Şimdi Ara

HP mini 5102 internete bağlanma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopa format attım xp sp 2 chipset driverını kurdum broadcam wirelles driverını kurdum ama kablosuz yok altta kablolu ağ var ama acaba kablosuz nasl bağlanabilirim.

• kablosuz dugmesi kapali mi diye kontrol edin.driver dogru ise gormemesi icin baska bir neden yok gibi.
  • Açık o düğme ama bende anlamıyorum denden görmüyo acaba xp sp2 den mi dolayı 15 tane driver da denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Açık o düğme ama bende anlamıyorum denden görmüyo acaba xp sp2 den mi dolayı 15 tane driver da denedim

15 tane degil cihazin kendi sitesindeki driverlari kurun, sonrasinda device managerda kablosuz ag bagdastiricinin oldugundan emin olun ( uzerinde unlem vs olmasin)
    sp2 buna neden olmaz, sp1 siz xp olsa bir cok wireless ozelligi eksik ama sp2 bu bahsettiginiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisngn

quote:

Açık o düğme ama bende anlamıyorum denden görmüyo acaba xp sp2 den mi dolayı 15 tane driver da denedim

15 tane degil cihazin kendi sitesindeki driverlari kurun, sonrasinda device managerda kablosuz ag bagdastiricinin oldugundan emin olun ( uzerinde unlem vs olmasin)
    sp2 buna neden olmaz, sp1 siz xp olsa bir cok wireless ozelligi eksik ama sp2 bu bahsettiginiz.

15 tane derken laptopun sürümü 5102 ben 5101 5103 felen hep o driverlarıda denedim ayrıca device manager ne oluyo
  • quote:

quote:

quote:

15 tane derken laptopun sürümü 5102 ben 5101 5103 felen hep o driverlarıda denedim ayrıca device manager ne oluyo

denetim masasi

• quote:

quote:

quote:

quote:

denetim masasi

Dostum msn imi veriyim de yardım et lütfen valla kafayı yicem.yasin.cetin_@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSN_94 -- 14 Temmuz 2011; 21:21:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msn hesabinizi ulu orta vermemelisiniz bence ( spam yapanlara davetiye vermek demek ayni zamanda)
    msn kullanmiyorum. kaldi ki bu forum konularin burada konusulmasi icin.
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&tmp_geoLoc=true&docname=c01864967#N88
    buradaki islemleri kendi bilgisayariniza uyarlayarak yapin ,
    "Aygıt Yöneticisinden kablosuz ağ bağlantısının etkinleştirildiğini kontrol etme"
    basligindaki yer sanirim sizin asil yapmaniz gereken islemleri anlatan kisim.
    kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.