Şimdi Ara

HP PAVILION DV 5 1040 (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.506
Cevap
4
Favori
116.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dokumatik ses tuşlarının takılmasından dolayı makinesini servise gönderen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: palmiye8333

Dokumatik ses tuşlarının takılmasından dolayı makinesini servise gönderen var mı ?

2 gün önce dayıma 1130 et modelini aldık sıfır laptopta bile ses tuşlarında takılma oluyordu.ben açıkçası hp nin yeni kasalarını beğenmedim.
  • merhaba arkadaslar ağustos ayından beri dv5 1040et kullanıcısıyım.. makinaya xp yükledim bayağı uzun bi süre kullandım fakat istediğim performansı bir türlü alamadım. şimdi tekrar vistadayım.. vistada güzel ama . bazı arkdaslar 64 bit yüklemişler sanırım. bilgisayarın performansı nasıl oluyor acaba bilgi verebilirler mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: palmiye8333

Dokumatik ses tuşlarının takılmasından dolayı makinesini servise gönderen var mı ?

Benim makinada aldığımda takılma yapmıştı. Güncel sürücüleri yükledikten sonra düzeldi.
  • arkadaşlar yaridmmm bios update yapiyodum ama yüklerken dondu öle kaldı bi 20 dakikadir falan öle %75 i yüklenmiş görünüyoru ama makineden acayip bi fan sesi geliyo ve mouse falan oynamiyor kapatmayi deniyeyimmi yoksa ne yapayim cd rom basinca açılıyo ama mouse oynamiyor işlem ışıgıda yanmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canawar_ -- 20 Aralık 2008; 19:48:34 >
  • canavar sen nasıl bir insansın anlamadım ha
  • neden öle dedin :D

şöle bişi yaptım power tuşunada bassam kapanmadi bende fişden çekip pilini çıkardım intihar gibi bişi dimi ama şuan açtim ve çalışıyor bios versionuda yeni yüklediğim görünüyor inşallah bi problem olmaz şimdilik normal gözüküyor valla ecel terleri döktüm laptopdaki dosyalar HD bi biçimde film şeriti gibi gözümün önünden geçti :D
  • Up
  • Bugün bilgisayarımı Vatan'a verdiğimden beri 40. günüm oldu. (Arada bir gece aldığımı saymazsak.) Optik sürücü hiçbir şekilde çalışmıyordu. Vatan'a verdim, yaklaşık 3 hafta sonra geldi laptop. Akşama doğru mesaj geldi, gittim aldım makineyi hatta orda da bir DVD takıp denedik bir problem yoktu. Ancak eve vardıktan sonra sürücünün Blu-Ray desteklemediğini farkettim. :( TSScorp gibi bişey yazıyordu donanım adında . Önceden Optiarc'tı galiba. Vatanı aradım servis dışı diyordu. Ertesi gün aradığımda getirin bi bakalım dediler. Gittim bir iki laf söyleyecektim ama bizimle alakası yok HP servisinden kaynaklanıyor dediler. Onu verdiğimden beri hala bekliyorum.
  • ya arkadaslar ben laptoptan ethernetle internete baglanmaya calisiyorum yaklasik 5 dk kadar bagli kalıyorum sonra hoopp sınırlı baglantı diyo ve kopuyo netten.ip yi elle yazmaya denedim fakat yine ayni sonucu aldim.bi de arti olarak zoom x5 yani 4 portlu ile diger ethernetten baglaniyorum hem de ip cakismasi diyoo elle girdigimde. yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korrrcan -- 25 Aralık 2008; 22:57:21 >
  • Arkadaşlar 9600mGT derneğimiz kurulmuştur.Katılımınızı bekleriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_28679178/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar 9600mGT derneğimiz kurulmuştur.Katılımınızı bekleriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_28679178/tm.htm

Hayırlı olsun
  • Aşağıda daha önce belirtmiş olduğum sorunla ilgili uzun süre serviste bekleyen bilgisayarımın sorunu çözüldü diye teslim ettiler, sorunun çözülmediğini anlayıp tekrar servise verdim ve 30 iş gününü aştığı için para iadesi talep ettim.
    9 ocaktan sonra yatıracaklarmış inşallah paramı.
    4440307 numaralı telefondaki konuştuğum arkadaşlar ise gerçekten inanılmazdı !!!

