|
![]() HP PAVILION DV7-3020ET KULLANANLAR KULÜBÜ CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR3 1333 Mhz RAM |nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Home Premium 64 Bit
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Su an eski DV6000 model hp'imden yazıyorum altec lansing marka hoparlör var. Bugüne kadar sesi net ve tizleri iyi veren başka notebook görmedim. EQ ayarlarını da yapmak lazım tabi... mesela youtube da video izledim beğenmedim demişin ama nasıl bir video izledin, 360p mi yoksa 1080p mi izledin? bunlar önemli hem görüntü de hem seste... demem o ki; hp beats audio ses sistemi koyduysa vardır bir bildiği, hp nin ses sisteminde yamuk-cızırtı olmaz.
(ASuS N53 serisi alanlar yansın haline
)
Sonra bi daha baktı haaa budaymış dedi, bakıyoruz tabi kolilere bulamıyor eleman(ben gördüm kutuyu, üzerinde hp yazıyor) fazla uğraştırmadım artık, abi şu kutu dedim ve ordan bi daha dönmemek üzere uzaklaştım.

Hızlı