Şimdi Ara

HP PAVILION DV4266EA Aldım Sonunda. :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam 4254 aldım derken hava muhalefeti nedeniyle kargoyada henüz verilmeyen laptopumu son hamle ile değiştirip DV4266 modelini aldım arkadaşlar. Alltaki mesajdaki 4254'ten farkı ekran kartının paylaşımsız olması ve 80 gb hdd mevcut olması.Başka farklarda vardır belki.Umarım hayırlı olur maddi imkanlarım buna yetti.

HP EK975EA PAVILION DV4266EA CENTRINO 1.7GHz 512MB 80GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR + ÇANTA HEDİYELİ
    İşlemci, işletim sistemi ve bellek
    Yüklü İşletim Sistemi:Microsoft® Windows® XP Home Edition
    işlemci:Intel® Pentium® M İşlemci 740
    işlemci teknolojisi:Enhanced Intel® SpeedStep® teknolojisi
    işlemci hızı:1,73 GHz
    Sistem Veri Yolu:533 MHz Veriyolu hızı
    Önbellek:Düzey 2 önbellek 2 MB
    Standart Bellek:512 MB
    Bellek Türü:DDR2 533 MHz
    bellek yerleşimi:(2 x 256 MB)
    Azami Bellek:En çok 2 GB DDR2 belleği destekler
    Dahili sürücüler
    Dahili Sabit Disk Sürücü:80 GB
    Sabit disk denetleyici:EIDE sabit sürücü, ATA 100
    Sabit Disk Sürücü Hızı:4200 rpm
    optik sürücü türü:DVD Yazıcı Çift Biçim (+/-R +/-RW) - Çift Katman desteği
    Sistem özellikleri
    Bellek kartı aygıtı:Digital Media Reader (6'sı 1 arada) (xD, SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card)
    ağ arabirimi:10/100 LAN Ethernet tümleşik
    Kablosuz Teknolojileri:Intel® Pro/Wireless 2200 802.11b/g Tümleşik Wireless LAN
    Kablosuz yeteneği:Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    Harici I/O Portları:4 USB 2.0; 1 EEE 1394; 1 VGA; 1 RJ-11; 1 S-video TV-Çıkışı; 1 RJ-45; 1 Genişletme Bağlantı Noktası 2 konektörü; 1 kulaklık çıkışı; 1 mikrofon girişi; Uzaktan kumandalı kızılötesi bağlantı noktası (Uzaktan Kumanda isteğe bağlıdır)
    görüntü yakalama arabirimi:IEEE 1394 Arabirimi
    Genişletme Yuvaları:1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
    Görüntü boyutu:15.4” WXGA High Definition BrightView Geniş Ekran
    Görüntü çözünürlüğü:1280 x 800
    Video adaptörü:ATI MOBILITY RADEON X700 grafik kartı
    Video bağdaştırıcısı belleği:128 MB özel video belleği
    Video bağdaştırıcı, yol:PCI Express®
    Dahili Ses:3D Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
    Hoparlörler ve mikrofon:Altec Lansing® hoparlörler
    güç kaynağı türü:90 W AC Güç Adaptörü
    Pil Tipi:6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
    Boyutlar / ağırlık / garanti
    Ağırlık:2,97 kg (6,45 lbs)
    boyutlar (e x d x y):35,84 cm (G) x 25,78 cm (U) x 3,35 cm (min) / 4,25 cm (maks) (Y)
    Paket Boyutları (G x D x Y):433 x 186 x 354 mm
    Garanti Bildirimi:2 yıllık, yalnızca serviste, parçalar ve işçilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 26 Ocak 2006 22:19:41 >

• Yukarıdaki modelimi yoksa bu modelimi tavsiye edersiniz arkadaşlar.Her ikiside aynı fiyat.

