Şimdi Ara

Hp Pavilion Serisi İçin Sata Disk Sorunu & Xp Pro Kurulumu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
118.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hp Pavilion Serisi İçin Sata Disk Sorunu & Xp Pro Kurulumu

bu neden oluyor?(ahci programını kurarken)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 18 Eylül 2007; 23:48:47 >
  • Merhaba

Taiwan dan aldığım HP Pavilion dv2224tx cihazım var.
    Bir yanlışlık eseri tüm paritionlar uçtu.
    Burada anlatılanlar ile xp pro kurup satayı aktif edebildim.
    Tüm sürücüleri yükledim. Donanımlarda ? yok.

Şunu öğrenmeliyim. Recovery CD si biryerden bulabilir miyim. Yada diğer cihazların (dv2000 serisi) cd leri benim cihazıma uyarmı?

Teşekkürler...
  • hp tfinity hpg5060ea modelınde format atmak zorunda kaldım bunu recovery cd si olan yada xp driveri olan arkadaşlar varsa yardımlarını beklıyorum
  • Sata sürücülerini windows xp cdsine gömebilirsin. Böylece açılışta sata driverlar otomatik kurulur.
    Detaylı anlatım için buraya tıklayabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: arifnihat

ama arkadaslar dv6500 un setupında sata yı kapatma secenegı yok ve hpnin sitesinde dv6500e ait sata driver de yok biz ne yapabiliriz sizce???
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_adakoglu

hp tfinity hpg5060ea modelınde format atmak zorunda kaldım bunu recovery cd si olan yada xp driveri olan arkadaşlar varsa yardımlarını beklıyorum

arkadaşlar bunu ekran kartı driverini nerden bulabilirim hangi si uyar acaba
  • evet dv 6449us için de sata enable/disable seçeneği yok ????
  • Notebooklarının bioslarında sata yı açma kapama ayarı olmayan arkadaşlar için bir yazı yazmıştım. Burada da birkaç kere vermiştim.
    Tekrar vereyim. Sorununuzun çözümü sata driverlarını xp cdsine gömmektir.

Nasıl yapacağınızı BURADA ANLATTIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookgentr -- 30 Eylül 2007; 0:19:44 >
  • ewet arkadaşlar xp cd nin içine sata driverini yukledım ve oldu sata hdd isteyen olursa gönderebılırım cd ye cekıp bir tane kopya
    yardımcı olmak isterim

tabı kargo üçreti alıcıya ait olacak
  • notebook.gen.tr guzel yazmissin saol.

benim bilgisayar ilk geldiginde vista vardi.ben vistayi xp pro ile sildim d yide ucurdum bi tek hp recovery kaldi.xp pro yu kurdum ama hicbirseyi tanitamadim cunku driverlar yoktu ve recovery de calismiyordu.bende tekrar vista kurdum.simdi benim dizustu sata mi yoksa pata mi nasil anlarim
  • device manager da disc drives da WDC WD16 00BEVS-60RST SCSI DISK DEVICE yaziyor.ama benim disk sata , makine scsi goruyor ne yapayim.
  • fakat islemcisi amd olanlarin boyle bir sorunu olmuyormus cunku sata secenegi yok
  • arkadaşlar dv 6500 ün sata driverini bulamadım yardımcı olurmusunuz?
  • sadece 3 mesaj yukarıya bakabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: atartutar

arkadaşlar dv 6500 ün sata driverini bulamadım yardımcı olurmusunuz?
  • sağolasın ama 3 mesaj yukarıda ne var anlayamadım cahilliğime ver yani cd yollayayım diyen arkadaştanmı bahsediyorsun senin yazını okudum zaten oradan problemi çözmeye çalışıyorum ama sat driveri yok bana yardımcı olun lütfen hp yi aradım xp önermiyoruz diyor 2 milyar verdim rezil oldum makinayla lütfen yardım edin
  • Bu mesajımdaki linkteki yazıyı dikkatlice okur musun?
    Sata driverını göreceksin.

quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

Notebooklarının bioslarında sata yı açma kapama ayarı olmayan arkadaşlar için bir yazı yazmıştım. Burada da birkaç kere vermiştim.
    Tekrar vereyim. Sorununuzun çözümü sata driverlarını xp cdsine gömmektir.

Nasıl yapacağınızı BURADA ANLATTIM.

• teşekkürler notebookgentr.
    xp kurulum cd si yapmak bana daha kolay geldi.
  • Bencede daha kolay. Bir tane yapıp kenara atmak lazım. Gerektiğinde kullanırsınız.
  • Bu siteyi seviyorum.
  • bilgilendirmelere tşk işime yarayabilir
  • slm arkadaslar..

elimde hp nin Pavillion dv6000 laptopu var. bu makınaya formet atcaktım aslında ıslemın yarısını yaptım ama yarısı kaldı çünkü windowsu tekrarr yukleyemıyorum... xp cd sıyle kurulum ıcın mavı ekrandan windowsun bulundugu surucuyu sılıp on yukleme yaptıktan sonra makına kapanıp tekrar acıldıgında hp nin kendi recovery programı calısıyor ve ben bole bısey oldugunu yenı farkettım... (bu konuda bıraz yenıyımde:)) bu programdan ger ıyukleme yaptıgımda ıse makına kapanıp acıldıgında sıyah ekranda kalıyo ve acılmıyor.. mavı ekrandan tekrar onyukleme yapıp windows acılırken recovery programı bu sefer ıptal edıp windows normal yuklemeye baslar gıbı acılırken bu seferde mavı ekranda 000000000x000000000 gibi mavı ekranda fatal error verıyo xp yı bı turlu kuramadım bu yuzden bana en acılınden yardım edermısınız...??? burdan veya mail lle yardımlarınızı beklıyorum... ilgi ve alakanıza sımdıden tesekkur edıyorum.. hayırllı forumlar... bu arada solemeyı unuttugum bısey daha var mbr hatası nedır ve nıye cıkar?

shlapsh@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurPriSe -- 19 Ekim 2007; 23:55:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurPriSe -- 20 Ekim 2007; 0:03:17 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.