Şimdi Ara

HP'NİN YENİ ÜRÜNLERİNDE SORUN YOK DİYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi HP nin yeni ürünlerinde ısınma vs.. sorunlarının olmadığını söylüyorlar. Bu ne kadar doğru ?

Zira mevcut sorunlar 1 yıl sonra patlak veriyor zaten..

Buda bu tarz birşey olmasın ?

Ve tabiki bayagıdır takip etmiyorum Hp'yi, yeni ürünler dediğimiz hpnin hangi serisi ?

selam.

• Öncelikler şu sorularıma cevap versin şu son yazan arkadaşlar;

1) Neye göre benim Hp kullanmadığımı iddaa ediyorlar ?

Ve neye göre Hp dışında hiç bir marka laptop kullanmadığımı söylüyorlar ?

2) 2006 dan beri foruma girmeyen birisi nasıl beni yalancılıkla itham edebilir ?

3) Hp servislerinde çalışan insanlarda benim gibi yalan mı konuşuyorlar ?

4) Beni Hp'yi kötülemek için tutulmuş para alan gizli bir ajan olduğumumu düşünüyorlar ?

5) Forumda Hp alehine yazılan yazıların bir müddet sonra yasaklandığını gerçekten bilmiyorlar mı ?

6) Heryerde bas bas bağıran adına bloklar açılan Hp pavilion mağdurlarından bi haberler mi ?

http://pavilionmagdurlari.blogspot.com/

Yada en fazla şikayetin hp den gelmesi sadece çok ürün satmasından mı kaynaklanıyor ?

http://www.sikayetvar.com/index.php?ix=x&loc=categories&c=1&tree=252,434&level=3&id=434

Ben burada bu konuları konuşmak istemiyorum. Baştan belirttim.

Ama buraya gelipte kimse terbiyesizlik yapamaz.

Bende bu forumda o kadar kişisinin engellemesine rağmen gittim Hp aldım. Ve sorunlardan sorun beğeniyorum pcde.

Ama ben adam gibi yeni ürünlerini merak ettiğimi, eski hp ürünümün 30 iş günü sonunda geri alınma ihtimalinin olduğunu söylerken, yeni ürünlerde aynı hataların mevcut olup olmadıgını ögrenmek isterken, siz hangi tarafa bakarak benim yazılarımı okuyorsunuz da böyle cevap veriyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaylioglan -- 19 Temmuz 2009; 12:37:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.