Şimdi Ara

HP PAVİLİON DV6-1241et (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
840
Cevap
0
Favori
60.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada bugün stoklara girmiş hemen bitmiş nasıl alacagız bilemiyorum...
  • arkadaşlar 1550tl ye dv6 1235 mi alınmalı yoksa 1780tl ye dv6 1241 mi alınmalı???
  • işlemci 2.40 mı yoksa 2.66 mı görünüyor onu merak ediyorum.
  • arkadaşlar işlemci 2.66. fiyatta 1775tl ama acele edin stoklarda tükenecektir. zaten p8800 2.4 olamaz.
  • selamlar arkadaşlar bugun bimeks aradi beni ve urunumu ayirdiklarini soylediler, bende hemen kostum bimekse ve bu canavara kavustum. evet arkadaslar bu bilgisayar tam bir canavar. klavye soylendigi gibi mat ama bence daha sahane hiç dikkat çekmiyor ve klavye SIYAH!!! hic kimse tereddut etmesin bu durumdan islemcide arkadasin soyledigi gibi 2.66GHZ.. urun tek kelime ile sahane. testlere tabi tutup sonuclarini yazacagim tabi ilk once seven yükleyecegim bu gece testleri koyarim siz arkadaşlarda düşüncelerinizi paylasirsiniz. iyi aksamlar hayirli ramazanlar herkese
  • arkadaslar bende urunu bugun aldım..satan arkadas ılk actıgımda en az 8 saat sarjda kalmasını soyledı bende dırek sarja taktım su anda ve kurulumunu yaptım..uzuuuun suredır xp kullanıyordum ve vısta ıle ılgılı hıcbır bılgım yok..bana yapmam gereken seylerı soyleyebılırmısınız?

run gercektende cok şık 2.66 işlemcisi..

tek problem gıbı bana gorunen vista sp1 yuklu 32 bit..bildiğim kadarı ile 4 gb ram bu sekılde 3 gb ınıyo(yanlısta bılıyo olabılırım)bu bılgısayarı 64 bıt yukleyıp 4gb ram performansı alabılırmıyız..windows 7 yuklemelımıyım?
  • peki hiç bilginiz var mı her magazaya kaç tane geliyor?
    siz aldıgınızda kaç tane vardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

arkadaslar bende urunu bugun aldım..satan arkadas ılk actıgımda en az 8 saat sarjda kalmasını soyledı bende dırek sarja taktım su anda ve kurulumunu yaptım..uzuuuun suredır xp kullanıyordum ve vısta ıle ılgılı hıcbır bılgım yok..bana yapmam gereken seylerı soyleyebılırmısınız?

run gercektende cok şık 2.66 işlemcisi..

tek problem gıbı bana gorunen vista sp1 yuklu 32 bit..bildiğim kadarı ile 4 gb ram bu sekılde 3 gb ınıyo(yanlısta bılıyo olabılırım)bu bılgısayarı 64 bıt yukleyıp 4gb ram performansı alabılırmıyız..windows 7 yuklemelımıyım?

hayırlı olsun arkadaşım.ilk yapman gereken recovery ve disk bölme... http://forum.donanimhaber.com/m_31541752/mpage_36/key_dv6-1144/tm.htm bu linkten ilk sayfaya git orda anlatıyo zaten.
    ayrıca 4 gb ram 3 gb a iniyo derken;32 bit 4gb rami görmesine görüyo ama 3 gb ını kullanıyo.windows 7 bence tam sürümü çıkınca yükle.bazı ufak tefek aksaklıkalr çıkabiliyo

• hızlı yardımınız ıcıntesekkurler dostum..sayfayı ıncelıyorum ılk işim norton u silmek oldu

@ghost party

dostum ben aldıgımda 5 tane vardı kaldı 4 tane onlardan 1 tanesınıde baska magazaya gondereceklerdı..yanı kımse almadıysa 3 tane var maltepe carrefourda
  • bende maltepe carefourdan alicam büyük ihtimal pazar günü inş. bitmez pazar gününe kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhOsT PaRtY

bende maltepe carefourdan alicam büyük ihtimal pazar günü inş. bitmez pazar gününe kadar

