HP PAVILLION DV 6000 Parçaları Satılıktır. Resimleri Ekleyebilirim İsteyen olursa İsteyen arkadaşlar mesaj yoluyla ulaşabilirler sadece lazım olan parçayı belirtmeniz yeterlidir. Gittigidiyor Sahibinden Sanalpazar üzerinden de satış yapılabilr Önce Para Sonra Kargo Yada gelin alın gidin tercih sizindir Anakart Dışında Bütün Parçalar Temizdir. Fiyatları Çok Makul Seviyede tutuyorum. Pazarlık Çoklu Alımlarda Geçerlidir Şu an parca halindedir.... Fiyatlar LCD Panel : 130TL (Tüm 30pin ekranlarla Uyumludur) Hard Disk : 50TL (80 Gb Sata) TouchPad :25TL Ram :10TL (512mb ddr2 2*256) 60TL 2gb ddr2 İşlemci :50TL İntel Dual Core Centrino mimarili 1,7 GHZ olması laızm DVD Yazıcı : 50TL (Kapak Dahil)-------- İnverter :40 TL Wifi :40TL Kablo Dahil (Kablosuz 35TL) Web Cam :30TL (Kablo Dahil Kablosuz 20TL) Klavye :50TL (Türkçe Değildir/Sıfır Ayarındadır) Batarya :5O TL Microfon :20TL (Kablo Dahil) Komple Kasa :150 TL(Alt üst kapaklar dahil*Kısmi çizikl yok kırık vs yok-kasası krık ezik çatlak olanları sevindirir) Kasa Parçaları için Fiyat Alabililirsiniz Şarz Soketi :30TL(usb si dahil) Anakart : 50TL Bozuk Soğutucu Blok+Fan Yepyenidir :30TL Menteşeler :30TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung-np350e7c-notebook-corei5-26ghz-8gb-500gb-2gb-173-dvd-w8 Akıllı Telefon Takaslı Ps3 160gb Orjinal + 4 kol takaslı ve dahasi Satılık PS3 160gb Sony Eurasia Garantili Satılık 3004 PSP Slim+God Of War Pack+Wipe Out Game Sıfır Kutulu
makul dedigin fiyatlarla bir tane sağlam dv6000 alınıyor üstünede cebinede para kalıyor...hocam fiyatlara iyi bak sıfır parça fiyatı yazmışsın ....
hocam parca parca fiyatı bu hepsiyle al sana süper bir fiyat vereym ama pazarlık sünnettir der atalarımız.niyetli olana tabiki bir sey yapılacaktır. :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung-np350e7c-notebook-corei5-26ghz-8gb-500gb-2gb-173-dvd-w8 Akıllı Telefon Takaslı Ps3 160gb Orjinal + 4 kol takaslı ve dahasi Satılık PS3 160gb Sony Eurasia Garantili Satılık 3004 PSP Slim+God Of War Pack+Wipe Out Game Sıfır Kutulu
Selam Arif Kardes.. Ben LCD Panel ve Dıs Kasayla İlgileniyorum.. Ciddi Alıcıyım Bu SAyfayı Takip Edecem Eğer hala LCD Panel ve Dıs Kasa Duruyorsa Yaz Buraya Dönüş yapacam.. Sana pm atamıyorum burdan yazdm k.bakma bekliyorum