Şimdi Ara

Hp Pavilion Notebook - 15-p213nt İ5 5200U GT830M 8GB RAM BEATS AUDİO!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Hp Pavilion Notebook - 15-p213nt İ5 5200U GT830M 8GB RAM BEATS AUDİO!!!
    Merhabalar arkadaşlar. Yakın zamanda İhtiyaç fazlası kasamı sattım ve şimdi bir diğer ihtiyaç fazlası Hp Notebook'umu satıyorum. Ürünün normalde 10 ay garantisi var ama içini açıp ssd taktığım için mantıken devre dışı kaldı Ürünü yaklaşık bir sene önce sıfır olarak aldım. Alır almaz 128 gb Sandisk Ultra II SSD taktım. Bilgisayar 5sn gibi bir açılma süresi var. Bu bilgisayarı almamdaki en önemli özellik ise Beats Hoparlör sistemi olması ve inanın diğer laptoplara göre inanılmaz bir sesi var
    Çok uzatmadan ürünün özelliklerini yazim.

İşletimSistemi Windows 10 Home 64bit Lisanslı değil crack yapmakla uğraşmadım nasıl olsa bu pc den sadece film izledim birazda oyun oynadım :)
    Işlemci Intel®Core™i5-5200U, Intel HD Grafik Kartı 5500 ile(2,2GHz,3MBönbellek,2çekirdekli)
    Bellek 8GB 1600MHz DDR3L SDRAM(1x8GB)
    BilgiDepolama Sandisk Ultra II 128gb(garantisi kutusu vardır sıkıntısızdır.)
    Ekran 39,6cm(15,6inç)diyagonal boyutlu,HDBright View WLED arkadanaydınlatmalı(1366x768)
    Video NVIDIAGeForce830M(2GBDDR3ayrılmış)
    Ses 2 hoparlörlü BeatsAudio™
    BağlantıNoktaları 1HDMI;1kulaklık/mikrofonbirleşik;1USB2.0;2USB3.SD ortam kartı okuyucusu
    PilTipi 4hücreli,41WHLi-ionpolimer;Kullanıcıtarafındandeğiştirilebilirpil
    Güç 65WACgüçadaptörü
    Ağırlık 2,27kg

Bilgisayarla ilgili aklımdakileri ve tecrübelerimi yazim. Bilgisayarın kasası çok hoş ve ince bir tasarıma sahip. Ses sistemi ise başlı başına çok güzel. Bir iki oyun oynamışlığım oldu mesela Assassin Creed 4 Black Flag'de Ultrada kasmadan oynadım. Gta V oynayan çok olmuş bende olmadığı için deneme fırsatım olmadı. Soğutma sistemi oyun açmadığınız sürece ısınma yapmıyor o eski bilgisayarların fanlarıyla karıştırmayın lütfen. Pil durumu iyi 2-2.5 saat kadar normal kullanımda gidiyor. Ekranı mat değil parlak ekran. Şimdi siz dersinizki 128 gb ssd bana az gelir o yüzden daha önce bende yaptım ,dvd rom'u söktüm aparat taktım 500gb hdd taktım ve inanılmaz güzel oluyor. Oyunları,filmleri ve resimlerimin hepsini ona attım sistemi programlarıda ssd ye kurdum. Zaten artık DVD çağıda bitti ve zaten HP'nin DVD leri pek güzel olmuyor. Eğer alıcak iseniz sizin için aparatı tekrar takabilirim ama hdd'yi sizin getirmeniz gerek çünkü bende yok aşağıda resimleri görebilirsiniz aklıma şu anlık başka birşey gelmiyor. Hee unutmadan pc'yi aldığımdan beri ekranı çok yavaş kapatıp açarken biraz gıcırtı ve takılma yapıyor ama normal hızda ses çıkmıyor veya takılma yapmıyor.Dün aldığım yere götürdüm sıkıntı olmaz dediler bende şu ana kadar bana sıkıntı yapmadığı için götürmemiştim o yüzden eğer almak isterseniz ve böyle takıntılarınız varsa hiç riske girmeyin derim aldığınız bir şeyi severek kullanamadıktan sonra hiçbirşeyin anlamı yok .Bu arada ürünün kutusu yok sadece pc ve orjinal hp adaptörüyle birlikte vericem birde size hediye olarak, teknosadan aldığım pc çantasını vericem haberiniz olsun(poşetle göndercek halim yok :D ). Satışı Ihlamurkuyudaki(Ümraniye-Dudullu arası) ayakkabı dükkanımda yapmak isterim iki taraf içinde daha güvenli olur orda bilgisayarı istediğiniz kadar incelersiniz ve deniyebilirsiniz hiçbir sıkıntı olmaz (yalnız gelipte denemelik iki tur LOL atabilirmiyim bir dereceliye girim derseniz o olmaz işte :D ) Sormak istediğiniz birşey olursa ister pm ister konunun altına yazabilirsiniz. Fiyatta indirme yapmıyorum bence zaten güzel bir fiyat sahibindene fln girin dandik dandik bilgisayarlar bu paraya satılıyor Eğer takas yapmak isteyen olursa takasa hiç yanaşmıyorum paraya ihtiyacım var.Fiyat nakittir.parayı isterseniz atm'den çekip verebilirsiniz yada yanınızdan getirirseniz atm ye atar kontrolü yapıldıktan sonra el sıkışırız dediğim gibi iki tarafında güvenli işlem yapabilmesi için söylüyorum
    Ürün linki:http://h20195.www2.hp.com/v2/default.aspx?cc=tr&lc=tr&oid=7638737

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.