Şimdi Ara

HP PAVİLİON DV6-1241et (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
0
Favori
59.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Dv-6 1241 i aldığımda bende Windows7 ye geçmeyi isterim Ama forumda yazılan bazı bilgiler yetersiz Bilgisayarın sesi nasıl, ısınma var mı, flimleri gösterme kalitesi nasıl Oynanan oyunların görüntü kalitesi nasıl (craysis ı yükliyen arkadaş oyun neden öle bir hata verdi o kafama takıldı sen başka bir arkadaşından o oyunu alıp yükle belki Dvd çizilmiştir) bende almayı düşünüyorum ayın 15inde alacam gibi büyük ihtimalle ayırtacaz. Hadi Kolay gele

oyunu açıyo tam oyuna girerken tura başlamak için bir tuşa basın yazıyor basınca takılıyo windows çalışmayı durdurdu diyor arkadaşım.sorun ne bende anlamadım.cevapda gelmedi forumdan

• Bugün gittim ve aldım. Biraz şu aleti kurcalıyım.Recovery falan işlerini yapıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre003955

quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Dv-6 1241 i aldığımda bende Windows7 ye geçmeyi isterim Ama forumda yazılan bazı bilgiler yetersiz Bilgisayarın sesi nasıl, ısınma var mı, flimleri gösterme kalitesi nasıl Oynanan oyunların görüntü kalitesi nasıl (craysis ı yükliyen arkadaş oyun neden öle bir hata verdi o kafama takıldı sen başka bir arkadaşından o oyunu alıp yükle belki Dvd çizilmiştir) bende almayı düşünüyorum ayın 15inde alacam gibi büyük ihtimalle ayırtacaz. Hadi Kolay gele

oyunu açıyo tam oyuna girerken tura başlamak için bir tuşa basın yazıyor basınca takılıyo windows çalışmayı durdurdu diyor arkadaşım.sorun ne bende anlamadım.cevapda gelmedi forumdan

Crackle ilgili bir problem olabilir bu. Oyunu kaldırıp yükleyip farklı bir crack deneyin derim.

Ps: Ben W7 kullanıyorum çatur çutur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 30 Ağustos 2009; 16:28:25 >

• Windows dan kaynaklanan bir sorun olması lazım bence bende Craysis 1 in son sahnesinde aynı hatayı aldım oyunu bitirdim saydım
  • ya şu bilgisayar hakkında geniş bi bilgi yazacak yok mu nasıldır alalım mı kampanya bitmeden biri yardımcı olsun klavyesi,ekranı performansı ??????
  • Ekran aynı. Arkadaşla karşılaştırdık geçen gün. Klavyede de öyle aham şahım abartılacak bir şey yok. Alt tarafı farklı malzeme kullanılmış. Klavye değişti diye bilgisayarı almaktan mı vazgeçeceğiz yani?
  • Laptopu almayı düşünenlere tavsiyem, stoklar bitmeden gidip alın.

Bu performansa bu fiyata bu laptop kaçmaz.

