Şimdi Ara

HP Laserjet Pro M130A Lazer yazıcı deneyimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Forumda araştırdım fakat bu yazıcı ile ilgili konuya rastlamadım. Alacak olan yada kullanıcılar arasında bilgi paylaşımı, görüş belirtilmesi amacıyla konuyu açma gereği duydum.

Öncelikle bu yazıcıyı yeni aldım. Bundan öncesinde hp 2620 modelini kullanıyordum. Bitmeyen kartuş sistemi kurdum. Fakat renkli kısımda hava tıpaları kapalı olmasına rağmen kartuş yazıcı içine mürekkep akıtıyordu. Tank seviyesinden tutunda hava almaya kadar aklınıza gelecek herşeyi yaptım. Sonunda pes edip söktüm renkli mürekkep kısmını. Bi süre yalnızca siyah ile idare etsemde sonunda pes ettim ve HP M130A model lazer yazıcıyı aldım.
    Bu yazıcıyı tercih etmemdeki sebep muadil tonerlerin ucuz olmasıydı. Toner olarak HP 17A toner kullanılıyor.
    Toneri ve dram kısmı birbirinden bağımsız. Dram ömrü olarak 12.000 baskı belirtilmiş. Ve bununda muadilini ucuz yollu bulmak mümkün. Dram olarak HP 19A modeli kullanılıyor. Yazıcı baskı kalitesi olsun hızı olsun gayet tatminkar. Kendim öğretmen olduğum için evrak işlerimde kolaylık benim için.
    Soruları olan yada bu yazıcıyı kullananların bilgi aktaracağı güzel bir konu olması ümidi ile.
    Iyi forumlar. HP Laserjet Pro M130A Lazer yazıcı deneyimleri

Düzeltme: toner ve dram modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luttarte -- 21 Ocak 2020; 10:47:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.