Bildirim
HP mini 5102 internete bağlanma sorunu.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kablosuz dugmesi kapali mi diye kontrol edin.driver dogru ise gormemesi icin baska bir neden yok gibi. -
Açık o düğme ama bende anlamıyorum denden görmüyo acaba xp sp2 den mi dolayı 15 tane driver da denedim -
quote:
Orijinalden alıntı: YSN_94
Açık o düğme ama bende anlamıyorum denden görmüyo acaba xp sp2 den mi dolayı 15 tane driver da denedim
15 tane degil cihazin kendi sitesindeki driverlari kurun, sonrasinda device managerda kablosuz ag bagdastiricinin oldugundan emin olun ( uzerinde unlem vs olmasin)
sp2 buna neden olmaz, sp1 siz xp olsa bir cok wireless ozelligi eksik ama sp2 bu bahsettiginiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: oasisngn
quote:
Açık o düğme ama bende anlamıyorum denden görmüyo acaba xp sp2 den mi dolayı 15 tane driver da denedim
15 tane degil cihazin kendi sitesindeki driverlari kurun, sonrasinda device managerda kablosuz ag bagdastiricinin oldugundan emin olun ( uzerinde unlem vs olmasin)
sp2 buna neden olmaz, sp1 siz xp olsa bir cok wireless ozelligi eksik ama sp2 bu bahsettiginiz.
15 tane derken laptopun sürümü 5102 ben 5101 5103 felen hep o driverlarıda denedim ayrıca device manager ne oluyo -
quote:
quote:
quote:
sp2 buna neden olmaz, sp1 siz xp olsa bir cok wireless ozelligi eksik ama sp2 bu bahsettiginiz.
15 tane derken laptopun sürümü 5102 ben 5101 5103 felen hep o driverlarıda denedim ayrıca device manager ne oluyo
denetim masasi
-
quote:
quote:
quote:
quote:
15 tane derken laptopun sürümü 5102 ben 5101 5103 felen hep o driverlarıda denedim ayrıca device manager ne oluyo
denetim masasi
Dostum msn imi veriyim de yardım et lütfen valla kafayı yicem.yasin.cetin_@hotmail.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSN_94 -- 14 Temmuz 2011; 21:21:27 >
-
msn hesabinizi ulu orta vermemelisiniz bence ( spam yapanlara davetiye vermek demek ayni zamanda)
msn kullanmiyorum. kaldi ki bu forum konularin burada konusulmasi icin.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&tmp_geoLoc=true&docname=c01864967#N88
buradaki islemleri kendi bilgisayariniza uyarlayarak yapin ,
"Aygıt Yöneticisinden kablosuz ağ bağlantısının etkinleştirildiğini kontrol etme"
basligindaki yer sanirim sizin asil yapmaniz gereken islemleri anlatan kisim.
kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X