Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.057.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Veriler kaybolucak.Recovery için cd gerekir.
  • bende recovery için ayrıca D diski var hiç değiştirmedim D'de var yani recovery yazıo 3gb ta yakın dısya var recovery dvdlerim yanımda diil:)ilgin içinde saol..
  • Hp Pavillion Dv9780ET almayı düşünüyorum. Dur bir de donanım habere bakayım dedim. Bu başlığı gördüm. Yahu bu nedir? Şaka gibi 10500 küsur mesaj gelmiş şu başlığa. Bu nedir ya bilgi çöplüğü resmen. Bütün bu modellerin hepsini bir araya toplamak zorundamıymış yani adminler? Kim nasıl bulacak onbin mesajda aradığı bilgiyi.
  • arkadaşlar ben pavilion dv 5000 kullanıcısıyım.5158 ea modeli.forumda eski arkadaşlar var ise benı hatırlar belki.
    2 yıl kadar once cok yazıp çizmiştim buralara:):)
    bizimki tabii eski pavilion serisi.hala da memnuniyet ile kullanmaktayım cihazımı.sadece 1 yasında iken fan sorunu cıkardı birde meshur ondeki ızgaranın soyulmasi durumu vardi.ızgarayı ve fan ı serviste garanti dahilinde değiştirttim.gerci servis 30 iş gunu yasal surenın son iş gununde cihazımı teslim edip benı cildirtsa da gene de memnunum bilg. ımdan.

    şimdi sizlere yeni pavilion serisi hakkında birseyler soracagim arkadaşlar.kullanan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevınırm.
    kız arkadasima yeni bir cihaz alacagiz.
    bugun bakındık.dv 6755 model bir cihaz begendik.
    ozelliklerini inceledim.gayet yeterli ve yuksek.
    teknosa da su anda 1.575 ytl (kdv dahil ) fiyati var.
    eski fiyati sanırım 1900 ytl imiş.
    acaba bu cihazların herhangi bir kronik sorunu var midir.?yeni pavilionlar hakkında cok sorunlu diye soylemler duymustum.acaba dogru mu?kendi kendine kapanmalar,wirelesslarının bozulmasi vs.. gibi???
    bu tip sorun yasayan arkadaşlar var mı acaba?ve en onemlisi bu sorunlar yazılımsal mi yoksa donanımsal hatalarmıydı???yazılımsal ile cok onemli değil nasılolsa halledilir de donanımsal ise biraz sorun var demektir bana gore.

    ARKADAŞLAR ACİL YORUM VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
    HERKESE İYİ FORUMLAR.




  • dv6755 güzel bir model.Ben kullanıyorum.Hpden yeni geldi sıfır olarak.Garanti kapsamında başka bir makinayla değişmişti.Şuana kadar bir sorun yaşamadım.Şuanlık memnunum.Özellikleride çok gayet iyi.Doğru yeni pavilionlar pek bir sorun çıkarıyor.Ama bu makina geldiğinden beri hiçbir sorun çıkarmadı.Pili 3 saat gidiyor.Yalnız sol alt kısımda hard disk'in olduğu yerde hafif bir ısınma oluyor.Başka da bir eksisini daha görmedim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Oğuz06

    dv6755 güzel bir model.Ben kullanıyorum.Hpden yeni geldi sıfır olarak.Garanti kapsamında başka bir makinayla değişmişti.Şuana kadar bir sorun yaşamadım.Şuanlık memnunum.Özellikleride çok gayet iyi.Doğru yeni pavilionlar pek bir sorun çıkarıyor.Ama bu makina geldiğinden beri hiçbir sorun çıkarmadı.Pili 3 saat gidiyor.Yalnız sol alt kısımda hard disk'in olduğu yerde hafif bir ısınma oluyor.Başka da bir eksisini daha görmedim.

    cok tesekkur ederim.
    cihaz ile ilgili aklıma takılanlar olur ise pm yolu ile rahatsız edebilrim umarım.
    şikayetimvar.com dan baktım.genelde compaq ve 8bın kusurlu makinlar da cok problem şikaueti var.
    inş bu cihaz stabil dir.
  • merhabalar arkadaşlar,yeni sayılırım burada.
    bende de dv6296 modelini kullanmaktayım, geçen sene şubatta bimeksten almıştım. 1 aya kadar herşey normaldi,fakat artık ;

    1-) pil öldü,%100 dolu olan pil 3 dk. dayanmakta artık, %100-87-50-25-0 olarak tükenmekte. Ben genelde elektrikte kullanmadım pille kullandım,ama pil takılı iken de elektrikte kullandıım oldu. Fakat bunun bile bu denli pile hasar vereceğini sanmıyorum,yani benden 1 sene önce hp alan arkadaşlarımda bile böyle bi sorun olmadı.bunun bi arıza olduğunu tahmin etmekteyim.

