Şimdi Ara

HP P1102W mi Xerox 3116 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lazer yazıcı almayı düşünüyorum. suan 150 - 200 tl civarları buldugum su iki ürünü degerlendirmeye aldım sizce nasıldırlar toner dolumları, baskı adetleri açısından fikirlerinizi ve tavsiye edebileceginiz muadil başka ürünler varmıdır. Paylaşırsanız sevinirim...
    Sizce hangisi --- HP P1102W mi Xerox 3116 mi ? ---

• Dostum mono lazer yazıcı olarak sana tavsiyem Brother HL-2040 modelidir.Toner dolumu çok kolaydır.

Bitmeyen Tonerli Brother HL 2040 (Mono Lazer Yazıcı)
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=Bitmeyen-Tonerli-Brother-HL-2040-Mono-Lazer-Yazici&auction_id=874465

Toner full dolu geliyor.İçerisinden 3 dolumluk toz çıkıyor.Toplamda 10.000 baskı alma imkanın oluyor.Karar senin.
  • Kullananların fikir ve yorumlarını bekliyorum. Öneride bulunacak başka kimse yokmu...
  • Ben HP 1102w aldim bu gun. Wireless olmasindan dolayi arada kaldim. Almadan once kartus dolumunun yapilabildigini ogrendim, bu isle ugrasan bi yeri arayip sordum. Ben cok baski yapacak birisi degilim. Dedigim gibi benim almami saglayan wireless olmasiydi, evde üç bilgisayar var ve kablo tak cikar derdi ile ugrasmak istemememden kaynakli. Tek gunluk deneyim ile bu kadar yazabiliyorum :)
  • Brother 2040 al hem baskı adedin daha fazla olur hem dolumun cok rahat ve ucuz olur. Ki mono lazerlarin arasındaki en iyi ürünlerden birisidir.
  • iki yazıcıda oldukça iyidir dolumlarıda yapılıyor sıkıntısız.baskı açısından 3116 nın kapasitesi daha çoktur aynı zamanda chipsiz bi model ve tüm parçaları da piyasada bulunuyorwww.ayazshop.com da oldukça uygun fiyata var.samsung 1710 ile aynı toner zaten .dolumlarıda çok basit.1102 de 85a toner kullanıyr.onun toneride basittir.435 ile tüm parçaları uyumlu.chip değişimi oluyor bu modellerde oda zaten yine 435 ile aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elgin05

iki yazıcıda oldukça iyidir dolumlarıda yapılıyor sıkıntısız.baskı açısından 3116 nın kapasitesi daha çoktur aynı zamanda chipsiz bi model ve tüm parçaları da piyasada bulunuyorwww.ayazshop.com da oldukça uygun fiyata var.samsung 1710 ile aynı toner zaten .dolumlarıda çok basit.1102 de 85a toner kullanıyr.onun toneride basittir.435 ile tüm parçaları uyumlu.chip değişimi oluyor bu modellerde oda zaten yine 435 ile aynı.

Hocam bu 435 dediginiz kartuş 35A mı? yoksa başka bir şey mi kast ettiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XEROX 3140 Nasıldır !!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

quote:

Orijinalden alıntı: elgin05

iki yazıcıda oldukça iyidir dolumlarıda yapılıyor sıkıntısız.baskı açısından 3116 nın kapasitesi daha çoktur aynı zamanda chipsiz bi model ve tüm parçaları da piyasada bulunuyorwww.ayazshop.com da oldukça uygun fiyata var.samsung 1710 ile aynı toner zaten .dolumlarıda çok basit.1102 de 85a toner kullanıyr.onun toneride basittir.435 ile tüm parçaları uyumlu.chip değişimi oluyor bu modellerde oda zaten yine 435 ile aynı.

Hocam bu 435 dediginiz kartuş 35A mı? yoksa başka bir şey mi kast ettiniz.

435 yani 35a toner aynısı farklı birşey değil

• Brother düşünürseniz Muadil ve Orijinal birer tane toner ile birlikte fiyatı sitemizde (havale ile) KDV Dahil 231,54 TL dir.

http://www.toner.web.tr/BROTHER-HL2040-LAZER-YAZICI-+-1-ADET-BROTHER-TN2025-SIYAH-BLACK-MUADIL-TONER-KARTUSU-GOLDOFIS-MARKA-pid-1105.html

HP 1102W model yazıcı da yine bir muadil toner ilavesi ile birlikte KDV Dahil 284,71 TL dir :

http://www.toner.web.tr/HP-LASERJET-PRO-P1102W-LAZER-YAZICI-+-1-ADET-HP-85A-CE285A-SIYAH-BLACK-MUADIL-TONER-KARTUSU-GOLDOFIS-MARKA-pid-1110.html

Sitemizde yazıcı ürünlerinde ve diğer ürünlerde ne kadar alışveriş yaparsanız yapın sabit kargo ücreti uygulanmaktadır.

