Şimdi Ara

HP PAVİLİON DV6-1241et (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
0
Favori
60.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xavi06

arkadaslar bugun pc ye program falan yukledım mozılla vb. sonra partition magic ıle dıskı boleyım dedım bıraz kurcaladım ama demo versıyon oldugu ıcın vazgecıp kapadım..herhangı bırseyı sılmedım ama su anda D surucusu gorunmuyor dolayısıyla recovery de gorunmuyor kayboldu gıttı..sadece 459 gb lık C surucusu gorunuyor..nasıl bulacagım tekrardan onu (sılmedıgıme kesın emınım)

sorunu halledebilirmiyim arkadaslar?
  • Keşke daha profesyonel bir program kullansaydınız. Merak ediyorum acaba bootta felan D'yi görebiliyor musunuz? Oradan belki hani silindiyse bile oluşturulmamış ham alan olarak görebilirsiniz. Silinmediyse de D olarak görünür.

Ps: HDD bölme programları hiçbir zaman güven veremedi insanlara. Her seferinde bölmeye uğraşıldığında bir problem çıkartıyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 28 Ağustos 2009; 19:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Keşke daha profesyonel bir program kullansaydınız. Merak ediyorum acaba bootta felan D'yi görebiliyor musunuz? Oradan belki hani silindiyse bile oluşturulmamış ham alan olarak görebilirsiniz. Silinmediyse de D olarak görünür.

Ps: HDD bölme programları hiçbir zaman güven veremedi insanlara. Her seferinde bölmeye uğraşıldığında bir problem çıkartıyor :/

ustad daha oncekı pc mde yapmıstım..sımdı tamamlamadan bıraktım ama su an hıcbır sekılde gorunmyor..bulma sansım var mıdır?yoksa ne yapacagız buradan bır arkadas dvd ye yazıp ucret karsılıgı gonderecek inşallah
  •  HP PAVİLİON DV6-1241et

bu sekılde goruyorum depolama bırımını

bılgısayarımda bu sekılde gorunuyor ortada d surucusu yok

HP PAVİLİON DV6-1241et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 28 Ağustos 2009; 20:30:11 >
  • dostum sen d birimini silmissin suan ham olarak görünüyor onu her hangi ntfs veya fat olarak bicimlendiriceksin ve isletim sistemin o bolumu gorecek..

recovery bolumunu bi arkadastan dvdye yazip yollamasini istemissin ben c nin icerisinde bulunan driverlerin yedegini alip direk format attim 2 ye böldüm diski ve windows seven isletim sistemi kurdum ilk geldiginde vista cok hantaldi acikcasi.. sanada tavsiyem bu olur c surucusunun icerisinde driverlar var kendisi isletim sistemini yükledikden sonra oradan driverlari yüklüyor ilk acilimda sen onun yedegini alirsan baska lazim olan birsey kalmayacaktir sana.

bir sorunun olursa destek olmaya calisirim iyi aksamlar

edit: forumda pek online olamasamda kontrol etmeye calisiyorum yeni birseyler varmi diye, eger ihtiyac duyarsan profilimden messenger adresimi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmcan -- 28 Ağustos 2009; 22:14:50 >
  • Bu laptop ı bugün bende aldım klavyesi bence parlağa göre daha iyi gri değil siyah ve hiç sırıtmıyor ayrıca 1. sınıf malzeme kullanılmış
    Bi sorum olacak :bu hard disk bölme işini ek program olmadan nasıl yapabiliriz??
  • dostum dısk yonetımıne gırdıgımde bolumu bıcımlendıremıyorum hata olustu dıyor..