    2-)artık işlemci ve buna bağlı komple notebook aşırı ısınmaya başladı,öyle ki fan hiç durmuyor.4-5 farklı websitesi açtıımda bile bu zorlanma başlıor ve 1 saate kadar kendini kapıyor,ya da 2 kamera açtıımda da bu durum olmakta.Keza oyun oynarken hiç sormayın oyunun başlangıcından 10dk sonra kendini kapıyor,hem de kasan oyunlar da değil yani,mesela en son topico'yu (hatırlarsanız tarihi eser öncesi bi oyundu) denedim onda bile oldu bu olay,kapanıyor yani ısınmaktan. yani pes7de de 10 ar dk.dan 5 maç yapabiliorum...

    ayrıca aynı tiz ses problemi var onu kabullenmiştim,ama artık işler çığrından çıkmaya başlıyor.

    Ne yapmamı önerirsinz? Sorun ne olabilir?? Servis olarak nereye götürmeliyim? Netten baktıım kadarıyla çoğu hp servislerinde 'Pavilion modeli hariç' uyarısını gördüm. 2 ay sonra da askere gidicem, ''''''''acil''''''' bi yanıt alabilirsem çok mutlu olacağım.

    Herkese teşekkürler...




  • Öncelikle geçmiş olsun. Saydığın problemler tamamen mekanik arızalar. Tek yapman gereken servsie vermek. Başka çaren yok. Maksimum 1 ay içerisinde cihaz elinde olur. Ana kartını değiştirirler, pilini değiştirirler ve fanını temizlerler.
  • teşekkürler omer1990 ve bilgiler için.
    1 ayı geçerse zaten para talebinde bulunurum heralde,servis olarak önereceğin bi yer var mı istanbul içi?
  • Kadiköy'de Hasanpaşa'da var bir servis.Eski evlendirma dairesinin ordaki ışıkların karşısında bi ara yol var sağa doğru dönüyor.O yolu takip ettiğinde Honda Motor falan var.Orayıda geçtiğinde biraz ilerledikten sonra solda.Hemen zaten tabelasını falan görürsün.

    Bence bu saydığın sorularla geç bile kalmışsınız servise vermekle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz06 -- 2 Haziran 2008; 16:53:12 >
  • :) teşekkürler.. ya aslında askerden geldikten sonra mı versem diorum,halen garanti kapsamında olacak,zaten askerdeyken de kullanan olmayacak
  • Merhaba,

    HP Pavilion dv6560ef kullanıcısıyım. Ne yaptıysam bu modeli HP'nin kendi sitesinde bulamadım :S

    Bilgisayarımın ram ini yükseltmek istiyorum ancak alacağım ramin bi şekilde uyumsuz olmasından korkuyorum. Şu anki ramin üzerinde " 512MB 2Rx16 PC2-5300S-555-12" yazıyor. Alışveriş sitelerinden dizüstü bilgisayar için ramleri arattığımda karşıma "DDR2 667 1024MB SODIMM" ramler çıkıyor. Bunlar uyumlumudur? Hangi markaya güvenilir?

    Bilgilendirirseniz sevinirim.

    Bir de arasıra karşılaştığım bi sorun var onu da paylaşayım. Wireless modem kullanıyorum ancak nadiren bağlantı kopuyor, sağ alttaki ikonda sarı üçgen içinde bi ünlem çıkıyor. Bilgisayardan wireless özelliğini kapayıp açmak ya da modeme reset atmak çözmüyor malesef her defasında bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bir çözümü var mıdır?

    Teşekkürler




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sercan149

    yani o ses hiç geçmiyormu?
    servisten alırken orda denicem eğer o ses gecmemiş olursa ben bunu almam dicem. onlar bunu kabul etmiceklermi? aynen bana iade yani
    o siyah parcaların hepsi tam olarak yerinde ve hiç aşınmamış. ama bilgisayar dengesiz! sağ alt taraf hep havada kasanın kendisi yamuk yani! çok saçma ya arkaşlara alay konusu bile oldum. 2450 ytl lik makina ile


    aynı model ve sorun bendede var ;) kasası yamuk bunun sağ alt köşe havada kalıyor bendede...

    ve daha yeni farkettim fanın ordaki plastik ayak erimeye başlamış sıcaktan altındaki yapıştırıcısı erimiş hatta o plastik ayak yerinden çıkıyor artık ve yapış yapış bir hal almış.... Aşırı ısınmanın getirdiği olumsuzluklardan birisi bu biride power tuşunun çevresine bastırdığım zaman gıcırtı sesi geliyor sıcak iken..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: agermi

    teşekkürler omer1990 ve bilgiler için.
    1 ayı geçerse zaten para talebinde bulunurum heralde,servis olarak önereceğin bi yer var mı istanbul içi?




    1 ayda alamazsın. 1,5 ayda alırsın. 30 iş günü 30 gün değil
  • Arkadaşlar,lütfen değerli yorumlarınızı benimle de paylaşırsanız sevinirim.