inşallah dostum..ya recovery olayını pek anlayamadım..dvd surucusune boş bir dvd koyup recovery'ye mı tıklayıp yazıyoruz arkadaslar 2 tane dvd ye yazmıs nasıl olacak..disk bölme işleminde recovery ye bırsey olmaz degıl mı?
  • ya arkadaşlar bu kafa karışıklığı kadar .oktan bişey yoktur heralde.2 ay öncede 1115 mi 1144 mü derken ikisini de alamamaştım şimdi de aynısı olsun istemiyorum ve gene iki ürün arasında kaldım...
    Eksende 2.53 Ghz-3Gb Ram-320 Gb Hdd li 1235 peşin fiyatına 1580 TL.bimekste 1235 var mı.katalogda yoktu çünkü.belki mağazada vardır diye soruyorum.
    Dv6-1241 le 1235 arasında kaldım.bi de myshop.com diye bi web sitesi var.burdan alışveriş yapan oldu mu.ben ist.da oturuyorum ve myshop ankarada.bi sorun olursa kargo filn uğraşmak da istemiyorum doğrusu.
    acil yardımlarınızı bekliyorum.
    herkse hayırlı armazanlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: saubjk06

arkadaşlar 1550tl ye dv6 1235 mi alınmalı yoksa 1780tl ye dv6 1241 mi alınmalı???

Yukarıda yazdığım gibi HP dv6-1233et (VJ852EA) de fena değil 1241et ile arada 170 lira fark var .Sadece işlemcisi değişik.Bence buda güzel bir ürün.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106785
  • quote:

quote:

bende maltepe carefourdan alicam büyük ihtimal pazar günü inş. bitmez pazar gününe kadar

inşallah dostum..ya recovery olayını pek anlayamadım..dvd surucusune boş bir dvd koyup recovery'ye mı tıklayıp yazıyoruz arkadaslar 2 tane dvd ye yazmıs nasıl olacak..disk bölme işleminde recovery ye bırsey olmaz degıl mı?

Eğer recovery disci hazırlayacaksanız double layer yani 8.5 gb lık dvd ye tek disc olarakta yapabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: propet

quote:

Orijinalden alıntı: saubjk06

arkadaşlar 1550tl ye dv6 1235 mi alınmalı yoksa 1780tl ye dv6 1241 mi alınmalı???

Yukarıda yazdığım gibi HP dv6-1233et (VJ852EA) de fena değil 1241et ile arada 170 lira fark var .Sadece işlemcisi değişik.Bence buda güzel bir ürün.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106785

arkadaşım ben de yukarıdaki mesajda yazdım.1235 le 1241 arasında kaldım.ama 1233 ün işlemcisi 2.26Ghz.1235 in işlemcisi 2.53Ghz.arada baya fark var.bununla birlikte 1233 ün de hdd si 500Gb ve rami 4 Gb.burda senn beklentilerine göre bi seçim yapman gerekiyo.eğer işlemciye ağırlık vericeksen 1235 öne çıkar.

• quote:

quote:

Başlat'a bas, ara kısmına reco yaz , recovery disc creator gibi bişey çıakcak ona bask herşeyi kendi yapacak. Sonunda senden 2 adet DVD istiyecek. CD yapacam dersen çok fazla tutuyor. DVD en iyisi. Hatta duble layer olursa 1 tanede yetiyor.

• Ben de istettim iki üç güne gelir inşallah.
  • Bizim millet litium-ion pillerde hala şu yok 8 saat yok 12 saat yok 16 saat şarja takma hurafesinden bir türlü kurtulamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 28 Ağustos 2009; 0:24:22 >
  • Valla benim hiç bilgim yok doğrusunu sizden öğrenelim.
    quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Bizim millet litium-ion pillerde hala şu yok 8 saat yok 12 saat yok 16 saat şarja takma hurafesinden bir türlü kurtulamadı

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetburan007

ya arkadaşlar bu kafa karışıklığı kadar .oktan bişey yoktur heralde.2 ay öncede 1115 mi 1144 mü derken ikisini de alamamaştım şimdi de aynısı olsun istemiyorum ve gene iki ürün arasında kaldım...
    Eksende 2.53 Ghz-3Gb Ram-320 Gb Hdd li 1235 peşin fiyatına 1580 TL.bimekste 1235 var mı.katalogda yoktu çünkü.belki mağazada vardır diye soruyorum.
    Dv6-1241 le 1235 arasında kaldım.bi de myshop.com diye bi web sitesi var.burdan alışveriş yapan oldu mu.ben ist.da oturuyorum ve myshop ankarada.bi sorun olursa kargo filn uğraşmak da istemiyorum doğrusu.
    acil yardımlarınızı bekliyorum.
    herkse hayırlı armazanlar....

200 milyon fark var.Eğer paran varsa 2.66 ghz işlemci 500 gb yer ve 4 gb bellek için değer...Ama diğer dediğini alsanda hayli hayli işini görür...Sonuçta ati 4650 1 gb var...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.