Şimdi Ara

Hp Pavilion G6 Ekran kartı ile ilgili sıkıntım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni laptop aldım 1 hafta olmadı HP Pavilion G6 modeli g6-2265st

bu laptopda 2 tane ekran kartı var birisi dahili grafik kartı ötekisi harici ekran kartı AMD Radeon HD 7660G + 7670M Dual Graphics

şimdi ben bu laptoba crysis 3 ac 3 falan yükledim ikisinide low da anca oynuyorum ekran kartımı internetten araştırdım gtx 550 den daha iyi olduğunu söylüyorlar 1 2 kişi değil herkes böyle söylüyor dh de görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam gtx 550 den daha iyi olan bi ekran kartı bu oyunları lowda nasıl oynatıyor aklım almış değil ben oyunlarda grafik kartını kullandığını düşünüyorum bunu ekran kartına nası dönderebilirim yardımcı olursanız sevinirim biosa girdim baktım orda ekran kartıyla alakalı birşey yok 1.cil olarak grafik değil ekran kartını kullanmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratbee -- 22 Temmuz 2013; 17:10:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beratbee

Merhaba arkadaşlar ben yeni laptop aldım 1 hafta olmadı HP Pavilion G6 modeli g6-2265st

bu laptopda 2 tane ekran kartı var birisi dahili grafik kartı ötekisi harici ekran kartı AMD Radeon HD 7660G + 7670M Dual Graphics

şimdi ben bu laptoba crysis 3 ac 3 falan yükledim ikisinide low da anca oynuyorum ekran kartımı internetten araştırdım gtx 550 den daha iyi olduğunu söylüyorlar 1 2 kişi değil herkes böyle söylüyor dh de görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam gtx 550 den daha iyi olan bi ekran kartı bu oyunları lowda nasıl oynatıyor aklım almış değil ben oyunlarda grafik kartını kullandığını düşünüyorum bunu ekran kartına nası dönderebilirim yardımcı olursanız sevinirim biosa girdim baktım orda ekran kartıyla alakalı birşey yok 1.cil olarak grafik değil ekran kartını kullanmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

saatin ordaki pile basın ordan yüksek performansı seçin

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB

• pile tıklıyorum pil algılanmadı diyor pilini çıkartmıştım ondan olabilirmi ? şarz cihazı fişe takılı öyle kullanıyorum pile ihtiyacım olmadığı için
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.