Şimdi Ara

hp pavilion tx 1000 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu pc si aldım ama içinden bir tane cd dvd cıkmadı ? nasıl format atacaz ?
    1834 ytl ye vatandan aldım fiyat iyimi ? electro world de 2150 ytl idi
    bide bunun hdsini bolemedim partion magic le devamlı kullandıgım program
    sorunsuz bolme yapıyordum yoksa vista dan dolayımı bolunmuyor ? bir yardım lütfen
    bide format atmak zorunda kalırsam vistayı nasıl kuracaz? normal vista kursak
    tablet ozelliklerini kullanamayagız :(
    bide bu pc hakkında bi yorum alabilirmiyim kullanan arkadaslardan ?
    hiç araştırmadan aldım bu pc yi.. acer alacakdım begendigim acer
    1 taane reyondaki kalmış onuda almak istemedim
    hp tx 1000 aldık...

• öncelikle pc yi sen mi kurdun?
    eğer sen kurduysan neden vatan kurmadı.
    recovery diye bir bölüm var ve bu bölümü programlarda bir recovery manager programını kullanarak bir tane dvd oluşturacaksın ve bu dvd bilgisayarın için ileride format atman gerekli olduğu zaman kullanacaksın veya bu kurtarma bölümünü kullanma klavuzunda belirtilen yönergeleri takip ederek sanırım F11 tuşu bilgisayar açılırken basarak tekrar fabrika ayarlarına getirebilirsin. recovery disk oluşturmanı tavsiye ederim yoksa 95 ytl verip tekrar hp den bu diski satın almak zorunda kalabilirsin.konu ile ilgili bilgiler forumda mevcut araştır istersen
  • arkadaslar teşekkür ederim cevaplarınız için kurulu bir tane aldım yanlız şifre konulmuş acamadılar yeniden kuracagız dediler bende vaktim yok
    kurulmamış birtane alayım dedim saolsnlar verdiler ben kendim kurdum...
    harddiski bolemiyorum partion magic güzeldi devamlı onu kullanıyrdum ama bölmedi sonra paragon u indirdim ama oda olmadı
    acaba nasıl bolerim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arost -- 29 Ekim 2007; 21:31:48 >
  • valla 1.9 kg o kadarda agır sayılacak bir eksi deil ya cok güzel ve seksi gercekten
  • hardisk benim 160
    ekran 512
  • quote:

Orjinalden alıntı: arost

arkadaslar teşekkür ederim cevaplarınız için kurulu bir tane aldım yanlız şifre konulmuş acamadılar yeniden kuracagız dediler bende vaktim yok
    kurulmamış birtane alayım dedim saolsnlar verdiler ben kendim kurdum...
    harddiski bolemiyorum partion magic güzeldi devamlı onu kullanıyrdum ama bölmedi sonra paragon u indirdim ama oda olmadı
    acaba nasıl bolerim ?

Denetim Masası\Yönetimsel Araçlar\Bilgisayar Yönetimi\ girdikten sonra asagidaki imajdaki gibi ayarlayacaksiniz..

hp pavilion tx 1000 aldım

• Balabanraca, bilgissayarı kullandıysan yorumlarını bekliyorum.. Bende uzun süredir bunu almak için bekliyorum.. Vatanda baktığımda bilgisayar acaip ısınmıştı, alt tarafına el değmiodu... birazda kasılıyo gibi.. senin kullanımın ne alemde?? Bilgi verirsen sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion Notebook [Hediyeli]
    11 ay önce açıldı
    HP PAVİLİON DV 6700 NOTEBOOK
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chinaski teşekkürler dostum
  • arkadaşlar bende alalı 2 gun oldu fakat bendeki ram 1 gb ve vistada yetersiz kalıyor buna nasıl ram ilave ettirebilirim yada ettirebilirmiyim yoksa bunu cıkarıp 2gb lık ram mi takıcaz. ram dısında birde aletin tablet özelliginden verim alamadım daha önce acerin tabletini kullanmıstım gercekten deftere not tutar gibi tutabiliyordum fakat hp bu konuda afallamıs. aynı problemi yasayan baska arkadaşlar varmı yoksa benim embesilliğim mi bu acaba:)
    son bir soru daha ben her zamanki gibi vistayı kaldırıp tekrar xp kurmayı dusunuyorum fakat tüm driverları bulabilirmiyim emin diilim tablet oldugu icin bunu yapan bi arkadas var ise hayrına driverları verirse mutessekkir olurum:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: balabanraca

iyi bir seçim yapmışsın.. harikulade bi tablet dizüstü.

içinden cd,dvd çıkmaması normal.. yeni nesil dizüstülerden herhangi bir format medyası çıkmıyor..
    dizüstünün içersinde ek bir bölüm var.. bu işi kendi başına orası hallediyor.. tabi o bölümü yedeklemen ve recovery diski oluşturman gerekli..

recovery diskini oluşturmayı sakın ihmal etme..

