Şimdi Ara

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.450
Cevap
29
Favori
457.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srdrpeker

Tamer abi lightscribe ozelligi nedir tam olarak?Ciddi anlamda bilgim olmadıgından soruyorum...

Ve ram'lardan cevap geldi satıcıdan... 1066 2 gb DDR3 rammiş.. Benim Dm3'de sanırım sorunsuz kullanabilirim dimi?

lighscribe ,laser teknolojisiyle yine lightscribe özelliği taşıyan boş cd dvd lerin üst yüzeyine resim veya yazı basabilme yöntemi

ram ler uyar serdar

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 24 Şubat 2010; 22:00:47 >

• Anladım abi arastırmadıgım icin bilmiyordum sagolasın...

Alıyorum ozaman abi 50 liraya...Sıfırmış yurtıdısından spotmus..Diger 60lira olanda aynı sonucta fark yoktur aralarında 1333 ve 1066 olmaları dısında...
    Tesekkurler
  • selam,
    Bugun tv den hd film seyredebilmek için bir hdmi kablo alıp dm1 i tv ye bağladım. Bir adet de film kopyaladım hard disc e. Sanırım 720p bir filmdi.
    önce gom player indirip onunla denedim. Görüntü hızlı aktığında kesintiler oldu. (hem ses hem de görüntüde).. daha sonra da KM player kurup denedim. Bu sefer de sesle görüntü senkronize gitmedi.
    Hd film seyretmek için hangi programı öneriyorsunuz?
    720p bir film seyrederken zorlanıyorsa 1080p hiç denememek mi lazım?
    Henüz hiçbir driver güncellemesi yapmamıştım. Acaba ekran kartını güncellesem bir faydası olur mu?

Gelecek bilgi ve öneriler için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saltuque

selam,
    Bugun tv den hd film seyredebilmek için bir hdmi kablo alıp dm1 i tv ye bağladım. Bir adet de film kopyaladım hard disc e. Sanırım 720p bir filmdi.
    önce gom player indirip onunla denedim. Görüntü hızlı aktığında kesintiler oldu. (hem ses hem de görüntüde).. daha sonra da KM player kurup denedim. Bu sefer de sesle görüntü senkronize gitmedi.
    Henüz hiçbir driver güncellemesi yapmamıştım. Acaba ekran kartını güncellesem bir faydası olur mu?

bs player kullanıyorum ve k-lite codec pack 5.3.5 sürümü kurulu,720p ve 1080p lerde en ufak bir takılma ve senkron sorunu yok,ekran kartını güncellemeden önce de sorunsuz izliyordum sizdeki filmlerin formatı nedir ? mkv,dxva,avc ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 24 Şubat 2010; 23:55:26 >

• aynen bsplayer ve k-lite codec pack herşeye yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

Arkadaşlar ilgilenen olursa elimdeki LG USB DVD-RW yi satıyorum,20x dvd-rw ve cd dvd yüzeyine baskı yapabilen lightscribe özellikli

http://forum.donanimhaber.com/m_38040138/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38040138

Garanti durumu ve kutu vs ne alemde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Arkadaşlar ilgilenen olursa elimdeki LG USB DVD-RW yi satıyorum,20x dvd-rw ve cd dvd yüzeyine baskı yapabilen lightscribe özellikli

http://forum.donanimhaber.com/m_38040138/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38040138

Garanti durumu ve kutu vs ne alemde ?

garantisi devam ediyordur ama taşınırken kutu fatura kayboldu,garantisiz oluyor bu durumda.1 yıldır sorunsuz kullanıyorum,satıpta kısa sürede arıza çıkarsa da geri alırım

• quote:

quote:

selam,

bs player kullanıyorum ve k-lite codec pack 5.3.5 sürümü kurulu,720p ve 1080p lerde en ufak bir takılma ve senkron sorunu yok,ekran kartını güncellemeden önce de sorunsuz izliyordum sizdeki filmlerin formatı nedir ? mkv,dxva,avc ?

