Şimdi Ara

hp notebook'ta ilginç arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi çalışmalar.hp notebook bilgisayarımın bazı zamanlarda (açılıştaki şifre girme işlemi dahil olmak üzere) klavye tuşlarının bazılarının basmadığını dikkat ettim, işin ilginç yanı bir süre sonra basmaya başlaması ve sorunsuzca çalışmayı sürdürmesi.bu hatayı tutarsız aralıklarda değişik zamanlarda yeni açıp kapamalarda yapması. bu konudaki yorumlarınız ne olabilir.teşekkürler

• tuslar tiklama omrune ulasmis galiba? boardi degistir.

• Biraz sert kullanmış olmalısın.Ondandır.Laptoplar nazik aletlerdir.Kaba şekilde kullanılmamalı.

Şifreyi iptal etmelisin.Yoksa ileride açılamaz duruma gelebilir.Şifre yerine Laptoplar için satılan güvenlik kilitleri var.İsmini unuttum,neyse, Notebook satan yerlerde vardır büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 13 Ekim 2005, 12:39:35 >
  • düzenli olarak basmama problemiyse klavye tablasını temizletmelisin. eğer garanti kapsamı sürüyorsa yetkili servisine yaptır.
  • bende de ayni sorun var
    bazi cd leri okuyor bazilarini okumuyor

siz cozebildiniz mi?

sn
  • CD ya da DVD Okuyucular zamanla yıpranır.Benimki de DVD okumuyor,yazmıyordu ve mecburen USB DVD yazıcı aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 13 Ekim 2005, 12:42:16 >
  • yipranir tamam da bazilarini okuyor bazilarini okumuyor, ve hatta kendi yazdigi cd yi de okumuyor, baska pc de okuyor, yiprandiginda ya okur ya okumaz, arada secicilik niye, simdiden tesekkur. sadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PC 5 BİP SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuşlar içine göçmüş olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.