Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-1146ET (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
17.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Akhunturk

quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL1Ty_Salih

quote:

Orjinalden alıntı: Beykozlu19

Merhaba arkadaslar ;

DV6-1146ET ve DV-1144ET ve DV6-1115 NU744EA modelleri arasında kaldim.arkadaşlar işin içinden bir turlu cikamiyorum

bana yardımcı olurmusunuz tesekkurler

HP DV6-1144ET ile HP DV6-1115 arasında seçim yapacaksan ki aralarındaki tek fark 180 GB lık bir harddisk farkı burda seçim sana kalmış.ister 320 GB lığı al ister 500 lüğü ekran kartları ikisindede GDDR3 diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

Eğer 3 laptop arasında hangisini alayım dersen HP Pavilion DV6-1146ET bence.

HP DV6-1144ET ile HP DV6-1115 lerdeki ekran kartları bire bir aynı gddr3 180gb lik bir fark var ve 1115 te hdd toshiba iken 1144 teki hdd seagate. Bir fark daha var bilmiyorum sizin için önemli mi ama 1115 te tv/out için şimdi tam olarak ismi aklıma gelmeyen bir çıkış var 1144 te yok o.

HDMI mı? S-VIDEO mu? HDMI daha önemli hele ki evinizde LCD TV varsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Beykozlu19

Merhaba arkadaslar ;

DV6-1146ET ve DV-1144ET ve DV6-1115 NU744EA modelleri arasında kaldim.arkadaşlar işin içinden bir turlu cikamiyorum

bana yardımcı olurmusunuz tesekkurler

HP DV6-1144ET ile HP DV6-1115 arasında seçim yapacaksan ki aralarındaki tek fark 180 GB lık bir harddisk farkı burda seçim sana kalmış.ister 320 GB lığı al ister 500 lüğü ekran kartları ikisindede GDDR3 diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

Eğer 3 laptop arasında hangisini alayım dersen HP Pavilion DV6-1146ET bence.

HP DV6-1144ET ile HP DV6-1115 lerdeki ekran kartları bire bir aynı gddr3 180gb lik bir fark var ve 1115 te hdd toshiba iken 1144 teki hdd seagate. Bir fark daha var bilmiyorum sizin için önemli mi ama 1115 te tv/out için şimdi tam olarak ismi aklıma gelmeyen bir çıkış var 1144 te yok o.

HDMI mı? S-VIDEO mu? HDMI daha önemli hele ki evinizde LCD TV varsa

s-video yok HDMI var ikisinde de ama fansız soğutma olduğu için LCD tv ile kullanımda ne kadar verimli olur bilemiyorum sanırım ısınmayı çok fazla yükseltir.

• fansız soğutma derken ekran kartının mı fansız soğutma sistemi var pasif soğutma yani?Bunu bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATAL1TY` -- 26 Haziran 2009; 0:36:23 >
  • quote:

fansız soğutma derken ekran kartının mı fansız soğutma sistemi var pasif soğutma yani?Bunu bilmiyordum.

bir arkadaş bazı bilgiler vermiş bu ekran kartı hakkında burdan daha fazla bilgi alabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_32513198/tm.htm
  • quote:

quote:

fansız soğutma derken ekran kartının mı fansız soğutma sistemi var pasif soğutma yani?Bunu bilmiyordum.

bir arkadaş bazı bilgiler vermiş bu ekran kartı hakkında burdan daha fazla bilgi alabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_32513198/tm.htm

Sağol link için ekran kartı fansız bir tasarıma sahipmiş demek.
  • hp dv6-1146et notebook ekran kartı xp sp3 driver'ı lazım yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hpdv

hp dv6-1146et notebook ekran kartı xp sp3 driver'ı lazım yardımcı olabilirmisiniz

