Şimdi Ara

HP Pavilion DV5 1010ET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
20.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • crysis denemesinde

    gpu sıcaklığı (max): 101 oC
    cpu sıcaklığı (max): 82 oC

    gördüm. laptopun klavye kısmı, dokunmatik kısmı, hoparlör kısmı metalik alaşımın ısıyı iletmesinden kaynaklanan ısınma oluyor . oyunu kapatmam ile birlikde bütün değerler normale indi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ponch

    crysis denemesinde

    gpu sıcaklığı (max): 101 oC
    cpu sıcaklığı (max): 82 oC

    gördüm. laptopun klavye kısmı, dokunmatik kısmı, hoparlör kısmı metalik alaşımın ısıyı iletmesinden kaynaklanan ısınma oluyor . oyunu kapatmam ile birlikde bütün değerler normale indi.


    ekran kartında ısınma oldukça fazla.. laptopun soğutması iyi değil bence :S başkada bir problemi yok
  • Laptopumu yüksek ısınma ve touchpad de olan sorunu nedeniyle değişime verdim . laptopu aldığım süre 30 günü geçmediğimden dolayı hiç bir şeye bakılmadan değişim yapılıyor yenisi perşembe günü elime geçicek aynı sorunlar inşallah tekrarlanmaz gerçekden çok muthiş bi makine eğer aynı sorunlar olursa geri iade edip toshiba a300 alıcam malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponch -- 8 Eylül 2008; 15:45:39 >
  • Isinmalar konusunda yorumlarinizi bekliyorum

    Ben de yeni Everest programini kurdum takipteyim isinmalar yuksek gibi duruyor ama
    kabul edilir seviyelerde mi degil zaman gostericek
  • Arkadaşlar bende HP Pavilion dv5-1010et almaya karar verdim ama gördüğüm kadarıyla sorun yaşayan kişi çok.Hp yerine acer mı alsam ne dersiniz?
    Acer=>http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1177.0204
  • Cevap verecek,tavsiyede bulunacak kimse yok mu?
  • Valla dediğim gibi laptop özellikleri ve şıklık olarak çok çokk güzel bendeki tek kusuru ısınma değişime verdim bu hafta yenisi alıcam inşallah öle bi sorun yaşamam haberdar ederim ..
  • Eyvallah Haberlerini beklicem.
  • 3 gün önce bende bu makinayı aldım...hatta serpantin isimli kişinin novabilgisayar uyarısıyla burdan ve mailorder ile aldım...gerçi önceden bimeksten alacaktım ama bu formu görünce ve ordaki fiyat 100 ytl ucuz olunca novadan aldım(ısınma ile ilgili uyarılara rağmen, gerçi son uyarıları okumamıştım daha)..makineyi bimekste görünce vurulmuştum, gerçekten çok beğendim..fakat makine herkesin söylediği gibi çok ısınıyor....makineyi geri vermemek için neden ısındığı konusunda interneti hallaç pamuğu gibi attım kimse tam olarak bir şey söylemiyor....neyse bunun yanında bende win XP hayranı olduğum için vistadan winXP'ye çevirecektim baktım hp de sürücüler yok canım bir daha sıkıldı....fakat sonunda vistayı win xp gibi kullanılabilir hale getirdim bütün programlarımı yükledim ve vistanın ilk defa win XP den daha iyi olduğunu gördüm makinenin performansıda win XP gibi yani hızlı...şimdi biraz daha mutluyum...Programlarla biraz test yaptım programları en üst seviyede çalıştırarak (oyun oynamam o yüzden hiçbir bilgisayarımda oyun yoktur) 4. günde makine sol alt ve sol üst taraftan hala ısınıyor ama ben galiba makineyi geri vermeyeceğim zira ısı seviyesi o kadarda kötü değil....gerçekten makinenin performansı gayet iyi..pc wizard ile ısı ölçtüm ve devamlı ölçüyorum ortalama cpu 50 derecede ekran kartı 65 derecede....




