İşlemci ÜreticisiIntel® İşlemci ModeliCore™ i3 İşlemci Numarası380M İşlemci Hızı2,53 GHz Bellek4 GB Disk Kapasitesi500 GB Disk Dönüş Hızı5400 rpm Ekran Boyutu15,6" Ekran Kartı Belleği1 GB Ekran Çözünürlüğü1366 x 768 px Ekran KartıAMD Radeon HD 6470M (1 GB DDR3) İşletim SistemiWindows 7 Home Basic Ağırlık2,55 kg Ön Bellek (L2 Cache)3 MB Veri yolu Hızı1333 MHz Kart YuvalarıSecure Digital Extended Capacity (SDXC), Secure Digital High Capacity (SDHC), Secure Digital Kart (SD), Secure Digital Plus (SD Plus)
fiyat 1056 + 200 lirada hp indirimi var sanırım
g6 serisinde ısınma sıkıntıları mevcut almanı önermem2 arkadaşımda var kullandım biri kendini kapattı sıcaktan diğeride çok ısındı zorlamaya gelmiyor
packetbel tk 85 nasıl peki saturnde kaldıysa alacam ... birde 200 tl iade var değilmi
bu urunde 200 tl geri odeme varmı hepsiburadadan alındıgında.
quote:
Orijinalden alıntı: visor
bu urunde 200 tl geri odeme varmı hepsiburadadan alındıgında.
HP geri ödeme kampanyasında geçerli olan modeller:
beyler ben de bu seriden almayi dusunuyorum keza 1000-1100 tl bandında bu var acaba farkli bir oneriniz olur mu yoksa bu ürün almaya deger mi dersiniz ..
Bir 320 gb hdd olması iki aşırı ısınması bir de ekran kartı yetersiz gibime geldi onun dışında fena degil zannedersem .Ozellikle kullanan arkadaşlar su ''aşırı ısınma'' olayını teyit edebilirler mi acaba ? Yazın ciddi sorunlarla karsilasmayalim da.
quote:
Orijinalden alıntı: streamin
beyler ben de bu seriden almayi dusunuyorum keza 1000-1100 tl bandında bu var acaba farkli bir oneriniz olur mu yoksa bu ürün almaya deger mi dersiniz ..
Bir 320 gb hdd olması iki aşırı ısınması bir de ekran kartı yetersiz gibime geldi onun dışında fena degil zannedersem .Ozellikle kullanan arkadaşlar su ''aşırı ısınma'' olayını teyit edebilirler mi acaba ? Yazın ciddi sorunlarla karsilasmayalim da.