Şimdi Ara

--hp photosmart c5180 aldım--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar baslıktakı yazıcıyı aldım...ılk defa bı yazıcı kullanacagım bana onerılerınız..bu alette faydalanabılecegım ozellıkler olarak bı kac sey sıralayabılırmısınız?

• Altı adet kartuş kullanan güzel bir yazıcı etnet bağlantıyı da desteklediği için ağa bağladığınızda diğer bilgisayarlar da bu yazıcıyı kullanabilir. Diğer 6 kartuşlu hpler gibi baskı kalitesi çok güzel.
  • Kartuşlardan biten olursa, kartuşu değiştirin uyarısı veriyor. Bu uyarıyı alır almaz biten kartuşu değiştir. Yoksa hemen arıza veriyor. Ama istersen değiştirme, servis 5180 yerine 6280 veriyorlar. 5180, 6280 e göre çok hassas bir yazıcı.

Fotoğraf kağıtı olarak HP Advanced Photo Paper kullanan, en iyi sonucu bu kağıtlarla alırsın. Premimum plus daha kaliteli diye aldanma, 5180 için uygun değil. Bugün Teknosa dan 10 paket Hp Advanced kağıt aldım. Diğer yerlere göre çok uygun fiyatlı.

Bende de 5180 vardı, arıza yaptı. Servis bunun yerine 6280 yolladı. Cescesordan aldığım kolay doldurulabilir kartuş ve cescesor marka mürekkep kullanıyorum. Orjinalinden daha canlı renkler veriyor. Doldurulabilir kartuş ve mürekkep alacaksan Cescesor u öneririm.

USB kablosu yazıcıyla birlikte gelmediği için kaliteli bir Usb 2.0 kablosu al.

• valla arkadaslar bı kac resım bastım muhtesem sonuc verdı...joe_black kardes ne yapayım yanı aletı bozuk 6280 mı alayımyedekte 6 kartus ve 150 foto kagıdı olan bı set aldım 60 mılyona..bu makıne ıle vesıkalık resım basabılırmıyım 10x15 kagıdın uzerıne mesekla 4 tane..
  • Vesikalık basabilirsin tabiki. Yazıcının fotoğraf baskı kalitesi çok iyi. Ben normal kalitede baskı yapıyorum.

Yazıcıyı kaça nereden aldın. Ben teknosa dan 210 ytl ye almıştım.
  • ustad bende medıamarketten 200 ytl 5 taksıte aldım...aletın resım basma kalıtesı cok guzel...hatta studyoda cekıldıgım dugun resımlerımden bır tanesını taratıp a4 fotograf bastım sonuc cok guzeldı...bu alette kucuk boyuttakı resmı buyuk baskı yapınca kalıte dusuyor degıl mı?sen her bıseyını bılıyorsundur baska bı onerın var mı bana?
  • bır de ustad bu alete tarattıgım resımlerı bılgısayara nasıl aktaracagım...hafıza kartı takıyorum yalnız ona kopyalamayı beceremedım bır turlu..aletın program cd sını bılgısayara tanıttım ama cok kastı bılgısayarı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık hp deskjet F2180
    18 yıl önce açıldı
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    12 yıl önce açıldı
    Hp Officejet 7510 kartuş reset
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @xavi06 hocam, fotoğraf kalitesi, fotoğrafın büyüklüğü ile alakalı tabiki. Çok küçük fotoğraf büyütüldüğünde ister istermez fotoğrafta bozulma olacaktır.

Yazıcı üzerindeki tarama menüsü düğmesine bastığında yazıcı ekranında "Tara ve Yeniden Yazdır", "Bellek Kartına Tarayın" ve eğer yazıcını bilgisayara tanıtmışsan bilgisayarın ismi çıkıyor. Bu menüden bilgisayarını seçersen tarama yaptığın belgeyi bilgisayara kaydeder. Yazıcının sürücüsünü kurduğumuzda "Hp Çözüm Merkezi" programını yüklüyor, ben buradan tarama yapıyorum. Daha kullanışlı.

Hp yazıcıların kurulumu gerçekten çok uzun sürüyor. Ama benim bilgisayarlarda herhangi bir problem yaşamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe_black

@xavi06 hocam, fotoğraf kalitesi, fotoğrafın büyüklüğü ile alakalı tabiki. Çok küçük fotoğraf büyütüldüğünde ister istermez fotoğrafta bozulma olacaktır.

Yazıcı üzerindeki tarama menüsü düğmesine bastığında yazıcı ekranında "Tara ve Yeniden Yazdır", "Bellek Kartına Tarayın" ve eğer yazıcını bilgisayara tanıtmışsan bilgisayarın ismi çıkıyor. Bu menüden bilgisayarını seçersen tarama yaptığın belgeyi bilgisayara kaydeder. Yazıcının sürücüsünü kurduğumuzda "Hp Çözüm Merkezi" programını yüklüyor, ben buradan tarama yapıyorum. Daha kullanışlı.

Hp yazıcıların kurulumu gerçekten çok uzun sürüyor. Ama benim bilgisayarlarda herhangi bir problem yaşamadım.

tamam ustad taradıgım resmı karta ve kart aracılıgı ıle bılgısayarıma aktardım bılgı ıcın tesekkurler...vesıkalık olayına gelınce 10x15 kagıdın uzerıne nasıl cıkarabılırım vesıkalık resmımı..yanı tek resımden cogaltma nasıl yapacagım...kusura bakma belkı ugrasıp basarabılecegım bı olay ama belkı bı kac resım kagıdını harap ederım malum kagıtlar pahalıyardımın sayesınde kazanclı olsam fena olmaz yani:)

• Tramayi kaç dpi da yapıyorsunuz???Benimki 300 dpi geçmiyor bellek hatası veriyor??
  • dostum dedıgını anlamadım..ama tarama olayı cok guzel sorunsuz calısıyor...tarama ayarlarına falan gırmedım...tarama konusunda daha keskın guzel bı sonuc alabılır mıyım?yanı bellı ayarları var mı?
  • Pc deki HP çözüm merkezi programını kullanmıyor musun? Orda ayrıntılı ayarlar var
    quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

dostum dedıgını anlamadım..ama tarama olayı cok guzel sorunsuz calısıyor...tarama ayarlarına falan gırmedım...tarama konusunda daha keskın guzel bı sonuc alabılır mıyım?yanı bellı ayarları var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun

Pc deki HP çözüm merkezi programını kullanmıyor musun? Orda ayrıntılı ayarlar var
    quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

dostum dedıgını anlamadım..ama tarama olayı cok guzel sorunsuz calısıyor...tarama ayarlarına falan gırmedım...tarama konusunda daha keskın guzel bı sonuc alabılır mıyım?yanı bellı ayarları var mı?

hayır dostum coook kastı bılgısayarı sıldım bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.