HP EK970EA PAVILION DV4254EA CENTRINO 1.7GHz 512MB 60GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR + ÇANTA HEDİYELİ

İşlemci, işletim sistemi ve bellek
    Yüklü İşletim Sistemi:Microsoft® Windows® XP Home Edition
    işlemci:Intel® Pentium® M İşlemci 740
    işlemci teknolojisi:Enhanced Intel® SpeedStep® teknolojisi
    işlemci hızı:1,73 GHz
    Sistem Veri Yolu:533 MHz Veriyolu hızı
    Önbellek:Düzey 2 önbellek 2 MB
    Standart Bellek:512 MB
    Bellek Türü:DDR2 533 MHz
    bellek yerleşimi:(2 x 256 MB)
    Azami Bellek:En çok 2 GB DDR2 belleği destekler
    Dahili sürücüler
    Dahili Sabit Disk Sürücü:60 GB
    Sabit disk denetleyici:EIDE sabit sürücü, ATA 100
    Sabit Disk Sürücü Hızı:4200 rpm
    Optik sürücü türü:DVD Yazıcı Çift Biçim (+/-R +/-RW) - Çift Katman desteği
    Sistem özellikleri
    Bellek kartı aygıtı:Digital Media Reader (6'sı 1 arada) (xD, SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card)
    ağ arabirimi:10/100 LAN Ethernet tümleşik
    Kablosuz Teknolojileri:Intel® Pro/Wireless 2200 802.11b/g Tümleşik Wireless LAN
    Kablosuz yeteneği:Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    Harici I/O Portları:4 USB 2.0; 1 EEE 1394; 1 VGA; 1 RJ-11; 1 S-video TV-Çıkışı; 1 RJ-45; 1 Genişletme Bağlantı Noktası 2 konektörü; 1 kulaklık çıkışı; 1 mikrofon girişi; Uzaktan kumandalı kızılötesi bağlantı noktası (Uzaktan Kumanda isteğe bağlıdır)
    Wireless Wireless LAN (802.11b/g)
    görüntü yakalama arabirimi:IEEE 1394 Arabirimi
    Genişletme Yuvaları:1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
    Görüntü boyutu:15.4” WXGA High Definition BrightView Geniş Ekran
    Görüntü çözünürlüğü:1280 x 800
    Video adaptörü:Intel® Graphics Media Accelerator 900
    Video bağdaştırıcısı belleği:En çok 128 MB paylaşılan video belleği
    Video bağdaştırıcı, yol:4 x AGP 3D performanslı Gelişmiş Video
    Dahili Ses:3D Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
    Hoparlörler ve mikrofon:Altec Lansing® hoparlörler
    güç kaynağı türü:65 W AC Güç Adaptörü
    Pil Tipi:6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
    Boyutlar / ağırlık / garanti
    Ağırlık:2,97 kg (6,45 lbs)
    boyutlar (e x d x y): 35,84 cm (G) x 25,78 cm (U) x 3,35 cm (min) / 4,25 cm (maks) (Y)
    Paket Boyutları (G x D x Y):433 x 186 x 354 mm

• ben sana hpyi yatsiye eder
    im bende almayi dusunuyorum.kaliteli kasalari var saglam performansida bayagi iyi
  • Ben de bu iki laptop arasında dusunuyorum. Bir turlu karar veremedim.
    İkisinin farkları arasında soyle bir tablo cıkardım.

M70

80 gb 5400 rpm hddsi var. 5 in 1 kart okuyucusu var. Genisleme yuvası yok. 3 tane usb yuvası var, 8 hucreli pili var.

hp
    60gb 4200rpm hddsi var. 6in1 kart okuyucusu var. Genisleme yuvası var. 4 tane usb yuvası var. 6 hucreli pili var.

temel farklar bunlar. İkisi de aynı ucrette, fakat hp bimeksten alınırsa 150ytl lik bir hediye ceki veriyorlar. Bu insanı cezbetmiyor degil, ama toshibadaki 5400rpm de diger taraftan agır bastırıyor. Hp nin kasası daha şık, toshiba vasat. Bunun yanında toshibada mikrofon ve kulaklık girisleri onde ki bence buyuk dezavantaj. Hpde ise yanda. Dolayısı ile kucağa laptop konulduğunda kulaklık sizi rahatsız etmez.

