Arkadaslar laptoplara rahatca kurdum desktopta usb cdrom drive olarak goruyor isletim sistemi win7 ultimate 32 bit. laptoptada aynı isletim sistemi var rahatca kurdum. printeri acınca usb cdrom drive olarak gorunuyor. printeri kurmayaı becersemde calısmıyor acınca hem printer kurulu ama aktif degil gorunuyor hemde cdrom drive olarak gorunuyor. help me help me lutfen sinir oldum.
oshinankara
kullanıcısına yanıt
arkadaş sorunu çoktan çözmüştür ama benim gibi googledan gelenler de görsün çözümü yazayım, geçen hafta aldığım m1132 yazıcı çevrimdışı hatası veriyordu ve udf disc olarak sürekli driver kurmaya çalışıyordu,
-programı kurun, bi yerlerde takılırsanız sorun değil sürücüler yüklensin yeter
-hp m1132 destek sayfasından şu programı indirin:
Yardımcı Program sekmesinde "HP Smart Install Kontrol Yardımcı Programı" 2014-02-25 , Sürüm20140214, 1.03M Bu HP Smart Install Kontrol Yardımcı Programı, HP LaserJet M1130/M1210 Yazıcı Serisi içindir. Bu yardımcı program, kullanıcının yazıcıda Smart Install işlevselliğini açıp kapatmasını sağlar.
bunu indirip udf disc olayı ve yazıcının kendi sürücüsünü yüklemesini kapatıyoruz ve yazıcımız sorunsuz çalışmaya devam ediyor, çevrimdışı sorunu bitiyor