Bildirim
Hp pavilion serisi hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kardeşim bende pavilion 15 au002nt modeli var 1 hafta oldu alalı internette gezinme ve program kullanımında da hiç ısınma yok. Gta5 full ayarda oynarken ısınma oluyor ben normal karşılıyorum. Daha önce asus k55 serisi kullanıyordum ısınma konusunda hemen hemen aynı. Rahatsız edici bir ısınma yok söylediğim modelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A1704EF2 -- 19 Ağustos 2016; 20:11:51 > -
bende g6-2212et var oyun oynarken yüksek performans ayarında oynarsan bilgisayar çok rahat ama energy star da oynadığın zaman fan sesi ve ısı biraz artıyor. neticede yüksek kalite oyun oynarken zaten pirize takılı oynayacağın için yüksek performansta oynarsın sıkıntı olmaz...selametle -
quote:
Orijinalden alıntı: dusumsell
bende g6-2212et var oyun oynarken yüksek performans ayarında oynarsan bilgisayar çok rahat ama energy star da oynadığın zaman fan sesi ve ısı biraz artıyor. neticede yüksek kalite oyun oynarken zaten pirize takılı oynayacağın için yüksek performansta oynarsın sıkıntı olmaz...selametle
Hocam sizin g6 enerji starmı ? Ben yeni aldım sayılır pc yi enerji star artısı ve eksisi nedir bilginiz varsa paylaşırmısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A1704EF2 -- 22 Ağustos 2016; 0:24:04 > -
energy star güç seçeneğidir tüm natebooklarda aynıdır 3 seçenek vardır 1- güç tasarafu, 2- energy star, 3- yüksek performans
prize takılıyken yüksek performansta,bataryadayken diğer seçenekleri kullanabilirsin -
quote:
energy star güç seçeneğidir tüm natebooklarda aynıdır 3 seçenek vardır 1- güç tasarafu, 2- energy star, 3- yüksek performans
prize takılıyken yüksek performansta,bataryadayken diğer seçenekleri kullanabilirsin
Benim özellikle merak ettiğim birşey var iyiki buradasınız hemen cevap verdiniz :)
Benim aldığım bu pc özellikle enerji star diye geçiyor neden böyle birşey yazmışlar madem her cihaz enerji star moduna giriyor ?
http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=11792237
verdiğim linkte bahsettiği enerji star ne demek yani onu anlamak isttiyorum.
-
quote:
bende g6-2212et var oyun oynarken yüksek performans ayarında oynarsan bilgisayar çok rahat ama energy star da oynadığın zaman fan sesi ve ısı biraz artıyor. neticede yüksek kalite oyun oynarken zaten pirize takılı oynayacağın için yüksek performansta oynarsın sıkıntı olmaz...selametle
Ya birde şöyle bişey var bahsettiğiniz prize takılı olmayan pc 10 bin liralık msı bile olsa yine ısınır ve kasma olur gta 5 yüksek ayarda oynarken. :)
Prizden enerji almayan pc güçlü oyunlarda her zaman ısınır zorlanır diye biliyorum. -
energy star; daha az enerji tüketmesi anlamına gelir, yeni hp lerin enerji tüketime şuan çok daha iyi -
yüksek performansta oynarsa pek sıkıntı çıkarmaz ama pil çabuk boşalır ben denedim:) en güzeli prize takılı oynamak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X