Artıları +
    + Cazip fiyat
    + Güçlü donanım
    + Üstün özellikler

Eksileri -
    - Bir tablet PC için biraz ağır

HP Pavilion tx 1000
    İşlemci AMD Turion x2 TL-56 (1,8 GHz)
    Yonga Seti nVIDIA GeForce 6150 (C51M)
    Bellek 2 GB DDR2 667 MHz
    Sabit Disk 120 GB 5400 rpm
    Optik Sürücü Çift katman DVD yazıcı (LightScribe)
    Grafik Kartı 64 / 256 MB nVIDIA GeForce 6150
    Ses Realtek HD Audio
    TV-Out Var
    Bellek Kartı Okuyucu SD / MMC / MS / xD
    Wi-Fi
    IrDA Var
    Bluetooth Var
    Diğer Portlar 3 x USB 2.0, 1 x Express Card, 1 x D-Sub, Expansion Port
    LCD Ekran 12,1 inç 1280 x 800 parlak geniş ekran
    Boyutlar 306 x 221 x 31 mm
    Ağırlık 1,9 kg
    Kablosuz Ağ Var

Verdiğimiz not (9)

dizüstü ile ilgili incelemeyi görmek için.. aşağıdaki tıkla butonuna basman gerekiyor..

Tıkla

Yanlış yazılmış. 1.8 Ghz(tx1250) olan 1 gb Ram, 1.9 Ghz(tx1350) olan 2 gb Ram' e sahip.

• eskiden bu forumda soru soruldumu hemen cvp gelirdi sanırım artık burasıda bozuldu yeni forumlar bulmak lazım...
  • hp mi satıp acer aspier 2920z aldım 1200 ytl simdi bakalım bu nasıl
    gercekten tablet özelligi tatminkar degil bu hp tx1000 in
  • quote:

Orjinalden alıntı: derinden

öncelikle pc yi sen mi kurdun?
    eğer sen kurduysan neden vatan kurmadı.
    recovery diye bir bölüm var ve bu bölümü programlarda bir recovery manager programını kullanarak bir tane dvd oluşturacaksın ve bu dvd bilgisayarın için ileride format atman gerekli olduğu zaman kullanacaksın veya bu kurtarma bölümünü kullanma klavuzunda belirtilen yönergeleri takip ederek sanırım F11 tuşu bilgisayar açılırken basarak tekrar fabrika ayarlarına getirebilirsin. recovery disk oluşturmanı tavsiye ederim yoksa 95 ytl verip tekrar hp den bu diski satın almak zorunda kalabilirsin.konu ile ilgili bilgiler forumda mevcut araştır istersen

merhaba

aynısından bendede var. f11 tuşu çalışmıyor. bir harddisk bölümü var isimde HP RECOVERY diye. D harddiskive yaklaşık 6 gb civarında. boyut olarak. bu bölümü senin bahsettiğin recovery manager ile bu bölümdenmi yazdıracağım. sisteme xp kurdum ve birçok özelliği çalışmıyor. dvd de elimizde yok. hpden istedim ancak bir ay sonra gelir dediler. acaba bildiğiniz güzel ibr recovery manager programı varmı?

saygılar

• Bu ürünün en merak edilen yanı tablet özellikleri olsa gerek. Genel olarak tablet pclerde iki tip ekran kullanılarak yazılan yazı veya grafikler dijital ortama aktarılıyor.
    1.Aaktif dijital çevirici( ürünün kendine has manyetik kalemi ile yazılan yazıları veriler haline dönüştüren)
    2.Pasif dijital çevirici( herhangi basınç uygulamaya yarayan cisim, kalem tırnak gibi nesneler ile ekrandan veri girbilmeyi sağlayan dönüştürücü)

Birçok pahalı tablet pc de aktiif dijital çevirci kullanılıyor. Hatta yakında çıkacak olan tx2000 serisi hp'lerde aktif dijital çevirici kullanılacakmış. Uygun fiyatı ile dikkati çeke hp tx1000 serisi, samsung q1, ve birçok pda ve cep telefonunda pasif dijital çevirici kullanılyor.
    Aktif olanın özel kalem gerktirmesi ve bunun kaybı veya arıza durumunda sıkıntı olacak ama daha iyi yazı ve grafikleri dijital ortama aktarırken, pasif olanda yazı yazmada hataların olabildiği belirtiliyor.
    Ayrıntılı bilgi:

1.link

2.link

Bunlar benim teorik olarak edindiğim bilgiler, pratik olarak her ikisinide kullan ların tecrübelerini merak etmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesif35 -- 20 Şubat 2008; 23:41:34 >

• Tx2000 modeli çıkmış, tavsiye edermisiniz işlemci hızı da 2.4'e yükselmiş..

Acaba bu üründe diğer hp'ler gibi sorunlu mu?...
  • genelde dv6000 compaq v6000 serisinde şikayet var. bu model pek yok şikayetvar.com a bakabilirsin
  • teşekkürler,

bu model çok fazla satımıyor belki ondandır, verdiğiniz siteyim inceleyeceğim

quote:

Orjinalden alıntı: gooogle96

genelde dv6000 compaq v6000 serisinde şikayet var. bu model pek yok şikayetvar.com a bakabilirsin
  • tx2000 ile 1000 serisi arasındaki fark ekranlarının tablet özelliklerinin çalışma prensipleri farklı. bir aktif diğer pasif ekran. ama hangisi iyi onu bilmiyorum. Bilsem hemen alacam.
  • Dış ortamda ki ekran görünürlüğü hakkında fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.