Şimdi Ara

hp pavilion dm3t kullanan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bugun bu notebooku gordum ve tasarimi cok hosuma gitti. acaba bu bilgisayari kullananlar yorum yapabilir mi? almayi dusunuyorum da. islemci hizi, ekran karti, sarj suresi vs nasildir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 18 Şubat 2010; 19:08:57 >

• buyrun hocam burdaki arkadaşlar en iyisni bilirler bnce
    http://forum.donanimhaber.com/m_37238172/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 18 Şubat 2010; 18:44:26 >
  • bu arada benim baktigim dm3t.

core 2 duo 2.2 GHz sp9300 islemci var enimkisinde. bu verdigin linkyeki model cok daha dusuk.
  • Sen o modelin linkini versen? Bence iyi olur!Sence? :)

Ben dm3 1010et kullanıyorum.. 1.3 gHZ ama oldukca memnunum... gHZ larda takılı kalmamak lazım fazla.. :) Sanırım yabancı siteden baktın sen... Uygunsa tabi al... Ama dm3 serisi olarak iyi bence...

Senin dedigin model bu sanırım... Kasa aynı..!

www.istanbulbilisim.com.tr
    DM3T-1000 Pavilion Hp Notebook
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DM3T-1000-HP-DUNYASI,11815.html

Ekran Kartı : NVIDIA GeForce G 105M 512 MB Paylaşımsız Ekran Kartı, Intel Core 2 Duo 1066 MHz. 2.26 GHz 6 MB Cache Bellek SP9300 İşlemci, 3 GB DDR2 800 Mhz. (Max.4 GB) Ram

gerisi aynı... Eksisi Ram ddr2 bizdeki ddr3, HDD 5400 RpM bizdeki 7200... DVD surucu dde opsiyonel deniyo, yanında varmı bilmem..Cunki kimi modelde verilmedigini ayrıyetten satıldıgını duydum...
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrpeker -- 18 Şubat 2010; 21:35:27 >

• evet benim baktigim da bu

simdi ram ve hdd dusuk olabilir ama islemcisi de bariz daha guclu. sizce deger mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 18 Şubat 2010; 23:00:48 >
  • O fiyata degmez bana kalırsa! O fiyatda bulduysan... Bizimkiler turkcell veriyor... 2nci el forumunda bak veya satıs sitelerine... en asagı 1300 e felan gormustum en son...
    Gene de sen bılırsın..Ama bi ıslemcıısı yuksek dıye de verılmez bence o para! Hem benım konuuy bı ıncele..Kucuk dev dıyorlar bu yenı ıslemcı ıcın.. Ve bendee performansından memnunum...
  • islemcisine baktim da sizinkiler 159. sirada. bu ise 43. sirada. arada baya bi fark var. benim suan kullandigim baya yavas notebook'un bile islemcisi 190. sirada. alip da yavas calismasindan korkuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp mi, lenova mı?
    geçen yıl açıldı
    HP Compaq Mini 110 Alsam Mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallahi o sırada oldugunu sanmıyorum..! Olsa da performansından ben oldukca memnunum... Call of Duty MW2 mi oynamayı dusunuyosun? yada ne yapxaksın? Senınkı de ıslemcı dısında aynısı... 3g ram bı de..
  • sonucta oyun falan oynamiyorum ama bilgisayarin da hizli olmasini istiyorum. limewire, itunes, internet gibi programlarda bilgisayarda herhangi bir yavaslama olsun da istemiyorum. en cok da klasorler arasi geciste yavaslama olmasin istiyorum.
  • istanbul bilişimdeki bilgiler doğruysa DM3t olan modelde ekran 1280x800,pil ömrü 2-3 saat,dvd rw opsiyonel

dm3 1010et modelinde ise ekran çözünürlüğü 1366x768,pil ömrü 6-7 saat ve dvd rw standart,standart derken USB external fakat kutudan çıkıyor

DM3t olan model işlemci ve ekra kartı açısından üstün,fakat ekran çözünürlüğü,ddr2 ram ve batarya ömrü açısından 1010et den alt seviyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 19 Şubat 2010; 10:47:07 >
  • sizce hangisini almak daha mantiklidir? sonucta 1.2ghz islemci de baya yavas kacar gibi geliyo bana.

peki dm3t modeli ddr3 ram destekliyor mu? eger destekliyorsa dm3t almak daha mantikli olur sanki.
  • ddr2 slota ddr3 ram takamazsınız malesef,yapıları farklı

piyasada dm3 1010et olan model 1100-1200 tl aralığında garantili bulunabiliyor,bu forumda bir arkadaş 1050 tl ye satmıştı 2.el bölümünde sıfır garantili olarak,ayrıca 1010et olan modelde 3G ve simkart girişi var ve + olarak usb dvd-rw yanında veriliyor,pil süreside nerdeyse 2 katı,bunları gözönüne alınca 1850 tl gibi bir rakama dm3t olan modeli almazdım.1010et deki SU7300 işlemci küçümsenecek bir işlemci değil,1080p videolarda dahil çoğu uygulamada yeterli gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 19 Şubat 2010; 11:21:28 >
  • peki hp probook 5310m nasildir? onda ek olarak ddr3 ram ve 7200rpm harddisk var.

http://www.canbilisim.com/?urun-detay_34862_HP_5310m_VQ470EA_Notebook.html

arkadaslar suan kullandigim bilgisayarda amd turion 64 ML-34 (1.8GHz, 1MB L2 cache, up to 1600MHz system bus) islemci var. sizce dm3 alirsam hiz farkini hisseder miyim?
  • dm3 tede ddr3 ram ve 7200 rpm disk var

fiyatı illa yüksek cihaz arıyorsunuz sanırım
  • Evet o cihazda sadece 320 HDD var ve islemcisi yuksek 2.2 felan... Baska da extrası oldugunu sanmıyorum aksine dm3'un vardır... Eglence bilgisayarı olması babında...
    Saygılar
  • ben de zaten eglence bilgisayari ariyordum. bilgisayarda dolasirken keyif alayim istiyorum. acaba ne gibi ekstra ozellikleri var??
  • HP MediaSmart Suite var, Windows Media center var, Saatler boyu ücretsiz oyun sağlayan HP Games Console var... Bunları incelemeni isterim
    HP MediaSmart Suite clok guzel ve kullanıslı bir uygulama winamp veya benzeri birsey kullanmıyorum vallahi...

http://www.youtube.com/watch?v=5_eBAMPGUuI

http://www.youtube.com/watch?v=ECXV9ECVV5Y&feature=PlayList&p=7A4FE59689F7741B&playnext=1&playnext_from=PL&index=1

• simdi istanbul bilisime baktim ama oradakinin islemcisi daha kotu. hepten celiskide kaldim simdi. oradakinin islemcisi su4100.
  • dm3 1010et al derim!!! dusunme daha fazla senin icin daha karısıklık olıur..
    Saygılar
  • tesekkurler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.