Saygılar
    KartusWebTR

• Merhaba,

eğer Hp 1102 düşünüyorsanız,yeni getirmiş olduğumuz dolan toner sistemi ile toner dolumlarını sorunsuz bir şekilde yapabilir ve binlerce baskı alabilirsiniz.Dolan tonerlerin kullanımı oldukça basittir.Tonerin bir tarafında dolum tıpası diğer tarafında ise atık tıpası bulunmaktadır.İlk defa dolum yapacak kişi bile kolaylıkla dolumunu gerçekleştirebilir.Dolan tonerli yazıcılarımız için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.Saygılar.

http://dolantonerler.com/category/53/dolan-tonerli-yazicilar.html
  • merhaba arkadaşlar.bende hp p1102w modelini almak istiyorum,bilgiler verilmiş ama ben hem tam emin olmak için hem de yeni konu açmamak adına müsaadenizle sormak istiyorum:

1- toner chip'li mi? chip'li olması ne demek?avantaj mı dezavantaj mı?
    2- toner doldurulabiliyor mu? (çok önemli)
    3- dolum ücreti yaklaşık ne kadar?(doldurulabiliyorsa)

not: bugüne özel bi indirimim var hemen cevaplayabilirseniz sevinirim arkadaşlar,teşekkürler.
  • Toner chipli ama bunun bir mahsuru yok yeni chip alman ya da chip için yazılım yüklemen filan gerekmiyor.
    Tonerine dolum yapılabiliyor.Üzerinde gelen demo tonere de dolum yapabilirsin ama muadil toner alıp ona dolum yapman daha iyi olur demo toner de bazen sıkıntı olabiliyor.
    Dolumu dışarda yaptırmak istersen 20-25 liraa yaptırabilirsin.kendim yapacağım dersen dolum maliyeti 3 liraya filan gelir.Yarım kg toner tozu fiyatı 18-20 lira ve bununla 7 dolum yapabilirsin her 3-4 dolumda bir de drumu değiştirmen gerekir drum fiyatı da 7-10 arasında değişiyor.Parçalarının fiyatı da ucuzdur.
    Hp 1102'den memnun kalırsın seni pişman etmez sağlam yazıcıdır almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_yozcan

Toner chipli ama bunun bir mahsuru yok yeni chip alman ya da chip için yazılım yüklemen filan gerekmiyor.
    Tonerine dolum yapılabiliyor.Üzerinde gelen demo tonere de dolum yapabilirsin ama muadil toner alıp ona dolum yapman daha iyi olur demo toner de bazen sıkıntı olabiliyor.
    Dolumu dışarda yaptırmak istersen 20-25 liraa yaptırabilirsin.kendim yapacağım dersen dolum maliyeti 3 liraya filan gelir.Yarım kg toner tozu fiyatı 18-20 lira ve bununla 7 dolum yapabilirsin her 3-4 dolumda bir de drumu değiştirmen gerekir drum fiyatı da 7-10 arasında değişiyor.Parçalarının fiyatı da ucuzdur.
    Hp 1102'den memnun kalırsın seni pişman etmez sağlam yazıcıdır almanı tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim arkadaşım.siparişi verdim,merakla bekliyorum.gelince ve biraz kullanınca gözlemlerimi yazıcam...

• evet arkadaşlar nihayet yazıcım 2 gün önce geldi ve kullanmaya başladım.bu benim ilk yazıcım.gelmeden önce sanki dünyanın çıktısını alacaktım, şimdi çıktı alacak döküman aklıma gelmiyo:)

kablosuz özelliği gerçekten çok hoş.buradaki tavsiyelere uyarak bu yazıcıyı aldığıma çok memnunum.ayrıca baya da hızlı.okuldaki ve arkadaşlardaki yazıcıların bekleme süresinden daha kısa bir sürede çıktı veriyor.şimdilik bu kadar, kullandıkça yazarım.
    iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seboist -- 20 Nisan 2011; 21:21:10 >
  • hp p1102w yazıcısında toplam yazdırılan sayfayı nasıl görüyoruz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.