HP' nin business serisinden başka bir makinesini sanırım asla almayacağım.

IBM ideaPad ya da Asus'un bir makinesini alacağım galiba.

Mutlu yıllar.

quote:

Orjinalden alıntı: pasmanika

quote:

Orjinalden alıntı: ahbecan

quote:

Merhaba,

Bende dün gece BIOS güncellemesi yaptım fakat o dakikadan itibaren bilgisayarın FANı yüksek sesle durmadan çalışıyor.

Ne yapabilirim? Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

1- Biosa girin. Fan seçeneğini kapatıp PC yi açın. Fanın çalışmaması lazım. (Çalışıyorsa HP servisi arayın.)

2- Fan çalışmıyorsa tekrar biosa girip fanı aktif yapın ve PC yi açın. Fanın devri normale döndüyse sorun halloldu demektir. Yüksek devirle çalışmaya devam ediyorsa yine HP servisi arayın.

Önerim bu. Belki işe yarar.

Edit: İmla

Sen söyleyene kadar BIOS da fan ayarını bulamamıştım. Şimdi buldum, kapattım. Fakat şimdi de çok sık devreye girmeye başladı fan :S

kafayı yicem, niye kaşınıp BIOS güncellemesi yaptım ki..

• Geçmiş olsun. Türk yabancı marka farketmiyor. Teknik servislerin büyük bir bölümü gereken hizmeti veremiyor. Personelin çoğu eğitimsiz, müşteriyle nasıl konuşulur bilmiyorlar. Bilgisizler, en temel bilgiden, günceli takipten yoksunlar. Öyle insanlarla karşılaştım ki yoldan geçerken çevrilmiş izlenimi veriyor. Maliyeti, kalitenin önüne koyan firmalar uzun dönemde muhakkak kaybedecekler.

quote:

Aşağıda daha önce belirtmiş olduğum sorunla ilgili uzun süre serviste bekleyen bilgisayarımın sorunu çözüldü diye teslim ettiler, sorunun çözülmediğini anlayıp tekrar servise verdim ve 30 iş gününü aştığı için para iadesi talep ettim.
    9 ocaktan sonra yatıracaklarmış inşallah paramı.
    4440307 numaralı telefondaki konuştuğum arkadaşlar ise gerçekten inanılmazdı !!!

HP' nin business serisinden başka bir makinesini sanırım asla almayacağım.

IBM ideaPad ya da Asus'un bir makinesini alacağım galiba.

Mutlu yıllar.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ahbecan

quote:

Merhaba,

Bende dün gece BIOS güncellemesi yaptım fakat o dakikadan itibaren bilgisayarın FANı yüksek sesle durmadan çalışıyor.

Ne yapabilirim? Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

1- Biosa girin. Fan seçeneğini kapatıp PC yi açın. Fanın çalışmaması lazım. (Çalışıyorsa HP servisi arayın.)

2- Fan çalışmıyorsa tekrar biosa girip fanı aktif yapın ve PC yi açın. Fanın devri normale döndüyse sorun halloldu demektir. Yüksek devirle çalışmaya devam ediyorsa yine HP servisi arayın.

Önerim bu. Belki işe yarar.

Edit: İmla

Sen söyleyene kadar BIOS da fan ayarını bulamamıştım. Şimdi buldum, kapattım. Fakat şimdi de çok sık devreye girmeye başladı fan :S

kafayı yicem, niye kaşınıp BIOS güncellemesi yaptım ki..

