Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-1140et (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
55.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vayy be gerçekten de gayet güzel bir laptopmuş...Ama marka hp olunca bir durup düşünmeden edemiyor insan.
  • Vall alınır bu hiç tereddüt etmemek lazım 1899 a süper fiyat ddr3 işlemci de güzel
  • @Nm1hyrlı olsun acer almıssın acer formunda grdum gercı bu hp ile aynı ozellıkler nerdeyse ekran kartı falan hpde grdun acer dan kaptın desene:D
  • Teşekkürler az evvel vermişler kargoya acer ı çok beğendim bir tane de dayımın torununda var onlar 1807 ye aldılar teknosadan taksitle ama hp nin bu modeli o fiyata çıkacaklar için daha güzel bir alternatif.
  • azurik
    kardeş başka ne işlemcili modeller var 4650ddr3 lü yan taraftada bir model gözüküyor, zahmet olacak sana bir söylesene buradan belki düşük işlemcili uygun model vardır fiyat açısından alacak olanlara?
  • Bunlarda arkadaşlardan gelen istek üzerine diğer modeller.
     HP Pavilion DV6-1140et
    Bunlar da acerler
     HP Pavilion DV6-1140et

• Özllikler p8700 acer hoşuma gitti.Ama 9600gt ddr 3 mü bilmiyorum.DDr 3lülerin yakında geleceği söyleniyordu.Değilse hp'nin ekran kartı daha iyi.
  • İşte bu güzel diyorum çözünürlüğe bakıyorum tepem atıyor. İlla bi yeri eksik olacak..
  • Teşekkürler hP Pavilion DV6-1140et fiyat perf olarak en uygunu ddr3 de olsa 9600gt yi götürür. diğer pahalı model t9550 li model p8600 takılmış 9800m gs ayarında performans veriyor asus un bir modeli var 14" onun test sonuçlarına göre söylüyorum.
  • Piyasayı siler süpürür bu model
  • öcelikle bu ürün kataloğunu alan arkadaşımın nerden aldığı öğrenmek istiyorum...

arkadaşlar bişey soracam ben eskişehirdeyim bu bilgisayarlardan birini almak istiyorum ama sanmıyorum ki uzun zaman orda kalsın eminim hemen tükenir tam hangi tarihte gelecek bunlar ve hangi şubeye gelir ankaradada var bildiğim kadarıyla iki arada kaldım ist yada ank gittiğimde bekleme gibi bi şansım olmayacak tam gelme tarihini bilsem önceden giderim ve yerini tabi... bu konuda yardımlarınızı bekliyorum özellikle yakın olanlarda buralarla irtibat halinde olan arkadaşlar sizden ricam.... saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antitabac -- 29 Nisan 2009; 12:36:40 >
  • merhaba arkadaşlar,
    aldıktan sonra görüşlerinizi ve önerilerinizi yazmayı unutmayın.genelde bilgisayarı aldıktan sonra forum unutuluyor.bizlere de görüşlerinizi bildirirseniz çok güzel olur.normalde hp ye karşı alerjim var çünkü pavilion dv614eu notebook vardı az çektirmedi. inş. bu modellerde bu sorunlar aşılmış olur.en kısa zamanda görüşlerinizi bekliyoruz..
    şididen teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badoonah

öcelikle bu ürün kataloğunu alan arkadaşımın nerden aldığı öğrenmek istiyorum...

arkadaşlar bişey soracam ben eskişehirdeyim bu bilgisayarlardan birini almak istiyorum ama sanmıyorum ki uzun zaman orda kalsın eminim hemen tükenir tam hangi tarihte gelecek bunlar ve hangi şubeye gelir ankaradada var bildiğim kadarıyla iki arada kaldım ist yada ank gittiğimde bekleme gibi bi şansım olmayacak tam gelme tarihini bilsem önceden giderim ve yerini tabi... bu konuda yardımlarınızı bekliyorum özellikle yakın olanlarda buralarla irtibat halinde olan arkadaşlar sizden ricam.... saygılar...

Şu an Vatan'da stoklara girmiş görünüyor fakat katalogdaki gibi bir fiyat yok. WorldCard ile 5 Taksit %10 İndirim 1.124 $+KDV 1.967 TL 10 taksit fiyatıda 2.185 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36325

• Kur farkı dolar arttı diye 1900 den 67 tl zam yapmışlardır gene de çok uygun fiyat şu an tavsiye edebileceğim bir ürün varsa budur.
  • DV6 modeli çok sorunlu falan diyorlardı. Acaba bu yeni mi ki ?
  • http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01711083&lc=en&dlc=tr&cc=tr&product=3938891&lang=tr#N318

abi 1024 x 600 ekran cozunurlugu nedir ya vatanda daha yuksek demis ama gercegi bu sanirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

DV6 modeli çok sorunlu falan diyorlardı. Acaba bu yeni mi ki ?

DV6 serisi sorunlu mu??? Bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz. Gerçi 2 yıl garantisi var fakat yine de servislerle uğraşmak hiç hoş olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythrandir

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01711083&lc=en&dlc=tr&cc=tr&product=3938891&lang=tr#N318

abi 1024 x 600 ekran cozunurlugu nedir ya vatanda daha yuksek demis ama gercegi bu sanirim

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3873224-3938892.html

Burada 1366X768 görünüyor. Tanıtım filminde de HD olduğu yazıyor zaten. (Ürün tanıtımı linkine tıklayın)

• quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

DV6 modeli çok sorunlu falan diyorlardı. Acaba bu yeni mi ki ?

DV6 serisi sorunlu mu??? Bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz. Gerçi 2 yıl garantisi var fakat yine de servislerle uğraşmak hiç hoş olmaz.

DV6 dediği DV6xxx serisi.Yani yeni kasa olarak DV5 serisi.Ama bu DV6-11xx serisi yani kasa tamamıyla farklı
    Zaten bahsedilern model seri üretim hatalı

• hımm anladım gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.