Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (527. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.546
Cevap
24
Favori
1.057.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O zaman belki biraz zor bulabilirsiniz??Teknosa,Bimeks,Vatan Com. vs gibi yerlerde hiç baktınız mı var mı otür birşey???
  • Ark.lar kagan23 olan nick'imi Oğuz06 olarak değiştirdim.Bilgilerinize...
  • Bu sürücü bir aygıta hizmet verirken bekleme sırasında gecikmeye neden oldu:
    Sürücü Dosyası Adı : \Driver\nvlddmkm
    Sürücü Kolay Adı : NVIDIA Compatible Windows 2000 Miniport Driver, Version 101.47
    Sürücü Sürümü : 7.15.11.0147
    Sürücü Toplam Zamanı : 7134ms
    Sürücü Performans Düşme Zamanı : 2478ms
    Olay Saati (UTC) : 19.05.2008 22:31:49
    Aygıt Adı : PCI\VEN_10DE&DEV_0427&SUBSYS_30CF103C&REV_A1\4&a99a364&0&0068
    Aygıt Kolay Adı : NVIDIA GeForce 8400M GS 128mb
    Aygıt Toplam Zamanı : 7134ms
    Aygıt Performans Düşme Zamanı : 2478ms



    ekran kartı sinir derecede geç açılmaya neden oluyor(7-8sn)
    Güncellemesini aradım fakat aynı modelin güncel driver ını bulamadım yardımınızı bekliyorm
  • işletim sistemin Vista ise ekranın yavaş gelmesi doğaldır.Genelde bütün Vista işletim sistemi olan makinalarda ekran çok geç geliyo.
  • Mirga model tam olarak ne ?
  • Up ya konu nerelere düşmüş
  • hp den recovery cd aldım. compaq ve pavilionlara uyumlu isteyenler özelden mesaj atsın...ben kurdum recovery bölümü falan her şey oluştu recovery dvd de yarattım..
  • Bu aralar sorun az gibi. Genelde yazılımsal sorunlar var. Yoksa Pavilyonlar adam mı oldu?
  • selamlar dv 6146 ea bilgisayarım var, bilgisayara f11 yoluyla format attım geçen gün. bilgisayara hakkaten de 45 dk da parmağımı kaldırmadan recover ını yaptı ama benim sorunum şu: ben bilgisayarımı fabrikadan aldıgım gibi beklerken bilgisayarımdaki hiçbir medya dosyası, yuklu program silinmemişti. Silinmeyen programların da bazıları çalışmakta bazıları çalışmamakta.hepsi oldugu gibi boyutlarıyla duruyor.ama uninstall a geldiğimde bu işlem sadece yuklu uygulamlar için geçerli bir uygulama diye hata veriyordu. ben de çaresiz program files dan sildim. Ama bu halinden memnun değilim bilgisayara şöle adam gibi bi format atmak için illa recovery dvdleri kullanmak mı gerek? çünkü şu anda bilgisayar çok az bi oranda hızlandı diyebilirm. yoksa recover girişinde seçeneklerden mi eski programlar oldugu gibi kaldırılıyor? cevaplarsanız sevinirim.. teşekkürler
  • Arkadaşlar çok temiz üzerindeki jelatinleri bile duruyor Kız kardeşim kullandı sadece okuldaki Proje çalışmaları için. 1.5 senelik faturalı HP Pavillion 6000 Laptopumu satıyorum. Ederi nedir ? Evde 3 tane pc oldu bunu elden çıkarıp Kamera almak istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i39AHiM -- 26 Mayıs 2008; 8:27:27 >
  • hp den recovery cd aldım. compaq ve pavilionlara uyumlu isteyenler özelden mesaj atsın...ben kurdum recovery bölümü falan her şey oluştu recovery dvd de yarattım..
  • Yok bu HP baya adam olmuş. Uzun süredir hayalet başlığa dönmüş burası. N.Ş.A da her gün sayfa atması gerekirdi
  • Arkadaşlar HP Pavilion 6000 serisi bir notebook'un Hiren's Boot Cd paketiyle imajını almaya çalışırken bir sorun ile karşılaştım. Cihaz boot CD'den açılıyor ancak DOS ortamında çalışan programlar çalıştırıldığında alet kitlenip kalıyor. Bu nedenle bu bootable cd paketiyle imaj alamadım. Sonra windows üzerine Norton Ghost kurdum ve gerekli ayarları yapıp imaj işlemini onayladım. Bana windows'u yeniden başlatacağını bu aşamada imaj alacağını söyledi. Ok'ledim. Veee yine aynı olay. Tam DOS ortamında imaj alma işelemi başlayacağı sırada ekran yine dondu.

    Bu aletin majını almayı bırakın şimdi windows'a da geri dönemiyorum. Muhtemelem sıfırdan XP kuracağım. Sizden ricam böyle bir sorunla karşılaşan ve çözüm yolunu bilen var ise cevap bekliyorum. İyi çalışmalar.
  • Bence recovery cd varsa onu yeniden yükleyin.

    Bu arada bugün itibaren Hp'den zor bela değiştirttiğim laptop'umu aldım. Çok mutluyum en sonunda aylardır elime laptop geçti.ama parayı alabilseydim daha iyi olurdu.Neyse birşey sorcam sıfır pili en az ne kadar bir süre içinde şarj etmek gerekiyor??????
  • arkadaşım hayırlı olsun
    bildiğim kadarıyla 16 saat olması lazım pil sarj süresi
  • Saol bende 12 saat bekledim.Ondan sonra recovery'i yükledim.
  • arkadaşlar benimde wireless ile ilgili bir sorumun var önceden komşumun ağına bağlanıyordum ağdan oyun oynuyorduk internete giriyordum ama 1 gün önce ağı görmemeye başladım modemin dibine kadar soksamda makineyi görmüyor. ama başka ağları görebiliyorum sebep ne olabilir sizce?
  • Modemin dibine kadar soktuktan sonra bile hala o modemi görmüyor ve diğer uzak ağları görebiliyorsa belki modemde bir problem olabilir.
  • arkadaşlar recovery ile ilgili bir sorum var,

    hd biliyorsunuz bir recovery partisyonu bir de normal partisyonla beraber geliyor, ben normali bir kez daha bölüp oraya da linux kurmuştum. şimdi ben hp recoveryi çalıştırsam (hddeki recovery bölümünden), pcyi ne hale getirecek? linux partisyonu falan da geri mi birleşecek, kuracağı vista sıfır mı olacak yoksa benim yüklediğim programları olduğu gibi bırakacak mı?
  • BİLGİSAYARINI FABRİKA ÇIKIŞINA DÖNÜŞTÜRÜYOR KARDEŞ BİLDİĞİM KADARI İLE AMA HİÇ BÖLÜNMÜŞ HDD'DE DENEMEDİM
  • 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.