merhaba arkadaşlar.tonerimi kendim dolduruyorum.gittigidiyordan toz aldığım dükkan kapanmış sanırım.kışın 40 liraya 1 kg toner tozu alıyordum.şimdi satan dükkanların azlığından mıdır nedir.tozlar acayip pahalanmış yarım kg si 35 olmuş.önceki aldığımda universal almıştım sanırım gayet bomba şekilde çıktı alıyorum.şimdi herifler universaller olmaz p1005 e başka marka alacaksınız diye aşırı fiyat söylüyor sizce doğrumu gerçektten?p1005 için kilosu 40 liraya toz alacağım online adres gbiliyormusunuz??
bu üçü denediğim olumlu sonuç aldığım tozlardandır.
www.ayazshop.com tozda bu firmayı tercih edebilrsin veyawww.oliser.com ama ikisi arasında seçim dersenwww.ayazshop.com derim
cevaplar için elinize sağlık arkadaşlar.universal tozlarda sorun çıkmıyor değil mi bu hp p 1005 lerde???
hp nin 1005 modelinde bulunan toner için hp universal toz kullanılmaz. kullanılırsa soluk basar. o yüzden 35a ve 36a için farklı hp toner tozu satılır. sipariş verirken bunu göz önüne alarak sipariş verin.
hmm peki teşekkür ederim.
hp p1005 için 35a için.universal toner tozu gayet güzel kullanılıyor.arayan arkadaşların bilgisine.ben doldurdum.normal baskılar alıyorum.kilosuna 70 lira vermeye gerek yok 35 liralık universal da aynı işi görüyor
1005 TONER TOZU OLARAK KENDİNE HAS TOZU VARDIR DOĞRUDUR ANCAK HP GRUBUNDA ÇOĞU TOZ YANİ BUNA ÜNİVERSALDE DAHİL BİRBİRİNE UYAR İYİ ÇIKTI ALIRSINZ BURDAKİ İNCE NOKTA DOLUM YAPMADAN ÖNCE KARTUŞU SÖKÜP GÜZELCE TEMİZLEMEKTEN GEÇİYOR.TONER TOZLARINI UYGUN FİYATA BULABİLİCEĞİNİZ SİTE.