Şimdi Ara

ATI Mobility Radeon HD 4650 Klubü/Oyunlardan Görüntüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
1
Favori
59.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kartın sıcaklık değerlerini burda tartışabiliriz.Bu konuda forumda yeterince bilgi yok.Kartın fazla ısındığını düşünüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 22 Kasım 2009; 7:03:29 >

• Ati ekran kartları, Nvidia ekran kartlarına göre genellikle daha çok ısınıyor. Gerek masaüstü gerek dizüstü olsun. Mobil ortamda fansız soğutma kullanıldığı için ısınması kaçınılmaz. Üstelik sürek oyun oynanırsa.

Biraz teknik bilgi verelim.

Ekran Kartının Kendisi (ATI Mobility Radeon HD 4650)

Üretim Bilgileri

GPU Bilgileri

• Güzel paylaşımlar.Kendi laptop ımdaki ekran kartının gpu bilgilerini yayınlayayım.Bilgi almak isteyen arkadaşlara faydası olur.

Ayrıca nvidia ekran kartlarına göre shader olayının yetersiz olduğu söylenmiş bunun doğruluğu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 21 Haziran 2009; 18:40:03 >
  • Çok cansız kaldı konu :D
  • dur bakalım yavaş yavaş.
  • Yav arkadaşlar benim laptop 1144 atı hd 4650 var işte ama pro street oynarken fena ısınıyor.Sizce normal mi?Ayrıca öyle kapanma falan yok.(ısıdan)

• quote:

Orjinalden alıntı: SlİpKnOt_FaTiH

Yav arkadaşlar benim laptop 1144 atı hd 4650 var işte ama pro street oynarken fena ısınıyor.Sizce normal mi?Ayrıca öyle kapanma falan yok.(ısıdan)

Fansız soğutma olduğu için ısınma konusu tabiki sz konusu olabiliyor. Zaten yukarda ki arkadaşta belirtmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Radeon HD 6700 Driveri Yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bende 1144et kullanıcısıyım bi hız testi yaptım

http://freestone-group.com/download/VideoCardStabilityTestSetup.exe

programında 125 puan aldı

bide oc nasıl yapılıo yapan varsa anlatır mı?
  • Yani ısınma normal midir?

• quote:

Orjinalden alıntı: SlİpKnOt_FaTiH

Yani ısınma normal midir?

Demek ki normal bir tane soğutucu alın. Faydasını göreceksniz.
  • neden fan kullanmıyor acaba atı bu modelde
  • arkadaslar oc de yapmayı ögrendim en son :D valla keyfime diyecek yok :D 550-667 yi 650-800 e çektim

http://us2-dl.techpowerup.com//Tweaking/GPUTool_CTP1.exe oc yapacagınız program
  • Dikkatli ol ama.Sıcaklık değerleri sapıtabilir.Yoksa makina baştan 600 800 gelirdi.
  • arkadaslar birsey soracaktım bazı pc lerde 512 mb ati HD 4570 kart gordum..4560 dan farkı nelerdir? daha performanslımıdır acaba?
  • http://www.notebookcheck-tr.com/ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.17162.0.html 4650 için açıklama

http://www.notebookcheck-tr.com/ATI-Mobility-Radeon-HD-4570.17167.0.html 4570 için açıklama

testlerde 4650 4570 in 2 katı puan almış buda yaklaşık 2 kat performans demek yani buda 4650 demek

ısınma sorununa gelince haklısın kardeş ölede ısınmasydı öle yapıp gönderirilerdi ama hp hiç bir zman oyun notebook u yapamadıgı için hep ofis amaçlı yaptıgı için ısı sorunu daha ön planda oldugu için bilgisayarın soguk kalması daha önemli. oc yaptıktan sonra oyun oynadım aşırı bi sicaklık yok şimdilik sorun yok bide 50 liralık sogutucu almayı düşünüom heralde hiç sorun kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkayer62 -- 29 Haziran 2009; 13:03:14 >

•  ATI Mobility Radeon HD 4650 Klubü/Oyunlardan Görüntüler

bir oc denemesi sıcaklık vs. hepsi resimde var
  • ya peki stabil mi kart o degerlerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkayer62 -- 29 Haziran 2009; 13:27:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkayer62

ya peki stabil mi kart o degerlerde?

Soğutucu olmadan o imkansız.Bu değerlere getiren bir arkadaş kartın sapıttığını söylemişti.Soğutucu olursa tabiki stabil çalışır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Death666

quote:

Orjinalden alıntı: erkayer62

ya peki stabil mi kart o degerlerde?

Soğutucu olmadan o imkansız.Bu değerlere getiren bir arkadaş kartın sapıttığını söylemişti.Soğutucu olursa tabiki stabil çalışır.

saollasın kardeş sogutcu aldıktan sonra denicem
  • arkadaşlar ben bunu yaparken soğutucu vs. yoktu ama stebil değil di tabiki stabil değerleri 600-800 bence daha yukarılarıda var ama o kadarda kasmaya gerek yok

600-800 değerlerinde 3d mark 06 skoru

sizlerdende bekliyorum oc denemeleri
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.