.MKV uzantılı filmdi...

• quote:

.MKV uzantılı filmdi...

benim indirdiğim filmlerin de %95 i mkv,hem 720p hem 1080p de takılma senkron sorunu yaşamadım.bs player ve k-lite 5.3.5 kurun deneyin
  • bende almayı düşünüyorum gerçekten cok güzel bilgisayar
  • Media player classic de sorunsuz oynatıyor
  • ilginiz için teşekkürler, akşam eve gidince ilk iş deneyeceğim...
  • quote:

selam,

selam

Bende k-lite codec pack ve bs player ikilisi ile sorunsuz izliyorum.

• vlc player kullanmaktayim ben sadece =) ozledim netbookumu servisten gelemedi gitti =)
  • Merhaba,

Ben de yakın zamanda dm1 alarak aranıza katıldım, genel olarak çok memnunum ancak sinir bozucu bir sorun var ve bir türlü çözemedim.

3G bağlantısı sinyalin yüksek olduğu yerlerde bile, birden modem sanki yerinden çıkarılmış gibi birkaç saniyeliğine ortadan yok oluyor ve dolayısıyla bağlantı da gidiyor, sonra da yeniden takılmış gibi tekrar geri geliyor. tabi hp connection manager "bağlantı kesildi" ve hp wireless assistant da "Kapalı" uyarısı geliyor sonra tabi tekrar donanım bulunmuş gibi geri geliyor. sonra da mecburen tekrar bağlanıyorum. mesela bağlanıp hiç bir şey yapmayınca en fazla yarım saat sonra bağlantı kopmuş oluyor.

Ne yaptıysam kurtulamadım bu problemden sizlerde de böyle şeyler oluyor mu?

Şu ana kadar denediğim yöntemler,

tüm yeni sürücüleri yüklemek
    işletim sistemini tekrar kurmak
    64 bit işletim sistemi kurmak
    güç ayarlarından bu cihazın güç tasarrufuna izin ver seçeneğini kaldırmak
    conneciton manager ve wireless assistant'ı kaldırıp sadece windows'un bağlanma seçeneklerini kullanmak
    Gateway'in sürücülerini yüklemek(çalışmadı)
    wireless ve bluetooth'u kapalı olarak kullanmak

Acaba yeni sürücülerle düzelir mi bilemiyorum, bilgisayarı servise vermek de bir ihtimal ama, "arıza bulunamadı" diye 30 gün sonra geri yollamalarından korkuyorum.

• @hedelek

3G sürücüsünü,wirelles asistanı ve connection managerı kaldırıp aşağıda verdiğim son güncel sürücüleri sırasıyla kurup bi denermisiniz.Daha önce HP mini 110c modelinde kurulum sıralamasının çok önemi vardı,belki dm1 de bu şekildedir.3g yi bende kullanıyorum fakat kopma vs yaşamadım

1- Gobi2000 driver
    ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp45501-46000/sp45978.exe

2-wirelles asistan
    ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp45001-45500/sp45222.exe

3- connection manager
    ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp46501-47000/sp46730.exe

• Ah şu alete nasıl wireless n ve çoklu dokunmatik koymamışlar delirmemek elde değil, artık en uyduruk modellerde bile standart
  • arkadaşlar pcmci kartı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tas7035

Ah şu alete nasıl wireless n ve çoklu dokunmatik koymamışlar delirmemek elde değil, artık en uyduruk modellerde bile standart

touchpad e oldum olası ısınamamış biri olarak çoklu dokunma olmaması çok sorun yaratmıyor açıkçası wirelles N içinde hiç ihtiyaç hissetmedim,benim için bir artısı yok,internette G nin 54mpbs hızı zaten fazlasıyla yetiyor

quote:

Orijinalden alıntı: denizk.

arkadaşlar pcmci kartı var mı?

PCMCIA yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 26 Şubat 2010; 11:39:12 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.