Şimdi Ara

HP Pavilion A6215 (GX656AA) bimeks nasıl pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bimeksin yaptığı kampanya ile bu sistemi komple 875dolar +kdv ye geliyor tavsiye edermisiniz ekran kartı anakart olarak hızı oyun için genel olarak nasıl bir sistem ve çok küçük bir kasa kullanılmış aldığımda elimdeki ses kartını kasaya takıp çalıştırabilir miyim ekranı çok şık duruyor
    teşekkürler
    http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=14858&promotionId=558&ref=007.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekkir -- 1 Nisan 2008; 18:29:03 >

• Markalı pc asla önermem kazık yemiş olursunuz

AMD Athlon 64 X2 4400+ (2.3 GHz) 940pin-D.Core 134,38 YTL
    ECS A780GM-A Black /DDR2 1066 S+GL+RAID+16X 940pin 135,93 YTL
    Kingston 1 GB 800 MHz DDR2 RAM CL5 2adet 77 YTL
    Samsung DvdRw 20X(+,-)Dual SIYAH SATA S203B 39,37 YTL
    Seagate 250 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ 101,94 YTL
    Asus TA-863 350W ATX Kasa (Siyah)92,68 YTL
    TOPLAM: 582 YTL

http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15367
    monitör olarak da bunu alırsınız daha şekil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkaris -- 1 Nisan 2008; 18:37:06 >

• bimeksin indirimi ile uygun gibi geldi fiyatu sadece monitöe 400 lira onun yanı sıra kasa 800 küsürlerde iken ekran kartı dışında sanki alınabilir gibi geldi bir danışayım dedim full olduğu için
  • hocam oldukca kötü diye bilirim üzülüerek ama monitör klavye maouse dvd vs herşey dahil fiyat fena deil gibi.

Ama güncel oyunları oynamakda oldukca zorlanır. Crysis i acıcanı bile sanmıyorum.

800 FSB anakart mı kaldı yau..

Siz max bütcenizi verin hocam yardımcı olucaklardır elbet.
  • şöyleki yeni bir pc gibi bir niyetim yoktu taki yakınımdan kampanyayı duyana kadar kasanın küçük oluşu özellikle monitörü falan fiyatıda birçok yere göre uygun olunca benimkini satıp az birşeyler ekleyip alabilirm dedim ama iyi değil diyorsanız....
  • hocam ewt monitör güzel ama dahili parcalar oldukca geçmişte kalmış ürünler.. almayın bencede
  • peki çok teşekkürler bir an iyi bir markanın güzel bir fırsatı diye düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion Notebook [Hediyeli]
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.