Şimdi Ara

hp pavilion 6187eu Bilgisayar'da bir gariplik var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, notebookum hp pavilion 6187eu. makinem özelliklerine göre çok yavaş kalıyor,öyleki winamp açılırken bile hdd full çalışıyor.disk birleştirme ve temızleme işlemlerini sürekli yapıyorum ama sonuç değişmiyor.ayrıca başka benım işletim sistemim xp mce başka bir versiyon kurunca hatalarla karşılaşıyorum en son servise yollamak zorunda kaldım.recovry bolumu bıle hata verdi.sizce ne yapmalıyım yorumlarınızı beklıyorum. iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerx -- 22 Ocak 2007; 15:53:47 >

• Sağlam bir antivirüs proğramı kullan. Girdigin sitelerden kaynaklanan bir sorun olabilir. Ayrıca bilgisayarının daha hızlı ve sorunsuz çalışması için imzamda yer alan sitemdeki proğramlar bölümüne bir gözat derim.
  • Muhtemelen güvenlik seviyesi düşük bilgisayarınızda içerikleri zarar verebilecek web sitelerine girdiğinizden oluyor. Sağlam bir anti-virüs yazılımı işinizi görecektir.
  • cvplar için teşekkürler umarım hallolur.... açıkçası işletim sistemimdende memnun deılım xp pro yukluyorum driverlar hata veriyor napabılırım? dısk bolmede yapamıyorum wındows ızın vermıyor bolen arkadaslar varsa bı çözüm....
  • berberx diskbölme mevzuunda ben de dertliyim, partition magic 8.0 vardı daha önce başka bilgisayarlarda iş görmüştü ama bunda çalışmıyor. bi yol bulabilirsen PM at ben bulursam ben de sana yazayım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Bilgisayar ve AUTOCAD Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.