson r285 i antalyada ışık bilgisayardan 150 ytl ye aldım. 120 gr lık mürekkep ve oto reset kartuşlarıda cescesor firmasından toplam 101 ytl ye aldım... kargoyu cescesor karşıladı... şuana kadar 250 adetten fazla a4 tam baskı resim bastım. tahminen siyah kartuşu 4 kere ve diğer renkleri 3er kere doldurdum.. ilk dolumları 10 ml olarak yaptım... sonraki dolumlar kartuşlar tam bitmeden olduğu için ortalama 5-6 ml lik dolumlar oldu... epson r285 in beni en çok zorlayan yanı; kartuşların hepsini aynı anda resetleyememeniz... şöyleki, makina hangi kartuşun bittiği uyarısını verirse ancak o kartuşu resetleyebiliyorsunuz.. buda çoklu basımda problem çıkarıyor.... çünkü ilk dolumda tüm kartuşlar aynı seviyede olmalarına rağmen, siyah renk diger kartuşlardan çok hızlı bitiyor, ardından sarı ve koyu mavi renkler tükeniyor... tüm renklerin kullanılış hızı birbirlerinden farklı olduğu için, ortalama 20-30 baskıda mutlaka kartuşlardan birini resetlemek zorunda kalıyorsunuz... her nekadar bir kartuş bitti uyarısı verdiginde diger kartuşlarıda resetlemeye çalışsamda henüz bunu başarabilmiş değilim...




  • fiyatlar bayağı iyimiş.tekrar hayırlı olsun.çıktılar orjinalleri ile nasıl aralarında çok fark varmı?orjinal kartuşları ile cescesor kartuşlarının farkını merak ediyom.
  • Bende de C7180 var. Wireless olduğu ve tarayıcısı yüksek çözünürlüklü olduğu için aldım.
    Dolan kartuşlardan almalıyım.Ebaydaki fiyatlarla türkiyedeki fiyatlar arasında çok var mı?
    Hangisini tercih etmeliyim.
  • @muysun hocam, bende kullanılmış 363 serisi kolay dolum kartuşu var. Birkaç dolumluk cescesor mürekkepleri ile birlikte uygun bir fiyata satabilirim. Eğer ilgilenirsen PM atarsın.
  • beyler ebaydan alabnileceğim kaliteli bir kartuş sistemi varmıdır acil alacağım.
  • merhabalar hp c6280 yazıcı almak istiyorum ama pek bi bilgim yok biraz bilgi istiyorum ve kartusunun doldurulur olup olmadığını öğrenmek istiyorum tesekkur ederim...
  • bende hp c7180 var.ama canon veya epson daha iyi tavsiye edilir.ayrıca c6280 in dolan kartuşları mevcut cescesorda uygun fiyata sipariş verebilirsin.saygılar.
  • arkadaşlar bu cescesor.com dan alınan setler içinde mürekkeple mi geliyor? c5180 için 363 kolay kartuş dolum seti alacağım.
  • up
  • Ben aldığımda kartuşlar boş geliyordu. Şimdi nasıl bilmiyorum. Büyük ihtimalle boş satılıyordur. Mürekkepleriyle birlikte alın çok uzun süreyle kullanabilirsiniz.
  • Arkadaşlar 6280 dvd yada cd üzerine baskı yapabiliyormu?
  • Arkadaşlar çıktının kalitesini görebilmemiz için resim taratıp koymanız mümkünmü acaba,bende c6280 modelini almayı düşünüyorum.


    Saygılar.
  • beler bende c7180 var ve durduk yerde makine kartuş arızası veriyo. dolabilen kartuş kullanıyorum. coe_back nickli arkadaştan almıştım. oda cescesordan almış.cescesora yazdım ama cevap alamadım.çok kötü oldu bu durum acilen çözmeliyim.15 gündür kullanamıyorum.yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.