senın dedıgın drıverlar SWSETUP ıcındekı drıvers bolumundekıler mı..bunları bır cd ye yazıp mı format atacagım?
  • bu arada bir arkadaş recovery dvdlerini gönderecek fln demişsiniz ancak üzgünüm. Her PC'nin recoverysi farklı. Yani sizde 1241et var bende 1241et var. Benim recovery dvdlerimden siz kendiniz recovery yapamıyorsunuz. Sanırım gizli olarak bir seri no kontrol mekanizması var. Dolayısıyla recovery dvdlerini ancak servisten 50$ + KDV şeklinde yaptırabilirsiniz...
  • hadi ya ama aynı makıne aynı ozellıkler ılla kı bır yolu olmalı dostum..ule nasıl sılerım daha ılk gunden ya..bılen bır arkadas yardımcı olursa cok sevınırım
  • bimeksi arayıp ürün ayırta bilirmiyiz pazar gününe desem isim fln versem acaba ayırırlar mı?
    bu konuda bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim
  • pekı ustad format atmak ıstesem pc ye yapacagım sey ne olacak recovery yok ortada..win7 yukleyıp hp nın kendı sıtesınden vısta drıverlarını yuklesek olur mu?

yanı ya bu 50$+kdv yı verecez yada pc yı cope mı atacaz_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

dostum dısk yonetımıne gırdıgımde bolumu bıcımlendıremıyorum hata olustu dıyor..

senın dedıgın drıverlar SWSETUP ıcındekı drıvers bolumundekıler mı..bunları bır cd ye yazıp mı format atacagım?

C:/SWSETUP yolunda bu klasörde tutuluyor tüm driverlar.

Şimdi benim size bir önerim var. Neden recoverye 50 dolar veresiniz? Hpnin sitesinden driverlarınızı indirin. Bilgisayarın internetle bağlantısını kesin. (herhangi bir virüs vs. bulaşmasın diye önlem) Formatınızı atın. İşletim sistemini yükleyin. Tüm gerekli programlarınızı yükleyin. Daha sonradan Norton Ghost yükleyin. Yedek alın. Oldu bitti. Bedavaya, yer tarayıcınızdaki yer iminden tutun da masaüstündeki dizaynınıza, başlat çubuğunun büyüklüğüne kadar her şeyiniz olduğu gibi geri gelsin. Üstelik bu işlemi 1 gblık ramli bilgisayarda 8 dakikada yapıyor. Şimdi böyle bir şey varken neden 50 dolar verilsin, neden hpnin dandirik recovery sistemi ile uğraşılsın ama değil mi?

quote:

pekı ustad format atmak ıstesem pc ye yapacagım sey ne olacak recovery yok ortada..win7 yukleyıp hp nın kendı sıtesınden vısta drıverlarını yuklesek olur mu?

Aynen öyle yapmanız gerekli. Merak etmeyin bir uyum problemi olmaz.

Ps: Usta çok zorlanıyorsan msnimi ekleyebilirsin. İmzadaki yazı geyik adına yazıldı ama zaten bütün DH forumu benim msne çöktüğü için problem değil yani. Teknik servis olduk zaten :P (sitemim yok aman ha kimse alınmasın :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 28 Ağustos 2009; 23:54:36 >

• ustad eklıyorum senı en kısa zamanda rahatsız ederım
  • Ekle tabii ki, o imza boşa durmuyor :) Yardımcı olurum her zaman. Çalışma saatlerim sabah saat 10:00 dan sahur 05:00 a kadar sürüyor :P

(Şu warmaster teknik destek olayını ticarete mi döksek :P)
  • dostum ıllakı gerı donusu olur yapılan ıyılık boşa cıkmaz rahat ol sen
  • bende ekliyorum WaRMaSTeR Teknik Destekği
  • arkadaslar urunu persembe gunu ankara oran bimeksten aldim. 1146et de olan bir ses sorunu vardi bu urunde de var. cozumu cok basit. cell@t isimli arkadas daha onceden halletmisti saolsun. izlemeniz gereken adimlari su sekilde siralamis : cell@t a tesekkurler.
    quote:

arkadaşlar ses sorununu çözdüm.

sorun IDT audio konsolundan kaynaklanıyor. 10 sn kullanılmadığında haporlörleri kapatıyor. çözüm işe IDT audio konsolunu açın sağ altaki nota işareti gibi olan simgeye tıklayın. tercihlerden ayarlar ve ordanda genel sekmesine gelin oradaki harici ampflikatör kapatmasını etkinleştiri kaldırın. hepsi bukadar artık sesiz sedasız kullanabilirsiniz bilgisayarınız. bu özellik 10 sn içinde haporlörleri kapattığı için kapatıp açarken yük birikmesi sonucunda bazı istenmeyen sesler ortaya çıkabiliyor.