Sonuç itibari ile karar veremedim ve hangisinin ekranı daha güzel gösteriyorsa onu almak istiyorum fakat onu da yanyana denemek imkanım yok. Bakalım hangisini alacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jehu -- 23 Ocak 2006 19:56:55 >

• kesinlikle toshiba.
  • TOSHIBA DAN ŞAŞMAYIN ARKADAŞLAR, PARAM OLSA TOSHIBA ALIRIM. HIC TOSHIBA ALIP DA PROBLEM YAŞAYAN DUYDUNUZ MU. AMA BEN MADDI NEDENLERDEN ACER ALACAGIM HERALDE....
  • Bende bundan yaklaşık 2 hafta önce senin gibi çelişkide kalmıştım toshiba m70-122 aldım ve çok memnunum. İkisini kıyasla dersen tabiki HP'nin aynı modelini kullanmadım o yüzden kesin bişi diyemem ama şunları rahatlıkla söyleyebilirim; hp'nin ekranı sanırım daha başarılı biraz daha ışık konusunda cömert ama bu da pilin performansına olumsuz olarak yansıyor. Bunun dışında Toshiba'nın yanında gelen yazılımlar daha kaliteli HP kullanan bir ark. ile karşılaştırdım da:)Ayrıca ramleri tek parça HP'nin 2 parça ve HDD 5400 rpm ki forumda okuduğum ve kullandığım daha önceki laptop ile kıyaslayınca bunu bariz hissediyorsun.
    Toshibanın herhangi bir ısınma problemi yok ayrıca çok sessiz bir fanı var.
    Güç yönetimi HP'ye oranla çok daha başarılı(bir alt model HP ile kıyaslayarak yazıyorum)
    Ancak minik bi öneri vermek gerekirse şarj süresini dert etmiyorsan 1389$+kdv'ye packardbellin bir modeli var vatan'da 4200 rpm ama genede bakmaya değer.
    Uzun lfın kısası bence TOSHIBA:)
    Bu arada ses kaliteside Toshinin harika sölemedi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mighty666 -- 23 Ocak 2006 21:37:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion Notebook [Hediyeli]
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.İnce eleyip sık dokuduk bilgisayarcı arkadaşımla.Bazı konularda toshibayı yetersiz bulduğum için HP EK970EA PAVILION DV4254EA CENTRINO 1.7GHz 512MB 60GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR da karar kıldım kısmetse 1 haftaya kadar gelicek.Umarım hayırlı olur.

Toshiba diyen arkadaşlar toshiba eski toshiba değil ithalatçısı fazla olunca bir çok firma aynı markada dğeişiklikler yaparak yeni bir model gibi satışa sunuyorlar tuhaf bir mesele yani..

Önerileriniz için teşekkür ederim.
  • Boşver Toshibayı HP'yi. ACER daha güzel.
  • HP yi aldım artık..Acer düşünmedim hiç. ;Acer Laptopun kalitesine diyecek bişey yok ama servis olarak sıfır.
  • ekranlarını kıyaslama sansı bulabıldın mı
  • Pek inceleme kıyaslama fırsatım olmadı ama bilgisayarcı arkadaşın dediği HP nin ekranının daha kaliteli olduğu.Toshiba eskisi gibi değil deniyor bir çok yerde.Bu benim duyumum.Ama hp tamamen orjinal.Arkadşaım sonuçta toshiba satışıda yapıyor.İkiside hemen hemen yanı fiyat.İyi olsa eminimki toshiba önerirdi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 23 Ocak 2006 23:35:22 >
  • iki markanında fiyat performans açısından iyi olmadıklarını düşünüyorum......

anacak ikisi arasaında bir seçim yapacak olsam kesinlikle TOSHİBA....
  • forza hp!

dogru seçim yapmışın için rahat olsun...
  • aramıza hoşgeldin arkadaşım umarım laptopu sorunsuz olrak uzun yıllar kullanırsın....
  • toshibadan vazgeçme pahalıdır ama iyidir
  • hp mantıklı seçim bende dv4266 var çok memnunum güle güle kullan
  • güle güle kullan. bence herkes toshibayı gözünde fazla büyütüyo.
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilek temennileriniz için :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmelcan

TOSHIBA DAN ŞAŞMAYIN ARKADAŞLAR, PARAM OLSA TOSHIBA ALIRIM. HIC TOSHIBA ALIP DA PROBLEM YAŞAYAN DUYDUNUZ MU. AMA BEN MADDI NEDENLERDEN ACER ALACAGIM HERALDE....

Şu an Satellite serisi kullanıyorum Toshibanın,problem yaşamaz olurmuyum yaşadım önce HDD dem değişti,sonrada CD-ROM um.Yinede cihazımdan çok memnunum.Bende yeni bir cihaz arayışı içersindeydim.Toshiba ağırlıklı kararım ama kesin karar vermiş değilim..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.