Dv6-1144 kullanan kankam laptopundan çok memnun, 1241in tek +`sı Hard disk ve işlemci. 1144 kullanan arkadaşlar nasıl memnun ise sende 1241`den memnun olacaksın.
  • bu laptopu almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yazıyorum.piyasadaki notebooklara bakıldığında hem tasarım olarak hem de işlemci ve ekran kartı olarak(rami vistadan olsa gerek çoğu firma 3-4 GB kullanıyo zaten) bu fiyata alınacak en iyi bilgisayar diyebilirim.ben de 1235(2.53 GHZ-3Gb Ram) modelini aldım 64 bite zaten çevirmeyeceğim için.klavyesinde yazı yazmak gerçekten çok güzel.bazı kişilr de parlak klavyenin silip temizlemezsen cıvık cıvık olduğunu söylüyolar ama bu konuda bişi diyemem.ben mat klavyeden gayet memnunum açıkçası.
  • sağolun arkadaşlar yarın bimeksin sitesinden sipariş ediyorum ilk laptopum olucak hayırlısıyla ama yanında çantası yok galiba asus gibi verse ne olur sanki çantasınıda elimizde mi taşıycaz çanta almasak neyse onuda ayrıca alıcaz artık bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherlock_holmes_77 -- 31 Ağustos 2009; 1:25:51 >
  • arkadaşlar recovery yi yaptım içim bi rahatladı. disk bölme işlemini yapan var mı,yapan varsa yardımcı olabilir mi?program kullanarak bölsem mi diye düşünüyorum açıkçası.recovery ye bişi olur diye de tırsıyom bu arada benm evde kablosuz modem olmadığından şu an kabloyla kullanmak durumundayım ve kasanın sağ tarafında bi kapalı yer var kabloı girişi için(dvd-rom un yanındaki 2 usb girişinden sonra geliyo).modemden gelen kabloyu acaba oraya mı takmak gerekiyodu.yoksa sol tarafta bi yere mi takacaz???
    unutmadan hp nin 1 yıllık sigortasını yapmayı unutmayın arkadaşlar.
    allah korusun olur da bu canavarın başına bişey gelirse hp nin sigortası gibi eli bol sigorta mı var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitsuomi

Laptopu almayı düşünenlere tavsiyem, stoklar bitmeden gidip alın.

Bu performansa bu fiyata bu laptop kaçmaz.

Dv6-1144 kullanan kankam laptopundan çok memnun, 1241in tek +`sı Hard disk ve işlemci. 1144 kullanan arkadaşlar nasıl memnun ise sende 1241`den memnun olacaksın.

evet kankam aynen öyle isteklerimi tamamıyla karşıladı laptop aldığımdan beri nerdeyse hiç kapanmadı bilgisayar deli gibi çalışıyor nazar değmesin tık demedi vista ve onca hp nin kullanmadığım yazılımına rağmen win7 64 bit denediğimde zaten uçuyodu makine daha stabil duruma geldiğinde win7 o zaman geçiş yapıcam ve performansına yetişemem artık

fiyat performans konusunda da 2300 liralık toshiba a300 15w laptop vardı anakart ve harddisk sorunu yüzünden göçtü toshibanın orjinal xp pro desteği olmasına rağmen yine bu performansı alamamıştım ki gelelim şu konuya 7 ay sonra bozuldu laptop ve hp dv6 1144et me kavuştum sonunda hemde 1700 lira ya ve fark olarak şunu söyliyim eski toshiba business idi pek giriş yoktu yeni aldığım laptop ise hdmı giriş uzaktan kumanda .. vb bissürü özelliğe sahip yanı son teknolojiye yakın

para kazanmak kolay değil ama f/p ürünü arayan arkadaşlar ortanın altı laptop için 1000 lira biraz daha iyi görünenler için 1500 civarlarını düşünüyorlar benim tavsiyem aciliyeti yoksa bu limiti 1700 1800 lere çekip 1144 1115 1241 r522 gibi modelleri düşünsünler ben f/p ürünü olan 1144 ü alcam die çok koşturdum ama sonunda kavuştum ve 1,5 2 aydır da çok memnunum dediğim gibi hiç kapanmadı laptop her programı açıyor yeni oyunlarda sorun yok mühendise gereken 10 program varsa 10 u da yüklü ve 2010 sürümleri 32bit ve vista olmasına rağmen performans harika aynı şekilde alamasaydım da yine o civar bir laptop kankamın aldığı 1241 alırdım diyeceğim şu 1500 limiti olanlar bir ay daha para biriktirebilirse orta seviye laptoplardan kolaylıkla alabilirler gibi geliyor hp samsung acer bu alanda yarışıyorlar

ve bir de 2300 lük laptoplarda 1 2 yıla eksiyecek 1700 lükler de hangisi sizi daha az üzecekse ona göre karar vermek gerekli diye düşünüyorum sonuçta teknoloji ilerliyor ve yakalamak imkansız 1700 1800 lük makinenin yanında bir de soğutucu alırsanız uzun süre idare eder sizi

