Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NiFaKa N kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilginiz için hepinize teşekkürler.
    Dediklerinizi yaptım.7 8 dk bekledim. Sıcaklık 90 ı bile gördü. Ses arttı baya. Yalnız 2.fan için speedfan programında rpm artması yerine 100 den de düştü. 1.fan da 4600rpm lere kadar çıktı. Böyle olunca emin olamadım. Acaba tek fan mı o kadar ses çıkardı diye.HP yazısının sağında belli şekilde hava üflüyordu ama solunda tık yok denebilirdi. Başka bir yol yokmu acaba 2.fanın çalıştığını anlayabileceğimiz.

     HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M-




  • NiFaKa N kullanıcısına yanıt
    NVIDIA denetim masasında nasıl performansa ayarlayabilirim.
    Ben denetim masası>3d ayarları>görüntü ayarlarını ön ayarla yap>Benim tercihlerimi kullan ve şunlara önem ver kısmından seçtim performansı. Sizde burayı mı kastediyorsunuz. Yoksa 3d ayarların yönetilmesi kısmından mı birşeyler yaptınız.
  • Krnlk-Mkn K kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim bir yöntem yok, speedfan doğru bir şekilde değerleri ölçüyor mu ondanda emin değilim. Sistem yük altındayken sol fanın hızının düşmesi mantıklı değil çünkü :D Sol taraftan hava gelmiyorsa diyebileceğim pek birşey yok. NVIDIA uygulamasında dediğiniz yerden ayarı yapıyoruz.
  • NiFaKa N kullanıcısına yanıt
    Peki siz işlemci testini yapıp 85 90 derece gördüğünüzde speedfan dan baktınız mı acaba 2.fan ın rpm sine . Yapmadıysanız müsait bir vakitte rica etsem yapıp resim koyar mısınız? Çünkü sıcaklık ve ses arttıyor ama hp logosunun sağından bariz hava gelirken ben soldan hissedemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar bende yakın bir zaman önce HP Pavilion 15-bc001nt modelini aldım ufak farklılıklar var sanırım.. Ben recovery bölümünü kaldırmak istiyorum temiz win 10 kurmak istiyorum çünkü Hp gereksiz yuklediği bir sürü program var.. acaba silip yeni kurulumun yapan var mı herhangi bir sıkıntı olur mu garantı ile?
  • Tekrardan vatanda 3389.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 3 gün önce aldım bu bilgisayarı birkaç sorum olacak; oyundayken ölçtüğüm sıcaklık değerlerinde speedfanda temp1 83 diğerleri de 80e yakın, -temp1 zannedersem anakart oluyo - sizce bu değerler nasıl yeni bir laptop için ?
    Birde ışık sızması siyah ekranda az bişey köşede belli oluyor kafaya takmaya değer mi? Tüm ips panellerde değiştirsemde mevcutmudur bu sorun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwirtw -- 24 Nisan 2017; 1:50:7 >
  • benim laptobumdan da sag taraftan guclu bir hava akisi hissedilirken sol tarafta hissedilebilir derecede degil. bunun nedeni fanlarin saga dogru donmesi bana gore. Ancak dediginiz gibi iki fanda esit rpmde donmuyor soldaki daha yavas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende aynı bilgisayarı alacağımda siz bu 480 iadesini nasıl alıyorsunuz ? ne yapmam gerekli aldıktan sonra ?
  • KDV indirimi için takipteyim bu hafta alamadık birdahaki indirimlerde kesin alacağım
    480 TL iade için de beni bilgilendirirseniz sevinirim
  • arkadaşlar geçen gün ben bu cihazdan aldım vatandan. kullanımda ilk başta dikkat etmem gereken bişey varmı? ilk şarjı kaç saat yapmalıyım. bataryayı uzun süre verimli kullanmak için nelere dikkat etmeliyim? aslında hp 15-bc202nt almıştım başka bir yerden. (gtx1050'li ve i5 işlemcili model) ama sonra vatanda bunun fiyatı düşünce dayanamadım diğer siparişi iptal edip bunu aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 24 Nisan 2017; 23:50:43 >
  • Pili bitmeden doldur yeter bence, ses sürücüsünü güncellememeni tavsiye ederim güncelledikten sonra yüksek seslerde cızırtı olabiliyor. Bir de ışık sızması mevcutmu sizin cihazda ; köşelerde az da olsa siyah ekran da dikkat çekiyor bendekinde.
  • zwirtw Z kullanıcısına yanıt
    merhaba tesekkurler bilgi icin. bende sanırım ışık sızması yok hocam. fotoğrafını atabilirmisiniz sizdeki ışık sızması görüntüsünün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M-

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwirtw Z kullanıcısına yanıt
    http://i.hizliresim.com/Eg03lD.jpg



    foto cektim. fotoda boyle gozukuyor ama normalde ciplak gozle bakinca simsiyah bende ekran.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım benimkindede siyah ekranda köşelerde var biraz ama kafaya takılcak bişey olmadığına karar kıldım çoğu ips panelli ekranlarda olabiliyormuş. Hocam ürünü vatandanmı aldınız 1 yıllık office 365 üyeliği hediyesi vardı galiba vatanda aktivasyon kodunu bulamadım ben kutuda ya da başka biyerde siz buldunuzmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwirtw Z kullanıcısına yanıt
    Kutunun üzerinde kart olması gerekiyordu hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah allah bendekinde yoktu kutuya yapışık olarak sadece fatura garanti kullanım kılavuzu vardı acaba satın alırken internetten bi tik falan işaretlemeyimi es geçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwirtw Z kullanıcısına yanıt
    Yok hocam zaten vatana özel bir durum değil ki, teknosada satılan bilgisayarlarda da vardı distribütörden bu şekilde geliyor yani. Yalnız sizdeki durum ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.