Aşağıdaki bağlantı işine yarar umarım

http://www.note-book.gen.tr/viewtopic.php?f=5&t=8506

[Note ile book arasındaki -`yi kaldır]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATAL1TY` -- 29 Haziran 2009; 23:24:03 >
  • Merhaba,
    heryere yazdım, bu dv6-1146 neden yok piyasada arkadaşlar? Alıcam alamıyorum. Bilgisi olan?
    Saygılar.
  • Yok çünkü. Getirilmiyor Türkiye'ye. 3 farklı konuya 3 arkadaş yazmış, aynı şeyi 3. kez yazıyorum. 1146 Türkiye'ye gelmiyor. Vatan bir kez getirdi, tükendi. Şimdi tekrar getirdi yine tükenmek üzere (belki de tükenmiştir). Bir daha gelir mi Allah kerim.
  • Yok hocam ben de araştırmıştım tedarikçisinin bir daha getirmeyeceğini öğrendim başka ürün aldım.
  • arkadaşlar hp 1146 tekrar getirildi vatanın sitesine bakarsanız görürsünüz.ara sıra siteden kaldırılıyor nedenini bilmiyorum ama ben 1 ay önce alıp iade etmişti bazı sounlar nedeniyle.bugün yine aldım...
  • Hakikaten de gelmiş. Artık almış bulundum. Elimdeki Asus N51VF'yi iade etme şansım var mıdır? Daha 1 ay olmadı alalı.
  • hocam bunun amd 64 bit 2.2ghz islemcili olani var, intellisi mi daha iyidir dersin
  • 1146et yok diye niye kendinizi parçalıyorsunuz yahu ben geçen hafta Arena bilgisayarın Depoda beklettiği çok sayıda makine olduğunu biliyordum zaten param olsa 1146 alırdım ama fakirliğin gözü kör olsun 1144et ye kaldık
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedatvatansever

Öncelikle bu başlığın bizler için çok yararlı olduğunu tekrarlamak istiyorum..
    Yardımın için çok teşekkürler ArRad..

Üstat senden ricam bana 3000 liraya kadar , bugün itibariyle alacağın makinayı bildirmendir..:) Gerçekten benim için yararlı olacak..

Şimdiden çok teşekkür ederim.. :)

rockisthan ;
    önerin için çok teşekkür ederim..

Buna da bakmak isteyebilirsin, her parçasıyla güzel seçilmiş bir cihaz.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36656

• ben de 15 gün önce toptancısı olan arenayı arayıp tekrar gelip gelmeyeceğini sormuştum.gelecek dediler 1146 ve geldi de çok şükür...

quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

1146et yok diye niye kendinizi parçalıyorsunuz yahu ben geçen hafta Arena bilgisayarın Depoda beklettiği çok sayıda makine olduğunu biliyordum zaten param olsa 1146 alırdım ama fakirliğin gözü kör olsun 1144et ye kaldık

• quote:

Orjinalden alıntı: hewalita

ben de 15 gün önce toptancısı olan arenayı arayıp tekrar gelip gelmeyeceğini sormuştum.gelecek dediler 1146 ve geldi de çok şükür...

quote:

1146et yok diye niye kendinizi parçalıyorsunuz yahu ben geçen hafta Arena bilgisayarın Depoda beklettiği çok sayıda makine olduğunu biliyordum zaten param olsa 1146 alırdım ama fakirliğin gözü kör olsun 1144et ye kaldık

Güzel haber. Ancak Toshiba'nın yeni A500 serisi de fena değil. Tabiki fiyat olarak baya farkeder. Rekabet iyidir, yeterli stoklar tükenmesin.

• quote:

Madem kendimizi parçaladığımızı görüyorsun da Arena bilgisayarın depoda çok sayıda makine olduğunu söylemiyorsun? Haftalardır nerde bulabiliriz diye soruyoruz.Ben almıyorum başkası da almasın mantığı mı?
  • Gerçekten güzelmiş, Şu markası ve tipi biraz iyi olsa çok güzel olurdu.Bu ayarda bi hp yada başka bi marka var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: berilker

quote:

Orjinalden alıntı: sedatvatansever

Öncelikle bu başlığın bizler için çok yararlı olduğunu tekrarlamak istiyorum..
    Yardımın için çok teşekkürler ArRad..

Üstat senden ricam bana 3000 liraya kadar , bugün itibariyle alacağın makinayı bildirmendir..:) Gerçekten benim için yararlı olacak..

Şimdiden çok teşekkür ederim.. :)

rockisthan ;
    önerin için çok teşekkür ederim..

Buna da bakmak isteyebilirsin, her parçasıyla güzel seçilmiş bir cihaz.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36656

• 4 çekirdek bildiğim kadarıyla hpnin yok. Monster bilgisayarları tavsiye edebilirim. Yüksek fiyatlı notebooklarda çığır açtılar. GTX 260m ekran kartı koydular bilgisayarlarına. Fakat fiyatlar 3bin tlden başlıyor.

(bu arada markası iyi olsa? Casper?)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.