parlak klavye nin şöyle bir sorunu var uzun süre prototype e kaptırınca kendimi ter izini belli ediyor ama sorun değil silince geçiyor bir de oyun oynicaklara tavsiye malum yön tuşları kasada küçük ama numpad imiz var! futbol araba yarısı oyunlarda 8 4 5 6 tuşları yön tuşları yerine ayarlıyorum ve gayet kolay kullanımı desktop ta oynuyomuş gibi oluyor

umarım yakın zamanda kankamla birlikte 1144 ve 1241 i kıyaslarız fotograf ve bazi test sonuçlarını ekleriz (ne anlatmaya çalıştım bende pek bilmiorum bugun üniversiteye kayıta gidicem uyuyamadım gecenin bir vakti saçmaladıysam kusura bakmayın)

Herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHaMaRa -- 31 Ağustos 2009; 3:41:35 >

• diyeceğim şu 1500 limiti olanlar bir ay daha para biriktirebilirse orta seviye laptoplardan kolaylıkla alabilirler gibi geliyor hp samsung acer bu alanda yarışıyorlar

benm maddi imkanım var ama peşin alma durumunda %10 da indirim vardı ve o yüzden 1578 tl ye peşin 1235 aldım.2.53 GHz ve 2.66 arasında pek fark yok diye düşünüyorum.bi de şu 32 bit muhabbeti var malum 3 gb dan fazlasını görmüyo ya ramin dedim kendi kendime bu modeli alayım ve 1777-1578= 199 tl yi de başka türlü yerim
    ama 1500-1550 tl limiti olan arkadaşlara tavsiye ederim...

• arkadaşlar bilgisayarın sağ tarafından gelen ses normal mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Ekran aynı. Arkadaşla karşılaştırdık geçen gün. Klavyede de öyle aham şahım abartılacak bir şey yok. Alt tarafı farklı malzeme kullanılmış. Klavye değişti diye bilgisayarı almaktan mı vazgeçeceğiz yani?

aynen katılıyorum forumda bu klavye konusunu ilk ben açmıştım(açmaz olaydım)şu an 12xx serisinin klavyesi bana daha güzel geliyo hiç tereddüt etmeyin klavye konusunda...
  • WaRMaSTeR ; daha önceki sayfalarda notebook ses kalitesinden bahsetmişsin,şimdi bu hp deki altec hopörlerde iyi değilmi.hiç kullanmadım .yani kötü ise hp den iyice soğucam.bir sorumda bu hp de harddisk sesinden bahsedilmiş bu sesi samsung un r522 veya 620 modelleri ile kıyaslarsak normalmi yoksa hp deki biraz daha belirginmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHaMaRa
    umarım yakın zamanda kankamla birlikte 1144 ve 1241 i kıyaslarız fotograf ve bazi test sonuçlarını ekleriz (ne anlatmaya çalıştım bende pek bilmiorum bugun üniversiteye kayıta gidicem uyuyamadım gecenin bir vakti saçmaladıysam kusura bakmayın)

Herkese iyi forumlar

Nereyi kazandın hayırlı olsun :)
  • Recovery DVD'yi yapamadım. DVD yi doğrularken hata verdi. Var mı böyle bir sorun yaşayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurgoyunc

Recovery DVD'yi yapamadım. DVD yi doğrularken hata verdi. Var mı böyle bir sorun yaşayan

Benimde öyle oldu hatta 5-6 dvd harcadım.En son çatur çutur dvd rom sizlere ömür.Şimdi iade ettim dvd room arızalı dediler sizde 1-2 deneme yapın olmuyorsa ya iade edin yada servise verin vakit kaybetmeden.
  • bende siparişimi verdim arkadaşlar gelsin benim canavarda bol bol resim yollarım bimkesten aldım 147 tl * 12 taksitle
  • quote:

Orijinalden alıntı: saubjk06

arkadaşlar bilgisayarın sağ tarafından gelen ses normal mi??

bismillahirrahmanirrahim, nne sesi bu dstm harddiskten gelen sesi mi dion yoksa başka bi ses mi var?
    dvd romda cd varken de gelmiş olabiir.belki cd unutmuşsundur diye dedim dvd-romda
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.