• Up
  • Merhaba arkadaşlar bende de dv7 1080 var ancak ben şu Touch Pad deki sürükleme alanını bir türlü çalıştıramadım

nasıl yaparım yardımcı olur musunuz tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SeRDeNGeÇTi_

Bugün bilgisayarımı Vatan'a verdiğimden beri 40. günüm oldu. (Arada bir gece aldığımı saymazsak.) Optik sürücü hiçbir şekilde çalışmıyordu. Vatan'a verdim, yaklaşık 3 hafta sonra geldi laptop. Akşama doğru mesaj geldi, gittim aldım makineyi hatta orda da bir DVD takıp denedik bir problem yoktu. Ancak eve vardıktan sonra sürücünün Blu-Ray desteklemediğini farkettim. :( TSScorp gibi bişey yazıyordu donanım adında . Önceden Optiarc'tı galiba. Vatanı aradım servis dışı diyordu. Ertesi gün aradığımda getirin bi bakalım dediler. Gittim bir iki laf söyleyecektim ama bizimle alakası yok HP servisinden kaynaklanıyor dediler. Onu verdiğimden beri hala bekliyorum.
    Nasıl yani orjinalinde blu-ray de destekleyen sürücü yerine sadece DVD-RW destekleyen TSS (Toshiba-Samsung corparation) sürücü mü takıp yolladılar.yani donanımı downgrade ettiler...

Bu bir skandaldır.... Hemen hakkınızı arayın....

• laptobum geçen hafta 1,5 metre yükseklikten paldır küldür düştü, pil fırladı, arkadaki wireless kabı fln yerinden çıktı, allah gitti derken, 1 haftadır kullanıyorum hiç bir sorunum yok, çizilmedi bile ekran veya başka bi yeri sadece ayakları yamuldu biraz ezildi o kdr. Çok şükür ucuz atlattım yani
  • arkadaslar bende dv serisi ile samsung r560 arasinda gidip gelmekteyim. Iki tane sorum olacak;

1. Dv serileri cin yapimimidir? Sundan soruyorum Hp'nin monitorleri genelde cek-cunhuriyeti mali

2. Servise giden urunlerde degisim saglandiginda geriye gonderdikleri urun sifir acilmamis kutulu olarak mi gelmekte yoksa gonderilen kutuya ellerindeki dv serisi laptopu koyup mu gondermekteler?

Simdiden yardimi dokunabilecek arkadaslara tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sargeal

arkadaslar bende dv serisi ile samsung r560 arasinda gidip gelmekteyim. Iki tane sorum olacak;

1. Dv serileri cin yapimimidir? Sundan soruyorum Hp'nin monitorleri genelde cek-cunhuriyeti mali

2. Servise giden urunlerde degisim saglandiginda geriye gonderdikleri urun sifir acilmamis kutulu olarak mi gelmekte yoksa gonderilen kutuya ellerindeki dv serisi laptopu koyup mu gondermekteler?

Simdiden yardimi dokunabilecek arkadaslara tesekkur ederim.

1. sorunuza akşam evde bakabilirim. Servisle değişim konusunda şimdiye kadar muhatap olmadım. Umarım bundan sonra da olmam.

Eğer oyunlara meraklı iseniz Samsung NP-R560 bir adım önde DDR3 9600M GT ye sahip. Ayrıca sistem belleğinin de DDR3 olması performansı nasıl etkiler araştırmak lazım. Sitesinde bazı özellikler ülkeye göre değişebilir diyor. (Web kamerası, blu-ray rom, wireless N vb)
    http://www.samsung.com/tr/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=notebookcomputers&subtype=rseries&model_cd=NP-R560-AS01TR&fullspec=F

İki linkte incelemesi var.

http://www.pclabs.com.tr/2008/11/03/centrino-2-platformunda-samsung-r560/

http://www.notebookcheck-tr.com/Samsung-R560.11313.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbecan -- 6 Ocak 2009; 17:44:16 >

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.