    Hp Pavilion 6805 modelini araştırıyorum.Bugün bimeks'de 1450ytl olduğunu öğrendim.Sizce nasıldır,AMD işlemcisi olması sizce önemli bir değişiklik yaratır mı?ASlında ben bilgisayarımı sadee evde kullanacağım.Kısacası,sadece internet,ofis işlemleri ve bir de DVD film izleme kayıt amaçlı kullanacağım.Lütfen bilgi verirmisiniz arkadaşlar.Oyun oynama niyetinde değilim.

    İşlemci Modeli : AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core
    İşlemci Numarası : TL-64
    İşlemci Hızı : 2.20 GHz
    Veri yolu Hızı : 1600 MHz
    İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
    Bellek : 2048.00 MB
    Bellek Türü : DDR2
    Ekran Boyutu : 15.4 "
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px
    Parlak Ekran : Evet/Var
    Geniş Ekran : Evet/Var
    Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce? 8400M GS
    Ekran Kartı Belleği : 256 MB
    Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var
    Sabit Disk Kapasitesi : 120 GB
    Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm
    Sabit Disk Arabirimi : SATA
    Optik Sürücü : DVD±RW DL
    Kablosuz Ağ : 802.11g, 802.11b
    Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000
    Modem : 56K Fax/Modem
    Hoparlör Türü : Altec Lansing®
    Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR
    USB Sayısı : 3
    Dahili Web Kamera : Evet/Var
    Uzaktan Kumanda : Evet/Var
    Klavye : Türkçe Q
    Ağırlık : 2.80 kg




  • Merhaba Arkadaşlar Hp Pavilion dv6000 Kullanıcısı olarak Xp Professional Yükleyecem ama sata sorunu var.!

    cevap olara setube gir satayı disable yap demeyin lütfen :) sabahtan giriyorum sata ile alakalı hiç birşey yok..!

    F1 , F2 , F9 , F10 bu tuşlarda sata ile alakalı birşey bulamadım

    lütfen bana hp dv6000 setuptan sata yolunu yazarmısınız

    teşekkür ederim..!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: msendogan33

    Arkadaşlar,lütfen değerli yorumlarınızı benimle de paylaşırsanız sevinirim.

    Hp Pavilion 6805 modelini araştırıyorum.Bugün bimeks'de 1450ytl olduğunu öğrendim.Sizce nasıldır,AMD işlemcisi olması sizce önemli bir değişiklik yaratır mı?ASlında ben bilgisayarımı sadee evde kullanacağım.Kısacası,sadece internet,ofis işlemleri ve bir de DVD film izleme kayıt amaçlı kullanacağım.Lütfen bilgi verirmisiniz arkadaşlar.Oyun oynama niyetinde değilim.

    İşlemci Modeli : AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core
    İşlemci Numarası : TL-64
    İşlemci Hızı : 2.20 GHz
    Veri yolu Hızı : 1600 MHz
    İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
    Bellek : 2048.00 MB
    Bellek Türü : DDR2
    Ekran Boyutu : 15.4 "
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px
    Parlak Ekran : Evet/Var
    Geniş Ekran : Evet/Var
    Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce? 8400M GS
    Ekran Kartı Belleği : 256 MB
    Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var
    Sabit Disk Kapasitesi : 120 GB
    Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm
    Sabit Disk Arabirimi : SATA
    Optik Sürücü : DVD±RW DL
    Kablosuz Ağ : 802.11g, 802.11b
    Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000
    Modem : 56K Fax/Modem
    Hoparlör Türü : Altec Lansing®
    Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR
    USB Sayısı : 3
    Dahili Web Kamera : Evet/Var
    Uzaktan Kumanda : Evet/Var
    Klavye : Türkçe Q
    Ağırlık : 2.80 kg



    Bir kaç safya okursan HP'leri bol bol problem saçtığını görürsün. HP tavsiye etmem.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: omer1990


    quote:

    Orjinalden alıntı: agermi

    teşekkürler omer1990 ve bilgiler için.
    1 ayı geçerse zaten para talebinde bulunurum heralde,servis olarak önereceğin bi yer var mı istanbul içi?




    1 ayda alamazsın. 1,5 ayda alırsın. 30 iş günü 30 gün değil



    yani 30 iş günü haklısın
  • omer1990,evet haklısın bu forumda da hp 'ler hakkında çok ama çok olumsuz yorumlar yapılmış,okumuştum sadece amd işlemcili 6805 modelini merak ettim,amd işlemicinin performansı hakkında bilgilerinizi istiyorum,oyun oynamayacağım,sadece klasik işlemlerim olacak,internet v.s gibi sadece bu kadar
  • benimkide amd işlemcili ısınma sorunu dışında pek bir performans eksiği yok ama intelin performansının amd'den az da olsa daha iyi olduğunu kabul etmek gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.