bunun disinda sunu soyleyebilirm islemci kesinlikle 2.66 GHZ. hem kutudaki ozelliklerde yaziyor hem de vista onayliyor P8800 sonucta.
    klavyenin mat olmasiyla alakali bazi arkadaslar eksi bir ozellik oldugu kanisina varmislar. ancak 11xx kasalardan farkli olarak 12xx kasalar ozellikle mat olarak dizayn edildi sebebi ise cok basit. laptop in karsisina oturdugunuzda 11xx kasalardaki parlak tuslar ekranin yansimasini tuslara aktariyor ve klavye kullanirken tuslarda yazan harfleri okumakta gucluk cekiyorsunuz ama 12xx kasalardaki mat tuslar bu sorunun onune geciyor.

bir diger eksi ozellik olarak belirtilen multimedia tuslarin azligi (play,pause,vs.) laptop alirken uzerinde durulmamasi gereken bir ozellik. hele hele urunle birlikte uzaktan kumanda veriliyorsa. zaten klavye uzerindeki 11xx modellerinde olan eksik multimedia tuslari bu kumandanin uzerinde var ve hatta daha fazlasiyla birlikte.

hard disk kapasite olarak oldukca yeterli. ram 4.GB her ne kadar 8GB a kadar yukseltilebilir deniliyorsa da 32 bit oldugu icin en fazla 4GB olarak calisacaktir. islemci daha once de belirttigim gibi 2.66 GHZ P8800.

ben laptop i daha cok similasyon yapacagim icin tercih ettim. ozellikle islemci ve ram benim icin onemliydi ama 500 GB lik hard disk ve 1 GB ekran karti urunun diger amaclarla da kullanilabilecegi icin tercih edilmesinde onemli rol oynuyor diye dusunuyorum.

Ben bilgisayari aldigimda ankara oran magzasina sabah kargodan 3 tane gelmisti. birini ben aldim 5 dakika sonra baska birisi ikinci urunu aldi. sizlerin de yukarida belirttigi gibi stok problemi var. fiyat 1770 TL maksimumunuz varsa bimeks 6ya boluyor. Bir de norton %50 indirimli diye satmak icin cok dil dokuyorlar. bosyere almayin arkadaslar.

Hp nin sitesinde henuz modele ait surucu bulunmuyor. nedeni nedir bilmiyorum.

Henuz herhangi bir problem yasamadim ama eger sorun cikarsa zaten bunu paylasacagim yer belli ;)
    Fiyat ve ozellikler cok iyi sakin kacirmayin DV6-1241et yi...

• Haha sonunda becerdim şu disk bölme işini:). Benim bi sorum var bu bilgisayar bana beklediğimden yavaş geldi bu vista dan kaynaklanıyor olabilir mi?Önceden hiç Vista kullanmamıştım şu temel dizin puanım da 5,5.
  • Vistadan o yavaşlık vistadan :) Puanınız normal :)
  • arkadaşlar vatandan %15 indirim ve 5 taxitle laptop almak isteyenler için güzel bi haberim varbugn bostancı vatana gittim yeni mallar gelmiş mi diye,bi baktım bi arabaya yüklemişler hp leri.dedim bunlar hangi model.DV6-1238 gelmiş 50 adet
    Özellikleri:
    • İşlemci P8700 2,53 Ghz
    • 4GB Ram
    • 320 Hdd
    • 1GB Ekran Kartı filn gerisi aynı işte...
    1235 ile herşeyi aynı sadece bunda 4gb ram var.ben peşin alma imkanım olduğu için eksenden 1235 almayı düşünüyorum.unutmadan fiyatını da söyliyeyim DV6-1238:1675TL bu fiyata 5 taxit.alıncaksa world card ile alınmalı diye düşünüyorum.çünkü diğer kartlara baya geçirmasyon uyguluyolar

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.