Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.546
Cevap
24
Favori
1.057.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bencede heralde ilk aldığın gibi yapar.
  • dv6189ea satıp dv2730et aldım. dv2730nin xp driverları hp.com da mevcut değil. bu driverları nasıl bulabilirim varmıdır
  • Nasıl mevcut değil.Birçok driver orda vardır.Hangi driverlar lazım???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozar

    arkadaşlar recovery ile ilgili bir sorum var,

    hd biliyorsunuz bir recovery partisyonu bir de normal partisyonla beraber geliyor, ben normali bir kez daha bölüp oraya da linux kurmuştum. şimdi ben hp recoveryi çalıştırsam (hddeki recovery bölümünden), pcyi ne hale getirecek? linux partisyonu falan da geri mi birleşecek, kuracağı vista sıfır mı olacak yoksa benim yüklediğim programları olduğu gibi bırakacak mı?

    Arıkadaşım şayet sistem kurtarma yaparsan bütün bilgilerin gider ve partitionlar eski haline döner fakat ben recovery yaparken en son adımda soruyor yedeklerinizi almak ister misiniz diye bende evet demiştim ve bir süre yedeği alınacak belgelerin toplanmasını beklmemiştim bekledikten sonra vaz geçtim belgelerin yedeğini almayı zaten vardı dvd lerimde yedekler neyse sonra bekledikten sonra bende c ve d partitionları vardı ve bana d de yedek alabilceğimi söylüyordu yani orada yedeğin kaydedileceği partitionu seçin diyordu ve bende de vistanın kurulu olduğu partitiondan başka bir tane partition olduğu için sadece d vardı bende vazgeç dedim ve yedeklemeyi yapmadım ve kurtarma işlemi bittiğinde d sürücüsü içindekilerle beraber duruyordu sende nasıl olur bilmem ama bende dediğim gibi oldu ve d sürücüsü gitmedi..




  • Ark.lar Hp'den sıfır olarak yeni gelen Dv6755Et modelli pavilionu yaklaşık yarım gün boyunca dinledim ve herhangi bir tiyy veya ona benzer bir ses duymadım.Tiyy ci ark.lara duyurulur.
  • Selamlar.

    1.5 yıla yakın bir süreden sonra HP ilk falsosunu verdi. dv6375 monitörün ışığı yanmıyordu neyse servisten geldi ve sorun giderildi.

    Servisten önce DVD yazma ve okumada problem yaşamıyordum ancak şimdi bazı sorunlarım var. Nero'yla yazdırdığım DVD'yi HP okumuyor ancak Toshiba laptop okuyor. DVD'de herhangi bir sorun yok servisten önce aynı markaya defalarca yazdırdım ve sorunsuzca okuttum. Ayrıca DVD-R'leri yazmıyor HP.

    DVD-R, DVD+R gibi ayırım yok bildiğim kadarıyla okuma olayında ama ilginç bir sorun yani. Daha da kötüsü laptopu ilk aldığımda DVD+R'ye çektiğim Recovery DVD'sini de okumuyor. Diğer filmlerde ve DVD'lerde problem yok onu da belirteyim.

    Yardımlarınız için teşekkürler..
  • Peki yazdırdığınız recovery cd'sini falan hiç cd bir enayilik var mı diye normal pc de denediniz mi?Belki recovery cd'sinde bir bozukluk vardır.
  • Denedim evet hatta HP'de de denedim daha önce problem yoktu.

    Bu arada DVD-R'leri yazdırmada problem olduğunu yazmıştım. Biraz araştırdım ''Power Calibration Error'' diye birşey çıkıyor. Google'da müptelası çok gibi. İlginç olaylar bulmaya başladı yine.

    dv6000 serisi için dvd writer driver'ını update etme şansımız var mı acaba ?

    HP aldığım güne lanet olsun arkadaş !
  • Laptop'un modeli nedir??Tam olarak.Eğer öyle bilinmedik hatalar veriyorsa bence bir servise başvurun.Şimdi ne desek yanlış olur.En iyisi bi servise müracaat edin dvd writer hakkında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz06 -- 30 Mayıs 2008; 22:25:27 >
  • dv6375 laptop.

    servisten yeni geldi 3 hafta acılar çektim resmen. bi daha yollamam artık.

    neyse dvd writer çok fazla kullanmıyorum harici my book işimi görüyor ama HP'nin her gün yeni çıkan bir sorunsalı baymaya başladı artık.

    teşekkür ediyorum ilgine.
  • http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&lang=en&dlc=en&product=3674049

    burada sadece 5 tane driver var ve alakasız driverlar. ekran kartı ses kartı vs.. tum xp driverlarını arıyorum


    quote:

    Orjinalden alıntı: Oğuz06

    Nasıl mevcut değil.Birçok driver orda vardır.Hangi driverlar lazım???
  • Modelin nedir??
  • dv2730et
  • @tsender

    Bende baktım.5 tane driver var.Diğer driverları o zaman netten araştırman lazım.Bende Hp'nin bazı driverlarını Hp'nin sitesinden değilde başka sitelerden buldum.Araştırırsan belki bulabilirsin.
  • slmlar herkese...ben hp pavılıon 9500 kullanıcısıyım. Makinayı alalı 6-7 ay falan oldu sorun yoktu ancak dün nolduysa vista açılırken hoşgeldiniz yazısından sonra işlemci yavaşlıo ve ekran simgeleri zorla açıldıktan sonra bilgisayar kitleniyor hehangi bişeye tıklayıncada garip bi uyarı sesi gelio...sizce sorun nedir vede nasıl kurtarırım makinayı...şimdiden saolun....
  • Saol oğuz eyvallah çok yardımcı oldun :)

    quote:

    Orjinalden alıntı: Oğuz06

    @tsender

    Bende baktım.5 tane driver var.Diğer driverları o zaman netten araştırman lazım.Bende Hp'nin bazı driverlarını Hp'nin sitesinden değilde başka sitelerden buldum.Araştırırsan belki bulabilirsin.
  • ACİLLLLL!!!!!!
    slmlar herkese...ben hp pavılıon 9500 kullanıcısıyım. Makinayı alalı 6-7 ay falan oldu sorun yoktu ancak dün nolduysa vista açılırken hoşgeldiniz yazısından sonra işlemci yavaşlıo ve ekran simgeleri zorla açıldıktan sonra bilgisayar kitleniyor hehangi bişeye tıklayıncada garip bi uyarı sesi gelio...sizce sorun nedir vede nasıl kurtarırım makinayı...şimdiden saolun....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tsender

    Saol oğuz eyvallah çok yardımcı oldun :)

    quote:

    Orjinalden alıntı: Oğuz06

    @tsender

    Bende baktım.5 tane driver var.Diğer driverları o zaman netten araştırman lazım.Bende Hp'nin bazı driverlarını Hp'nin sitesinden değilde başka sitelerden buldum.Araştırırsan belki bulabilirsin.





    bu çok yardımcı oldun hiç yardımcı olmadın gibi birşey mi?




  • Recovery deneyebilirsin.
  • recovery yaptıgımız zaman verilirimiz kaybolacak muhtemelen değil mi?ayrıca recovery esnasında disk gerekiyor mu?bende recovery var.!!D'nin içinde mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.