Şimdi Ara

Hp Pavilion Serisi İçin Sata Disk Sorunu & Xp Pro Kurulumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
118.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dv6173 unku nedır acaba? bunu nerden bulabılırım.. sımdı ııce yazdıını okudum ve yapıcam ısalla :(
  • ACİL YARDIM... dv6173ea ıcın harddıskı sata ya donusturmem ıcın gereklı setup dosyası tam calısarak kımde var? ınt.den cekıyorum fakat dısket surucusune yazdırdıım zaman hata verıyor ve bulmuyor.. bu arada format attım fakar bu dokunmatık ekranlar calısmıo ne yapmalıım ?
  • Benim Bilgisayarımın modeli HP Pavilion dv6143eu Notebook PC yani AMD li olan bir ürün.
    Harddiskin özellikleri SATA ama aşşağıdaki sitede benim Bilgisayarın SATA sürücüsü yok. Acaba anakartla alakalı bir durummu Sata Sürücüsüne gerek duymuyormu

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3357836&lang=en
  • KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN....

SENDENNN RAZI KARDEŞİMM..YOKSA BU İŞ ÇOK UZAYACAKTI.

SAĞOL.SAĞOL.

ÇOK SAĞOL.
  • Son zamanlarda artan sorulardan dolayı başlığı üst konu yaptım arkadaşlar..
  • bu faydalı bilgi için sağol kuzenim yeni PAVILION DV6385EU AMDTURION TL-60 X2 2.0GHZ-1024MB-160GB-256MB-15.4'' aldı vista premium kurulu ve hdd ayrılmamış durumda.İşallah verdiğin biligileri kullnarak en kısa zamanda xp-pro ya geçmek istyor recovery kaybetmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 17 Mayıs 2007; 23:09:50 >
  • harıkasın ben 3 ay öncekı hpme usb flopy bulmustum arktan bu yontemde güzelmiş ama sattım hpyı ihtiyacı olanlara cok yardımcı olacaktır.
  • Arkadaşlar ben sadece dv2172ea olan bilgisayarımın bios ayarlarından sata olan kısmı disable ettim ve istediği işletim sistemini kurdum ve sonra yeniden disable ettiğim kısmı enable yapıp hiç bir sorun olmadan şu an vista ve xp profesionel işletim sisteminin her ikisinide kullanabiliyorum..
  • ben de dv2172 formatladim ama sanki sitede olmayan driverlar var aygit yoneticisinde hala
    yuklenmemis seyler var.
    bir de acildiktan sonra 1 dk kilitliyor bilgisayari network simgeleri cikana kadar.
    biri yardim ederse sevinirim.

simdiden tesekkurler.
  • Bir kere driverlar için kesinlikle tr siteyi değil ingilizce hp siteyi kullanın. Tam driverler tr sitede yok. Açılışta kilitlenmeye gelince büyük ihtimal açılışta çalışan bir program var ve o sorun çıkarıyor. Driverları tamamladıktan sonra görev yöneticisini kontrol et gereksiz çalışanlar varsa kaldır...
  • driverlari ing siteden indirdim.calisan programlari aciyor.mesela msconfig de olanlari.ama yerel ag simgesi ile wireless simgesi
    gelene kadar hic bir sey yapmiyor.

saygilar...
  • bu arada msconfig de gereksiz program yok.onu soylemeyi unuttum
  • iyi çalışma olmuş kutlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

iyi çalışma olmuş kutlarım

Saol ;)

@ Venom, ramleri değiştirme ve öyle deneme şansın var mı ?
  • Süper anlatmışsın teşekkürler
  • arkadaşlar recovery dvd sinden orijinal xp media center'i kursam tekrar hdd.sata oluyormu..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMAZOM

arkadaşlar recovery dvd sinden orijinal xp media center'i kursam tekrar hdd.sata oluyormu..?

Sata olur HDD fakat partitionlar ilk günkü gibi olur. Mesela ben de büyük bir C ve recovery için ayrılmış 5-6 gb'lik bir D vardı sadece. Bu arada Recovery ile sistemi kuracaksan dosyalarını yedeklemeyi unutma zira makine ilk günkü halini alacak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

quote:

arkadaşlar recovery dvd sinden orijinal xp media center'i kursam tekrar hdd.sata oluyormu..?

Sata olur HDD fakat partitionlar ilk günkü gibi olur. Mesela ben de büyük bir C ve recovery için ayrılmış 5-6 gb'lik bir D vardı sadece. Bu arada Recovery ile sistemi kuracaksan dosyalarını yedeklemeyi unutma zira makine ilk günkü halini alacak :)

eyvallah üstad ilgin için..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

quote:

eyvallah üstad ilgin için..

Est.

• Visceroid, verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Sayende dv6172ea bilgisayarımda hdd bölümlendirmeyi yaparak xp pro'yu sorunsuz olarak kurdum. Ancak, 1028 mb lik bir bölümü biçimlendirmeden quickplay için bıraktım ve kurmaya çalıştım. Kuruldu gibi gözüktü ama yeniden başatma isteğinden sonra bir daha hdd ye giremedim ve yeniden hdd yi biçimlendirmek zorunda kaldım. Buradaki sorun ne olabilir acaba? Benim için çok önemli değil quickplayı kullanmak ama neden olmasın mantığı ile hareket ettiğim için ve en azından bu konuda bilgi sahibi olmak istediğim için kurulumu öğrenmek istiyorum. Bu konuda da yardımcı olursan sevinirim.
    Sürücülerin kurulumu ile ilgili ek bir bilgi vermek isterim. Hp'nin sitesinden sürücüleri indirmemiz gerektiğini söylemişsin. Aslında gerek yok. Bilgisayarımız orjinal halinde iken C dizininde bir SWsetup dizini var. Burda tüm sürücüler mevcut ben bunu yedeklediğim için xp pro'yu kurarken buradan yararlandım. Sadece webcam için hp nin sitesinden daha önce indirdiğim sürücüyü kullandım.
    Quickplay ile ilgili bir çözüm üretilirse haberdar olmak isterim. İlgin için tekrar teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.