  • Biraz önce makineyi açtım fanlar ilkdefa böyle yoğun bir şekilde çalışmaya başladı...hiçbir güncelleme yapmadım deli gibi çalışıyor, çok enteresan bir durum...ısı derecelerinide şu an kontrol ediyorum...bakalım ne olacak.
  • Hayatımda ilk defa böyle bir bilgisayar ve durumla karşı karşıya kaldım, hiçbir program açık değilken fanlar desktop bilgisayarı gibi çalışmaya başladı, devamlı çalışıyor....nerdeyse aygıtlarda fanları ayarlama menüsü olsa oraya girecem acaba böyle bir şey varmıdır....4 gün makinenin fanları nerdeyse çalışmıyor gibiydi....makinenin biosunu 2 gün önce güncelledim acaba bios 2 gündemi kendine geldi neyse bakalım ne olacak...
  • Isı şu an cpu 38 ekran 55 derece laptop ısınma yerleri buz gibi ama devamlı bir fan sesi var...
  • Makineyi kapatıp açtım fanlar sustu ama şimdide ısı artıyor gibi bakalım ne olacak...eskiye döndü galiba.
  • yeni laptopumu almış bulunmaktayım ısı olarak bi değişiklik yok düşündüğüm gibi bütün seriler böle bunla yaşamak lazım galiba...
  • ARKADAŞLAR SELAM.
    HP PROXIMITY PARTNER OLARAK BU CİHAZDAN AYNI GÜN 3 ADET SATTIM.
    AÇILIŞLARINI YAPMAK İÇİN 3 CİHAZI AYNI ANDA MASAMA KOYUP AYNI ANDA POWER BUTONUNA BASTIM. 3 CİHAZDA KURULUM BİTTİĞİ ANDA RAHATSIZ EDEBİLCEK ŞEKİLDE ISINMIŞTI NE YAZIKKİ! SONRA HP'Yİ ARAYIP MÜŞTERİLERİME ÜRÜNLERİ O ŞEKİLDE TESLİM ETMEK ZORUNDA KALDIM. 3. GÜN MÜŞTERİLERİMDEN GELEN "ISINMA VE QUİCKPLAY TUŞLARININ KENDİLİĞİNDEN AKTİF OLMASI" ŞİKAYETLERİYLE ÜRÜNLERİ İADE ETMEK İÇİN HP BAYİ KANALINI ARADIĞIMDA ISINMA PROBLEMİNİN BİOS UPDATE YAPINCA, QUICKPLAY PROBLEMİNİNDEhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&lang=tr&product=3767167 LİNKTEKİ QUICKPLAY GÜNCELLENMESİ İLE DÜZELECEĞİNİ SÖYLEDİLER. BUGÜN DENEYİP SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM...




  • bu laptop için bios güncellemesini birisi anlatabilir mi ?
  • num lk tuşunu bende arızalı zannettim değilmiş fn tuşu ile beraber basınca yanıyor....ve ben laptopa iyce alıştım, şu an hiçbir problem yok sadece ısınıyor...44 derece ile akşama doğru 52-54 derece arasında değişiyor ama fan hiç çalışmadan böyle...içerde hiç ses yok...dün bir deneme yaptım fanları çalıştırmak için işlemciyi % 50 ye dek çalıştıran bir program ve yanında sıcak hava ile arkaya el değmeyecek şekilde ısıttım (Allahım ben neler yapıyorum)sonra 80 dereceye çıkınca makineyi kapattım sırf fanlar çalışacakmı diye...hemen makineyi açtım öyle bir 10-15 sn. çalıştı ve tekrar eski haline geldi....
  • Bios HP'den download et sonra çift tıkla kendisi güncelliyor...açılışta disk yarat yada başka bir şey yok... direk windows altında güncelleme yapıyor.
  • Arkadaşlar şimdi ben bu laptopu(hp dv5-1010) alayımı kullananlar pek memnun değil gibi duruo.Yoksa hp yerine acer veya asus un verdiğim linklerdeki modellerinden birinimi alayım?
    Acil cevap verirseniz sevinirim.

    Acer==>http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1177.0204
    Asus==>http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBASUAN-30833



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tasher -- 20 Eylül 2008; 9:41:55 >




  • quick launch sorunu için update ediyorum..
    sonucu burdan bildiririm..
    inş. düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.