Şimdi Ara

HP PAVİLİON DV6-1241et (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
840
Cevap
0
Favori
60.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar suanda 1241 ın kurulumunu yaparken farkettım 1 adet olu piksel var
    bu urunde 0 olu pıksel garantısı varmı yada kac pıksele kadar garantı dısında bılgısı olan varmı
  • arkadaşlar 12 serisinin 11 serisinden klavye, hdd, dvd-rw ve monitör olarak farklı olduğundan bahsedilmiş eski sayfalarda. klavye önemli değil. hdd yeni seride seagate olduğundan (bilindik marka) sorun değil. dvd-rw yi de geçtim diyelim. ama monitör önemli.

12xx serisiyle 11xx serisinin monitörü farklı mı? aynı mı?
    bu serilerde laptopları olanlar everestle bakıp kesin bir bilgi verebilir misiniz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurushlee

arkadaslar suanda 1241 ın kurulumunu yaparken farkettım 1 adet olu piksel var
    bu urunde 0 olu pıksel garantısı varmı yada kac pıksele kadar garantı dısında bılgısı olan varmı

Aldığınız yere geri götürün derim. Ürün değişimi yapabilirler direk, böylece siz de hiç servisle uğraşmamış olursunuz.
  • aldık bakalım dv6-1241 şuan şarj oluyor kenarda akşama ürünle ilgili yorumumu yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurushlee

arkadaslar suanda 1241 ın kurulumunu yaparken farkettım 1 adet olu piksel var

dostum ben bimeksten 1115et almıştım 1 ölü piksel çıkmıştı.aradım efendim getirin değiştirelim dediler hemen vakit geçirmeden götür sonra sorun olabilir.
  • Ses probleminin çözümü önemli: Bizde de çıkarsa hemen burdan okuruz.
    Teşekkürler.

Acaba Bimeks Teknoportta kaç tane kaldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: behchat

quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

1730 civarı bir şeydi sanırım. Tam hatırlamamakla birlikte...

şimdi gördüm katalogda o yüzden sildim mesajı 1737 liraymış iyi fiyat

eskişehir bimexte 1777 tL
    1505 olarak görünüyor dolar 1480 civarı deyilmi yaw
  • Sitelerdeki güncellemeler değişebiliyor. Dolar üzerindense eğer satış, siz hesabınızı dolar üzerinden yapın.

Merkez Bankası şu anki durum:

TCMB Döviz Kurları
    Döviz Alış Döviz Satış
    Dolar 1.4900 1.4972
    Euro 2.1380 2.1483
  • xavi06 arkadasim bu aksam eklerim msne.

swsetup yazan klasoru yedeklesen yeterli olacaktir senin icin. tum driverlarin orada var isletim sistemi mühim diyil cünki ben seven yüklemeni tavsiye ederim daha once de dedigim gibi vista bu canavari cok yavaslatiyorrr. dolayisiyla ne 50 dolar ödemene gerek kalacak nede recovery bölümüne ihtiyacin kalacak diger arkadasimizin dedigi gibi sistemi kurduktan sonra ghostunu alirsin kendini saglama almis olursun. aksam gorusmek üzere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kışkırtır

arkadaşlar 12 serisinin 11 serisinden klavye, hdd, dvd-rw ve monitör olarak farklı olduğundan bahsedilmiş eski sayfalarda. klavye önemli değil. hdd yeni seride seagate olduğundan (bilindik marka) sorun değil. dvd-rw yi de geçtim diyelim. ama monitör önemli.

12xx serisiyle 11xx serisinin monitörü farklı mı? aynı mı?
    bu serilerde laptopları olanlar everestle bakıp kesin bir bilgi verebilir misiniz lütfen

bir de 1241 ilk olarak bimekse geldi ve sanıyorum bimeks ten başka yerde yok şu anda? diğer firmalara da gelmesi için bir iki hafta beklemeli miyiz, belki fiyatı düşer? yoksa bu ürünün bitme olasılığı var mı?
  • Arkadaşlar günlerdir durmadan forumu okuyorum ama hala karar veremedim.Ama en sonunda 2 bilgisayar arasında kaldım.
    DV6-1241et ---- 1777 TL
    DV5-1272et ---- 2237 TL

Fiyat,performans,pil ömrü açısından yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kireytir

xavi06 arkadasim bu aksam eklerim msne.

swsetup yazan klasoru yedeklesen yeterli olacaktir senin icin. tum driverlarin orada var isletim sistemi mühim diyil cünki ben seven yüklemeni tavsiye ederim daha once de dedigim gibi vista bu canavari cok yavaslatiyorrr. dolayisiyla ne 50 dolar ödemene gerek kalacak nede recovery bölümüne ihtiyacin kalacak diger arkadasimizin dedigi gibi sistemi kurduktan sonra ghostunu alirsin kendini saglama almis olursun. aksam gorusmek üzere..

dostum cok tesekuurler aksama bı aksılık olmaz ıse gorusuruz.
  • sen düşünene kadar bitecek zaten bakırköy ve bayrampaşada 1 rer adet kaldı yani bitiyor ben aldım bugün çok şahane arkadaşlar
  • HP PAVILION DV6-1247ET Nasıl teknosa da mevcut özellikleri süper fiyatıda öle
  • Arkadaşlar ben bu bilgisayarı aldım ii güzel hoş internete bağlandım sonra internet bağlantısı koptu sonra bağlanmaya çalışınca ''kablosuz kimlik doğrulama zaman aşımı nedeni ile başarısız oldu'' bu uyarıyı verdi, bunu aldığım sırada wpa şifrelemesi vardı wep e geçtim ve orada modeme bağlanıyo ama bu sefer internet bağlantısı yok nasıl çözeceğiz bunu?? bide herkes windows 7 yükleyin diyor şu an RC download u durdu nasıl yükleceğiz??
    edit:: bu arada bu forumdaki başlıklar bana yardımcı olamadı oradakileri denedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rüdesheim -- 29 Ağustos 2009; 21:42:46 >
  • Artık bulamazsınız Microsoft'un sitesinden. Torrent ya da forumlardan illegal olarak indirme şansınız var tabii.
  • arkadaşlar crysis kurdum laptopa d3dx10_34 hatası verdi bulup system32 ye attım bu seferde oyuna giriyo call me ısmail bölümü %100 doluyo devam etmek için bir tuşa basın diyor basıyorum oyun kilitlenip kalıyor yanıt vermiyor cont+alt+del ile kapatmak zorunda kalıyorum.oyunu sildim tekrar yükledim yine aynısı.sorun nedir sizce ne yapmam gerek??
  • arkadaşlar kusra bakmayın ben de bu laptop u düşünüyorum da hatta bugün siparişi verdim izmir forum bornova şubesinden perşembe günü arıcaklar beni.ancak sormak istediğim bişi var.11 serilerindeki gibi dokunmatik kısayol tuşları mevcut mu? (play pause stop back forward). ben sadece ses açma ve kısma tuşları war diye duydum.
  • Mevcut fakat sayısı azaltılmış. Mesela back forward tuşları yok. Dediğiniz gibi ses tuşları var.
  • hmm :S anladım teşekkür ederim o zaman ben üstüne 200 tl koyup HDX 16 almayı düşünüyorum.Benim için çok önemli media tuşları.Siz ne diyorsunuz hangisni önerirsiniz? dv6-1241et mi yoksa HDX x16-1330et mi?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.